Cekismeli bosanma lutfen yardim edin kizlar

bende evimi özlüyorum vocukla baba evi zor bütün düzenim orda kendi evimde

E dönün evinize o zaman durmayın ailenizin evinde. İlgi alaka beklemeyin salın adamı dayak yemeyin susun, madem böyle bir evlilik. Bir başka seçenek olarak da kick box kursuna gidin bari tek taraflı dayak yemeyin, siz de dövün savunun kendinizi filan. Bebek de artık Bruce Lee olarak çıkar aranızdan.

Biri gelse sana dese ki

Kocam darp etti
Bosanmak istemiyorum

Ne dersin

Cok tatlısınız

O zaman tekrar barışsanız aynısını yaşayacağınızı bilmeniz lazım. Çok zor ve dönüşü olmayan bir karar ama aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemenin de bir anlamı yok.

Cok tatlısınız
Konuyu dalga geçmek için mi açtınız? Hem kocamla aramız çok kötü,bizimle ilgilenmiyor, beni dövdü, dava açtım diyorsunuz; hem de evim düzenim herşeyim orda boşanmak istemiyorum aslında diyorsunuz. Bunca şeyden sonra boşanmaya hevesli taraf siz olmalıyken eşiniz onca yaptığına rağmen size k*pek çekiyor. Devam.

Bence barışmazsa intikam olarak maaşının yüzde 1098'ini nafaka olarak, kendisine ve ailesine ait tüm mal varlığını da
tazminat olarak isteyin:)

Diğer konulardan esinlendim, özür dilerim:)

Adam dövse de gitmiyorsunuz. Adam başka forumda yazıyor olsa, "dövüyorum hala yapıştı bırakmıyor kurtulamıyorum bu kadından" dese çoğu kadın "he he hep kadın yapışıyordur şerefsiz herif" diye adama söver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…