Ilk şiddeti 5 senelik evliyim gözü dönmüştü o gece gardropu kırdı diyim siz anlayınSonra dayak arsızı olursunuz ya da hastag falan acarız size he?
E tamam işte barışsanız 2 gün iyi olacaksınız 3. Gün yine aynısı olacak.Ilk şiddeti 5 senelik evliyim gözü dönmüştü o gece gardropu kırdı diyim siz anlayın
Bi kac kez bebegi görmek için görüştük iyi de anlaştık ama beni sucluyo dava açtın darp raporu aldin diye
Vs persembe görüştük gayet saygılı gayet güzel zaman geçirdim en son avm ye geçiyorum biseyler alacaktım ve yemek yiyelim dedi tamam dedim yolda bayramda çocuğu ver annemler görsun diyince bende veremem 1 yasinda bi bebek annesiz durmaz dedim bizi bıraktı yolda gitti yine engelldi
Şiddetin birincisi beşincisi olmaz. Şiddet şiddettir ve hemen o an tüm ilişkiler koparılmalıdır. Bu adam dengesiz görmüyor musunuz? En ufak istemediği şey olunca dönüp arkasını gidiyor, bebeğinizi böyle bir baba ile mi büyütmek istiyorsunuz gerçekten? Anneniz çok halklı lütfen sadece annenizi dinleyin. O adamla da bir daha görüşmeyin.Ilk şiddeti 5 senelik evliyim gözü dönmüştü o gece gardropu kırdı diyim siz anlayın
Bi kac kez bebegi görmek için görüştük iyi de anlaştık ama beni sucluyo dava açtın darp raporu aldin diye
Vs persembe görüştük gayet saygılı gayet güzel zaman geçirdim en son avm ye geçiyorum biseyler alacaktım ve yemek yiyelim dedi tamam dedim yolda bayramda çocuğu ver annemler görsun diyince bende veremem 1 yasinda bi bebek annesiz durmaz dedim bizi bıraktı yolda gitti yine engelldi
Ben güzel olsun hersey diye uğraşıyorum beni sucluyo halaE tamam işte barışsanız 2 gün iyi olacaksınız 3. Gün yine aynısı olacak.
Annemle ilgili biseu yazmamıştım ama ailem kesinlikle istemiyo ama ben duygusal düşünüyorumŞiddetin birincisi beşincisi olmaz. Şiddet şiddettir ve hemen o an tüm ilişkiler koparılmalıdır. Bu adam dengesiz görmüyor musunuz? En ufak istemediği şey olunca dönüp arkasını gidiyor, bebeğinizi böyle bir baba ile mi büyütmek istiyorsunuz gerçekten? Anneniz çok halklı lütfen sadece annenizi dinleyin. O adamla da bir daha görüşmeyin.
Gardrop kapısını kafamla kırarken diye miAnnemle ilgili biseu yazmamıştım ama ailem kesinlikle istemiyo ama ben duygusal düşünüyorum
E çünkü adamın gönlü yok. Geçinmeye gönlü olan insan bir şeyleri tamir etmeye çalışır. Sizin gibi. Şimdi barışsanız sizin zorunuzla devam edecek bu evlilik,eşinizin bir ton afra tafrasına maruz kalacaksınız. Adam pişmanım gel barışalım bile demiyor o derece.Ben güzel olsun hersey diye uğraşıyorum beni sucluyo hala
Aileniz doğru olanı yapıyor bu konuda duygusal yaklaşmak gibi bir hakkınız da yok. Bugün size vuran bir kaç zaman sonra çocuğunuza da şiddet uygulayacak. Kendi öz saygısızlığınız çocuklarınızın hayatını mahvetmesin. Oturun biraz mantıklı düşünün lütfen.Annemle ilgili biseu yazmamıştım ama ailem kesinlikle istemiyo ama ben duygusal düşünüyorum
Yazında aynı şeyleri yaptı kötü davrandı engelledi baristik bi şekilde eve geçtim seni cok özlemişim dedi sarıldıE çünkü adamın gönlü yok. Geçinmeye gönlü olan insan bir şeyleri tamir etmeye çalışır. Sizin gibi. Şimdi barışsanız sizin zorunuzla devam edecek bu evlilik,eşinizin bir ton afra tafrasına maruz kalacaksınız. Adam pişmanım gel barışalım bile demiyor o derece.
Cok haklısınız bende cok üzülüyorum ama ben eşimle ailemle bebeğimle mutlu olmak istiyorumŞiddetin pişmanlığı da olmaz aslında ama kocanız o kadar piskinki, darp raporu almanıza bile kızıyor. Ona bu yüzü veren kim acaba bir düşünün.
Hiç mi canınızın kıymeti yok?
Çocuğu bahane etmeyin.
Çocuğu umrunda olan adam, baba bunları yapma zaten.
Aileniz de istemiyormuş, böyle bir koca için onları da alın karşınıza, aferin.
Geçmişiniz o eşiği artık.Cok haklısınız bende cok üzülüyorum ama ben eşimle ailemle bebeğimle mutlu olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?