• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli Boşanma Davası

Size niye muhalefet olayım? Size katılsaydım da konu sahibine muhalefet olacaktım :D İsimlere çok dikkat etmiyorum ama sizi de ilk defa gördüm. 2 yoruma beğenmedim attım diye nedir bu sinir🥲 Kimseye de saldırmadım, hakaret etmeden gayet normal bir yorum yapmışım. Bana da sizin yorumlarınız saldırgan geldi🤷🏻‍♀️
Konu sahibi sabaha kadar bir şeyler talep etsin, dediğiniz gibi haklı olmaması gibi bir durum varsa zaten alamaz. Kimsenin altından evini arabasını çekmemiş.
Kadınların toplumsal ve kültürel sebeplerden ayrılık sürecini neden daha zor atlattığını mı konuşalım? Bu kadar harap olmak anlamsız olabilir ama yapacak bir şey yok, bazıları da böyle.
Anlatıldığına göre adam hiçbir şey yokken çekip gitmiş, böyle bir durumda üzülmek, eski günleri hatırlayıp özlemekte bir sorun göremiyorum
Yine de haklısınız, adam istese barışırlar gibi. Biz de tartıştığımızla kalırız🤣
Bana değilde genel mesajlarınız açık, bence kapatın 😂
Bencede boşverin olan bize olmasın, dostluk baki kalsın😂🙏

Evi birlikte mi aldınız? Hakkım vardan kastınız ne tam olarak? Eğer evlilik sonrası alındıysa ve eşiniz ya da sizin üzerinizeyse zaten ordak mal olduğu için yarısı sizin oluyor bildiğim kadarıyla
Düğünde takılan ziynetlerini de isteyebilirsin. Ayrıca o ev düğün takıları da eklenerek düğünden sonra alındı ise ve şahitleriniz varsa müşterek konut olarak hakim değerlendirebilir.
Şuanda da siz o evde yaşadığınız için size tahsis edilebilir: nafaka konusunda bir geliriniz varsa bağlanmaz.
Tavsiyem ziynet talebinde de bulunup, bu ziynetlerin evin alımında kullanıldığını ispatlamanız. Eğer ispatlanırsa da müşterek konut olduğu için ve evlilik birliği içinde alındığı için 1/2 sizin.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Uzun bir süreç. Süreleri geçirmeden delil tanık listenizi bildirin özellikle takılar ev konusunda tanıklarınız olsun. İyi günler

Maddi manevi tazminat, nafaka, üstüne birde evden hak talebi. Bazen erkeklere acıyorum vallahi.
Müşterek konutu terk eden daha suçlu gibi oluyor. Haklı bile olsa. Dön ihtarı çekildi mi ihtara ne cevap verdi bunlarda süreçte hakimin takdirinde olan şeyler. Çalıştığı için nafaka bağlanmaz.

Düğünde takılan ziynetlerini de isteyebilirsin. Ayrıca o ev düğün takıları da eklenerek düğünden sonra alındı ise ve şahitleriniz varsa müşterek konut olarak hakim değerlendirebilir.
Şuanda da siz o evde yaşadığınız için size tahsis edilebilir: nafaka konusunda bir geliriniz varsa bağlanmaz.
Tavsiyem ziynet talebinde de bulunup, bu ziynetlerin evin alımında kullanıldığını ispatlamanız. Eğer ispatlanırsa da müşterek konut olduğu için ve evlilik birliği içinde alındığı için 1/2 sizin.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Uzun bir süreç. Süreleri geçirmeden delil tanık listenizi bildirin özellikle takılar ev konusunda tanıklarınız olsun. İyi günler
Bana neden yazdınız bunları?

Altınlarınızı almaya, tazminat elde etmeye yoğunlaşın. Kaynananızın üstündeki evi bu davada böldüremezsiniz.

Sizi durduk yere terk etmiş evet sevgisi bitmiş olabilir, belki başka şeyler vardır bilemem ama konuşması gerekiyordu. Haydi ben gidiyorum ne yaparsan yap sen demiş Allahtan cocuk yok. İstediklerinizde de sonuna kadar haklısınız. Mağdur edilmiş oluyorsunuz. İnşallah istediğiniz gibi sonuçlanır. Tek söyleyeceğim böyle insanlar için sakın üzülmeyin. Hayatınızdan cıktığı için şükredin. Her şeyi ailesinin üzerine yapmış baksanıza boşanmayı çoktan kafasına koymuş öncesinde planlanmış sanki.

Back
X