- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.901
- 83
- Konu Sahibi loveyourselff
Herkes kendinde olmayani istiyor demek ki. Olabilir tabi, ben pasif biri olmasaydim onlari mutlaka sustururdum ve bir sey soyleyemezlerdi bir daha. Benim de takmam gerekmezdi. Bir de iyi insanlarla karsilasmis olmak en onemlisi bence, bir kuzenim var onun da saclari kivircik ve cok seviyor. Nedeni tabi ki surekli iltifat almis olmasi. Bana surekli ne kadar kotu saclarin, ayy hic oyle saclarim olsun istemezdim derlerdi. Bir kisi delilerin saclarina benziyor bile demisti. Ben de artik hic acik birakmiyorum, topluyorum surekli. Bir ara da surekli duzlestirdim ama cok yorucuydu ve saclarim koptu surekli. Dedigin gibi bir rimel cok fark edilmeyecek olabilir ama ben babamdan cekiniyorum dogrusu. Cok dikkatlidir, en ufak seyi bile fark eder. Ama ozguven yuruyusu bile degistiriyor, insanin icinde olmali.Aynen benim de hep basima gelenler yüzünden böyleyim.cok etkiledi beni.Tabi ki sen bilirsin gene ama bu söylediklerim cok fark edilecek seyler degil yani yüzünde fark yaratir ama öyle makyajli gözükmezsin sadece bir rimelle bence.Benim de saclarim dümdüz hic dalga yok pirasa gibi ben de kıvırcık olsun isterdim hacimli saclarin var o seninle dalga gecenler sirf sen pasifsin sesin cikmiyor diye seninle ugrastilar öyle düşün.Saclarina bakim yagi sürebilirsin daha bakimli daha güzel görünürler.Ben de senin gibi düşünüyorum bakiyorum hani benim kendimde taktigim seyleri umursamadan giyinmisler sevgilileri var o zaman diyorum neden böyle diye.Ben de cok imreniyorum.Biz kendimizde sürekli kusur bulurken onlar kendimiz gibiyiz barışıgız diyorlar ne kadar güzel bir sey aslinda.Özgüven yürüyüşü bile etkiliyor bakışı duruşu bizde eksik olan bu esas.Bunu degistirebilsek mutlu olabilsek keske.