Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmacık mı dururum😳 ne yapayım yani 19 yaşında çocuk gibi mi davranayım,Allah Allah
Kendin gibi davran demek istiyorum. Şu cümlenden de açıkça anlaşılıyor oldukça çocuk oldugun zaten..
Buraya yazmak istemiyorum fakat güzel bir bölüm kazandım.keşke ben de sizin gibi takmasan bu durumu
evet çok haklısınn.. onları görünce içimden Allahm şükürler olsun diyorum ne salağım diyorum. Sonra biraz geçiyor böyle uzun boyluları görüyorum niye cnm sıkılıyo ağlıyorum hemen(
Meraba ben bu yıl üniversiteye başlayacağım.ben kendimi bildim bileli hep özgüvensiz bi insanım.hep bi ürkeklik var üzerimde.nası davransam ne yapsam, rezil olurmuyum acaba, hep bu sorular var aklımda.kendime hiç güvenmiyorum.boyum çok kısa, yüzüm de çocuksu.sanki 19 değil de 14-15 yaşında gibiyim.lisedeyken arkadaşlarım hep beni minik tatlı bi kız olarak görürlerdi.üniversitede böyle olmasını istemiyorum.gerek tavırlarım gerek görüntümle insanların beni ciddiye almasını istiyorum artık.kendimi değiştirmek istiyorum.sizce ne yapmalıyım, biraz tavsiye verin lütfen..
Meraba ben bu yıl üniversiteye başlayacağım.ben kendimi bildim bileli hep özgüvensiz bi insanım.hep bi ürkeklik var üzerimde.nası davransam ne yapsam, rezil olurmuyum acaba, hep bu sorular var aklımda.kendime hiç güvenmiyorum.boyum çok kısa, yüzüm de çocuksu.sanki 19 değil de 14-15 yaşında gibiyim.lisedeyken arkadaşlarım hep beni minik tatlı bi kız olarak görürlerdi.üniversitede böyle olmasını istemiyorum.gerek tavırlarım gerek görüntümle insanların beni ciddiye almasını istiyorum artık.kendimi değiştirmek istiyorum.sizce ne yapmalıyım, biraz tavsiye verin lütfen..
Bu cümlede ciddi değil de sitemli olduğum apaçık belli zaten-_- çocuk gibi davranacağım demedim, mecaz bi anlamda söyleyerek farklı birşey kastettim.uzatmaya gerek yok, konumdan da çıkarsanız sevinirim, iyi günler.
Dış görünüşünü düzeltsen ne yazar ki çocuk gibi davranıyorsun resmen.. Hadi sana kolay gelsin, işin zor..![]()