merhabalar. bende sizin gibi bir aralar secret vs tarzı ne kadar çok kitap varsa okumuş ve baya bir ilgi duymuştum. alakalı alakasız herşeyin düşünce gücüyle ayaklarıma gelecegini düsünüyordum. Tabi bunu yaparken bişeyi unuttum " çaba sarf etmeyi " çabalamayı sadece hayal kurmak üzerine kurguluyordum ve eyleme geçmiyordum öylece ayağıma gelecek sanıyordum çünkü kitabın öğüdü buydu.. düşlerseniz gelir bulur. bu açıdan secret çok boş bir kitap.. yazarı size oturun dünya ayağınıza serilsin diyor.. ve kitap best-seller oluyor.. peki bu yazar bunu sadece düşledi mi ? kitabı yazmadı mı yani kendiliginden ayaklarına mı geldi.. insanların duygu ve düşünce dünyasıyla oynayıp kazandıkları kirli paralar diyorum ben bunlara. neyse daha sonra pek çok gelişim kitabıyla daha tanıstım. secret kadar satmamıs ama çok daha mantıklı bilgiler vardı. Yani sana özetle şunu söyliyim.. çekim yasasıyla kimseyi kendine aşık edemezsin, para kazanamazsın.. senin ona olan ilgini fark eder/ettirirsen ve buna karşılık verirse birlikte harika bir çekim yasası oluşturursunuz. ama eğer olmazsa.. lanet olası çekim yasası diip hayata küsmemek gerekir. çünkü bu başlamayan ilişkinin aslında baslamaması gerektiğini ve ilerleyen zamanlar da sana layık cok daha güzel şeylerin yaşanacagının habercisidir.. her şey kendine güvenle alakalıdır. sen kendine güvenirsen sana çekilmeyecek adam yoktur bence. eğer birlikte olmak istediğin bu kişiyse once cabalayacaksın.. olmuyorsa dediğim gibi.. umaım hayatta hepimizin istekleri gerçekleşir!!