Çekim yasası onu bana getirir mi???

bucebuse

Mutluluk yakın
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
863
629
kızlar şu çekim yasasına bu aralar baya bi takmış durumdayım.
üniden bu yıl mezun oldum bi dersim çok zordu ve geçemeyeceğim sanıyordum sonra bu yasayı okudum ve gececeğimi düşündüm. ve gerçekten yüksek bi notlada geçtim. şimdi dikey geçişi düşünüyorum çok çalışmadım ama kazanıcam diye hissediyorum :)
şimdi sorun sevdiğim adam 2 yıldır seviyorum onu ama o beni sevmiyor. bense hep bana geleceği günü hayal ediyorum sizce var mı gerçekten böyle bişey? yoksa ben boşa mı kürek çekiyorum :/ bekliyorum ve hissediyorum onunla olacağımı yoksa kendimi mi kandırıyorum kızlar....???

Bilmem ki...
Bu çekim yasası için neler uyguluyorsunuz bilmiyorum ama adamın içinde olmayan sevgiyi koymak zor gibime geldi.

Bilmem ki...
Bu çekim yasası için neler uyguluyorsunuz bilmiyorum ama adamın içinde olmayan sevgiyi koymak zor gibime geldi.

ay niyeyse güldüm yani sevmiyor derken aramızda pek hoş olmayan bişiy geçti seviyorda olabilir sevmiyorda olabilir zaten farklı şehirlerdeyiz sonuç olarak ben onu çok seviyorum ve gerçekten hayatımda olmasını istiyorum olumlu düşün güzel düşün hisset kendine çek gibi bi felsefe işte uff kafamda fena karısık :18::18:

Ayy hep gülün inşallah!
Şimdi ben de çekmiştim geçen kış.
Ama benimki daha komikti.
Hep olmadık yerlerde karşıma çıkardı,küs olduğumuz halde burun buruna gelme zorunluluklarımız olmuştu.
Ama biz fiziksel mekan olarak çok yakınız.
Şimdi bu çekme işlemi mesafeye bakar mı onu araştırmak gerek?:26:

Ay teşekkür ederim sizde gülün hep inşallah :)
Sonuç olarak çektiniz yani kendinize? :26:
Benim dışarı çıktığım zaman karşılaşma gibi bi ihtimalim yok
Keşke olsa
Güzel düşünüyorum düşünüyorum düşünüyorum ....
Şimdi Ali Ağaoğlu gibi düşündüm olacak falan dermişim

Rica ederim,amin inşallah!
Var ya bu kadar olur!
Yine çektik bak!
Ali Ağaoğlu'ydu benim idolüm,hatta çektiğim adama koyduğumuz isim!
Çektim ya da çekildi bilemicem.
Hem de hep olmadık yerlerde çekiştik biz.
Umarım sen de başarırsın.

Aaa
Tesadüf mü desem çekim mi desem bende bilemedim
Ayy bide ben çekebilsem şu adamı bir çekemedim
İnşallah canım umarım gönlümdekine kavuşabilirim umarım...

Aaa
Tesadüf mü desem çekim mi desem bende bilemedim
Ayy bide ben çekebilsem şu adamı bir çekemedim
İnşallah canım umarım gönlümdekine kavuşabilirim umarım...

Bak ben işyerimi de çekmiştim.
O kadar çok istemiştim ki bu işi.
Bir de çok inanmıştım sanki her an işe başlayacakmışım gibi hazırlık yapıyordum,kıyafet,ayakkabı,çanta dolmuştu evim.
Adam mesafe olarak uzak da facebook ta ekli falan değil misiniz?
Azıcık fotoğrafına bak ve olumlu düşün,şarkılar söyle mesela..
Ayy anlatırken kendime gülüyorum şu anda,ama bak güzel oluyor inan.

Hee şarkılar da olumlu ve neşeli olsun bu arada.
Ayrılık,acı şarkıları söyleme sakın!

Ahh ahhh ekli değiliz, sildi ve engelledi beni
Bende dgs sınavı için böyle düşünüyorum ve hissediyorum şimdiden istediğim şehirle ilgili planlarım var
Fotoğrafına bakınca şarkı söylemekten ziyade zır zır ağlıyorum ben
İnanıyorum ama 1,5 yıl oldu bekle bekle ne gelen var ne giden
Boşa hayal edip sonra daha fazla üzülmekten korkuyorum.
Çünkü ben çok duygusal ( gıcık oluyorum bu huyuma) ve kolay unutamayan biriyim.
Var mıdır başka yolu bilemedim :97:

Aynen şu yaz gününde slow pek gitmiyor biliyosun
Tavsiyelerine uyucam teşekkür ederim sohbetin iyi geldi

Rica ederim.
Olmuyorsa olmuyordur..
Çok da üzülme.
Bazen de "vazgeçtiğin topraklar senindir!"
Ne gel-git'li kadınım ayol ben de!
Bak sadece onun için değil hayatta kendin için,mutlu olmak için aklına ne geliyorsa dene,kendini sürekli meşgul et,bir zaman gelir ya olur bir şeyler yaşarsın ya da olmaz artık yokluğunu farketmezsin!
Ama aslolan sensin,senin mutluluğun bunu asla unutma!
Hep mutlu ve sevgi dolu kal inşallah!

Teşekkür ederim canım amin hepimiz inşALLAH :))
Haklısın olmuyorsa zorlamamak lazım bazen, ama gel de yüreğe anlat illa o diyor inatla...
Küçük şeylerden bile mutlu olan biriiyim aslında, annem bana tel toka alsa sanki bir villa almış gibi hissederim :)
Bazense böyle değer mi değmez mi bilmem bi olmazın peşinde sürüklenir insan....
Alında bende biraz pişmanlıkta var. Bi bakıma affedemiyor beni belki de vicdanım rahat değildir
Kim bilir Rabbim ol derse kıyamet kopmayacak mı? Olmaz diye birşey yok, nasipten öte köy de yok... :85:
Ne çok konuştum yaw

İnşallah çabaların işe yarar canım. Benim de aynı şey geçen sene başıma gelmişti. Eski sevgilimle baya kötü ayrılmıştık. Sonra o başka birini bulmuştu beni engellemişti. Benim içimde hep şöyle bir his istek vardı '' Onun önünden geçsem ve hiç yüzüne bakmasam, onun farkında olmadığımı görse, önünden geçip gitsem diye.'' Ve bunu çok hayal etmiştim ama hiç olmamıştı. Sonra The Secret kitabını okudum. o kitap baya gaza getiriyor insanı. Orada ''inanarak isteyin, olmuş gibi yapın'' diyordu. Ben de yolda yürürken bu istediklerim olmuş gibi yürüdüm gittim. Sanki o oradaymış gibi. Aslında kimse yoktu. Ve 3-4 saat sonra bu dediklerimi yaşadım. Şaka gibiydi. Ve 1 saat sonrasında da mesaj geldi benimle konuşmak istediğini falan söyledi ve ben tepkimi koydum istemedim. Dün yine bi ortak arkadaşımız vasıtasıyla mesaj atıp duruyor. Her şey hep hayal ettiğim, inandığım gibi oluyor. İnanarak, yürekten isteyerek her şeyi başarabilirsiniz. Bu sadece yaşadıklarımın bir tanesiydi. Daha çok var. Kusura bakmayın çok uzun oldu.

cnm bu çekim yasası çok karışık,bende bi ara çok düşünmüştüm bu yasayı,bnm gözlemlerime göre daha doğrusu deneyimlerime göre çok istediğim şeyler yaklaşık iki yıl sora gerçekleşio ama hiç istemediğim şeyler hemen oluor istemediğim ot hemen önümde bitio yani:)en iisi istediğin konu hakkında hiçbişi düşünmemek o zmn herşey yoluna girio nedense:)

Cekim yasasinin oyle kafamiza her esen seyi istedigimizde olacagini sanmiyorum. Hele seni sevmeyen biri gun gelir sever mi gibisinden beklemek anlamsiz geliyor bana. Bunun insanin enerjisi ile olduguna inaniyorum. Ben sevdigim adamla bu sekilde tanistim. Gecen senenin subat ayinda surekli ettigim bir dua vardi sevdigim sevecegim insanin bir gun gelecegine inaniyordum hayalimde karakter olarak tasarlamistim onu yillarca bekledim sonra zaman belirlemeyi unutmusum dedim ki (buna bir fal vesile oldu gerci )2010 subatta bu adamla tanisacagim 14 subata da yalniz girmyecegim sonrasi gercek oldu enteresan bir sekilde tanistik cok garipti ilk goruste aska inanmazdim oldu 14 subatta kapimda arabayla bekliyordu cikma teklifi etti. Hala beraberiz nisanliyiz seneye dugunumuz var ve aynen siparis ettigim biri geldi karakter olarak ben senden sunlari bekliyorum demeden sanki ben soylemisim gibi cumleler kurdu. O benim mucizem. Buradan cikan sonuc bir seyi cok ama cok dilerseniz bir sekilde birbirinize dogru cekilirsiniz. O malatyada ben ankarada cember daraldi ve bulustuk. Hep sunu diledim bir yerlerde benim gibi biri var ve ben onu istiyorum. Bol sanslar

Çekim yasasına inancım kalmadı dünden sonra...
Sınavımın çok güzel geçeceğini hep istedim inandım durdum. Ve hayatımda en kötü geçen sınavdı...

merhabalar. bende sizin gibi bir aralar secret vs tarzı ne kadar çok kitap varsa okumuş ve baya bir ilgi duymuştum. alakalı alakasız herşeyin düşünce gücüyle ayaklarıma gelecegini düsünüyordum. Tabi bunu yaparken bişeyi unuttum " çaba sarf etmeyi " çabalamayı sadece hayal kurmak üzerine kurguluyordum ve eyleme geçmiyordum öylece ayağıma gelecek sanıyordum çünkü kitabın öğüdü buydu.. düşlerseniz gelir bulur. bu açıdan secret çok boş bir kitap.. yazarı size oturun dünya ayağınıza serilsin diyor.. ve kitap best-seller oluyor.. peki bu yazar bunu sadece düşledi mi ? kitabı yazmadı mı yani kendiliginden ayaklarına mı geldi.. insanların duygu ve düşünce dünyasıyla oynayıp kazandıkları kirli paralar diyorum ben bunlara. neyse daha sonra pek çok gelişim kitabıyla daha tanıstım. secret kadar satmamıs ama çok daha mantıklı bilgiler vardı. Yani sana özetle şunu söyliyim.. çekim yasasıyla kimseyi kendine aşık edemezsin, para kazanamazsın.. senin ona olan ilgini fark eder/ettirirsen ve buna karşılık verirse birlikte harika bir çekim yasası oluşturursunuz. ama eğer olmazsa.. lanet olası çekim yasası diip hayata küsmemek gerekir. çünkü bu başlamayan ilişkinin aslında baslamaması gerektiğini ve ilerleyen zamanlar da sana layık cok daha güzel şeylerin yaşanacagının habercisidir.. her şey kendine güvenle alakalıdır. sen kendine güvenirsen sana çekilmeyecek adam yoktur bence. eğer birlikte olmak istediğin bu kişiyse once cabalayacaksın.. olmuyorsa dediğim gibi.. umaım hayatta hepimizin istekleri gerçekleşir!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…