Olan arabamdan da oldum kaza yaptim yanoffff
Kesinlikle. Siz bırakabiliyor musunuz?işte işin sırrı bence burda öylesine düşünüp bırakmak farkında olmaksızın
Kesinlikle. Siz bırakabiliyor musunuz?
Hayale pek inanmıyorum açıkçası. Hayal kuruyosun sonra olursa şöyle yaparım diye düşünüyorsun. Beklentiye giriliyor. O düşünceyi sıkmak oluyor
Arkadasinla benziyoruz.benim de bir arkadaşım var. bizim evde bir mesele, eşimle kavgamız filan olduğunda hep bilir. rüyasında görüyormuş, arar bir sorun mu var diye. bir de enerjisi çok düşüktür, sosyal medyada filan bir mutluluk fotoğrafı paylaşsın, hemen baş ağrıları tutar.
o da söyler, ben küçük bir şeyler istediğimde, imkanım olmasa bile bir bakmışım o bir şekilde gelir bana diye. ama kazançlı bir durumu olduğunda filan da, arkasından muhakkak bir şekilde başka bir işinin ters gittiğini düşünür. sonra bir bakarız, eşi o gün işten çıkarılır, ya da servisi kaçırır, yevmiyesinden kesilir filan. yani ondan bağımsız ama söylediği gibi ters bir şekilde gelişir olaylar.
yani değişik bir şeyler gerçekten ama bu konuyu okuyana kadar çok da dikkat etmemiştim açıkçası. şimdi 6. hissi kuvvetli olmuş oluyor sanırım bu arkadaşın. maşallah diyerek önlemimi de alayım bu arada :)
Ne gibi şeyler mesela? Biraz daha açsan?Kızlar benim hayatım bu aralar çok kötü gidiyor, geçecek diye düşündüm ama bir gram ilerleyemiyorum. Böyle bir dönemden geçip sonra düze çıktığınız oldu mu? Hep hayal kırıklığı yaşıyorum.
Merkur falan geri gitti heralde ben de kotuyum.boyle ne yerdeyim ne gokte....olavak isim de ters gidiyor.....Kızlar benim hayatım bu aralar çok kötü gidiyor, geçecek diye düşündüm ama bir gram ilerleyemiyorum. Böyle bir dönemden geçip sonra düze çıktığınız oldu mu? Hep hayal kırıklığı yaşıyorum.
Uzun zamandır işsizim. Sonra bir sınava hazırlandım kazanırım diye düşünüyordum sınavdan önceki gün annemle kavga ettik moralim bozuktu etkisi var mı bilmiyorum kazanamadım. Önceki yıl da kıl payı kaçırmıştım. Ki bu sınavlarda denemelerim yüksekti kazanırım diye düşünüyordum ama saçma sapan hatalar yapmışım. Şimdi de iyice içime kapandım. Hep evdeyim.Ne gibi şeyler mesela? Biraz daha açsan?
Dalgınlık ve ya uykusuzluk var mı? Ondan oluyor olabilir kaza. Allah korusun.Merkur falan geri gitti heralde ben de kotuyum.boyle ne yerdeyim ne gokte....olavak isim de ters gidiyor.....
Surekli kaza riski atlatiyorum.bugun az daha yine kaza yapacaktim.islerim ters gidiyor valla anlamadim.pazartesiden beri beynimjn icinde bisi var sanki 2 gjndur.duzelmiyor
Hiçbir dönem sonsuza kadar sürmüyor illa ki geçecek, çabalamaya devamUzun zamandır işsizim. Sonra bir sınava hazırlandım kazanırım diye düşünüyordum sınavdan önceki gün annemle kavga ettik moralim bozuktu etkisi var mı bilmiyorum kazanamadım. Önceki yıl da kıl payı kaçırmıştım. Ki bu sınavlarda denemelerim yüksekti kazanırım diye düşünüyordum ama saçma sapan hatalar yapmışım. Şimdi de iyice içime kapandım. Hep evdeyim.
Bende uzun zamandır issizim. Çok iyi bi iş fırsatı çıktı karşıma. Görüşmeler de çok iyi geçti. 6 kişiyle görüştük ilk üçtesin. Senin olmanı istiyoruz. Sürekli böyle şeyler söylediler. O kadar kesindiler ki. Sonuç olmadı. Olumsuz olduğunu söylemek için aramadilar bile kaç defa aradım en son olmadığını öğrendim. Çok yıkıcı bi surecti benim için. Olmayacaksa bu şekilde kimseye umut verilmemeli.Uzun zamandır işsizim. Sonra bir sınava hazırlandım kazanırım diye düşünüyordum sınavdan önceki gün annemle kavga ettik moralim bozuktu etkisi var mı bilmiyorum kazanamadım. Önceki yıl da kıl payı kaçırmıştım. Ki bu sınavlarda denemelerim yüksekti kazanırım diye düşünüyordum ama saçma sapan hatalar yapmışım. Şimdi de iyice içime kapandım. Hep evdeyim.
Sonra iş yeri sahibinin tanıdıgının akrabası falan gelmiştir o yüzden sizin iş olmamıştır bence.insallah daha iyi bir yerde iş bulursunuz.Bende uzun zamandır issizim. Çok iyi bi iş fırsatı çıktı karşıma. Görüşmeler de çok iyi geçti. 6 kişiyle görüştük ilk üçtesin. Senin olmanı istiyoruz. Sürekli böyle şeyler söylediler. O kadar kesindiler ki. Sonuç olmadı. Olumsuz olduğunu söylemek için aramadilar bile kaç defa aradım en son olmadığını öğrendim. Çok yıkıcı bi surecti benim için. Olmayacaksa bu şekilde kimseye umut verilmemeli.
Neyse herkes bi şekilde benzer şeyler yaşıyor. Inaniyorum istediğimiz gibi bi iş olucak. Kısmet birazda ne diyim
Hiç öyle düşünmeyin vardır sizinde bi yerlerde kismetiniz. Inşallah istediğinizden daha iyisi olur sizinde ☺Sonra iş yeri sahibinin tanıdıgının akrabası falan gelmiştir o yüzden sizin iş olmamıştır bence.insallah daha iyi bir yerde iş bulursunuz.
Ben bazen kismetsizim heralde diye düşünüyorum. İstediğim şeyler hiç nasip olmuyor.
Suan bende tam olarak boyleyim ilerleyemiyorum tikandim resmen..Kızlar benim hayatım bu aralar çok kötü gidiyor, geçecek diye düşündüm ama bir gram ilerleyemiyorum. Böyle bir dönemden geçip sonra düze çıktığınız oldu mu? Hep hayal kırıklığı yaşıyorum.
Ya evet planladigkm gibi gitmedi bazi seuler ama bu beni yikmazdi yani anlamadim.garip hissediyorum.yani bi yerde olursun ama ruya goruyo gibisindir disardan izlersin ya kendini oyleyim yaw.arada olur boyle seyler de benkm iki gundur mutemadiyyen boyle.ilginc.garip.bilmiyorum.Dalgınlık ve ya uykusuzluk var mı? Ondan oluyor olabilir kaza. Allah korusun.
Cok sukur bugun normale dondum.o neydi oyle hic bilmiyorum.merkur geri mi gitti venus patinaj mi cekti her ne idiyse beni mahvetmeye yetti.bir kaza ve bi kac kaza atlattim resmen.beynim yerinde yok gibiydi ya cok sukur duzeldiYa evet planladigkm gibi gitmedi bazi seuler ama bu beni yikmazdi yani anlamadim.garip hissediyorum.yani bi yerde olursun ama ruya goruyo gibisindir disardan izlersin ya kendini oyleyim yaw.arada olur boyle seyler de benkm iki gundur mutemadiyyen boyle.ilginc.garip.bilmiyorum.
O ruhen uzaklasip ruyaymis gibi, disardan izliyormus gibi olma durumu; bende, uzun süre yalniz kaldigim zamanlar ve kafaya bir seyleri takıp bunaldigim zamanlar oluyordu.Ya evet planladigkm gibi gitmedi bazi seuler ama bu beni yikmazdi yani anlamadim.garip hissediyorum.yani bi yerde olursun ama ruya goruyo gibisindir disardan izlersin ya kendini oyleyim yaw.arada olur boyle seyler de benkm iki gundur mutemadiyyen boyle.ilginc.garip.bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?