8.sayfadayim
Aklima gelmisken yazayim dedim..
Bi ara her dusundugum ,istedigim oluyordu hep tesaduf saniyordum bi gun deneme yapmaya karar verdim..gece uyumadan once sabah kalktigimda koridordaki yollugun ustunde ters donmus hamambocegi gormek istiyorum gibi teklinler yapip yattim..sabah 8 gibi kizim yanima geldi anneee koridorda halinin ustunde kocaman bocek ( bas parmagim uzunlugunda) hareketsiz duruyo dedi
gozumu ovusturarak gittim ben bolee kalakaldim
Keskem baska bisey dileyip isteseymisim..boceegi oldurdukten sonra haliyi yikamak durumunda kaldim ..
**Birde üsten iceri giriyorum arabayla , arabanin altinda bomba var mi diye elektronik olan ayni oto tamircilerinkine benzeyen duzenek var..kimligime bakan askere dedim ki bi anda agzimdan cikiverdi" bozuk makinenin ustunde beni niye tutuyonuz" ,asker duymamazliga geldi..bi kac gun donra yine iceri giriyordum,ayni asker vardi giriste bana " bozuk oldugunu nerden biliyirdunuz dedi
anlikti soylediklerim bozukmuymus ki dedim
Cekim gucu var mi bilmiyorum ancak frekanslarimizin bir oldugu insanlarla ic gudusel baglarimizin olduguna inaniyorum..ben mesela ruyalarimda cok net ve birebir karsi taraf ne yasadiysa gorurum..6.hissim kuvetlidir..son olarak yay burcuyum yukselenim saatini tam bilmiyorum ancak annem cok sansiz oldugumu cunku dr ve ebelerin tam ogle vakti molasinda oldugu bi vakit dogdugumu soyler..
Su burc olaylari dogrumu ki kafam onada takildi..