• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekim gücü diye bir sey var mı

Benim cektigim her sey olmus.bunu fark ettim.ama 20 yil sonra ama 1 ayda.bakin kucukken belime kadar olan saclarimi annem bitlendim diye erkek gibi kestirmisti.her gun dua ederdim Allahim mucize olsun bi anda saclarim uzasin diye.simdi bakiyorum benim saclarim normal insanlardan cok ama cok daha hizli uzuyor.abartmiyorum.gecen sene küt olan saclarim bu sene omuzlarimin bir karis altinda.o kadar dua ederdim ki hizli uzasin diye.
Sonra bi baska haualkm vardi.4 sene sonra oldu ben o adamla birden bire evlendim.sonra bosandim.ama hayalimdi onunla evlenmek.ne istediusem oldu hayatta.
O zaman istemeye devam 💪🏻

O zaman istemeye devam 💪🏻
Aynen geliyor bir gün.ama bazisi hemen bazisi yillar sonra.elbet oluyor enerji kaybolmaz.huclu istenen her sey enerjidir bence.o beyin dalgalari hedefe ulasiyor.
Mesela o cekiliste o arac bana cikacak.cunku bana ben seninim dedi yankndan gecerken.su an avm dr duruyor ama nisandan sonra benim bloğun onunde duracak.o arac viksin saclarimi da sapsari yapacagim sanirim.oyleydim aracin icinde cunku sari sacim,kirmizi elbisem

çekim gücü diye bir sey yalan , gerçek olan KADER KISMET NASIP bu benim görüşüm🥰

Gader yazar biz oynarız, herşeyi yaşarız olumlu olumsuz “gader” der razı oluruz.
Severiz, asık oluruz, hoslanırız ama olmaz karşılıksızdır “gısmet” der geceriz.
Oturur düsünürüz, hayal kurarız, içimizden konusuruz hayırlısı deriz nasip deriz.

Bu gader, gısmet, nasip kelimeleri olmasa biz napacaktık acaba.

Ya u da 2.kez yaziyorlar kim demis dusunulmez diye siparis verdigimde dusunuyorum ben valla.gec kalirsa vs dusunmez misiniz jnuttu mu karsti mi diye?
Secret kitabında yazan o. Yani endişe etmeyin zaten istediğiniz gelir diyor. Sipariş verdin nasılsa gelir diyorsun ve unutuyorsun. Gelmezse sorarsınız gelmedi diye

Olacak ne diliyorsam ve ben soru degil yeni dilekler dileyecegim.ayrica insallah sizinkiler de olur🙏

peki bu bir şeylerin olacakmış gibi olup sanki son anına gelmiş gibi hissettirip siz de herhalde bu sefer oldu dediğinizde ertesi gün herşeyin aynı kaldığı hiç bişi olmadığı durumlar hakkında ne düşünüyorsunuz

peki bu bir şeylerin olacakmış gibi olup sanki son anına gelmiş gibi hissettirip siz de herhalde bu sefer oldu dediğinizde ertesi gün herşeyin aynı kaldığı hiç bişi olmadığı durumlar hakkında ne düşünüyorsunuz
Cok klasik olacak biliyorum ama bi ara bunu da yasadim.olacak olan durumjn bir anda degisiverdigini biliyorum isyan ettim.gecen seneydi hatta.ya sonra oyle seyler oldu ki Allah korumus kizim seni dedim.biliyorum cok klasik.ama gercek.bana gore cok hayirliydi o isin olmasi mesela ama 1 yil sonra yasananlara sok olmustum.gercekten Allah korumus dedim.o kadar olacak bisiydi ki anlatamam.

Cok klasik olacak biliyorum ama bi ara bunu da yasadim.olacak olan durumjn bir anda degisiverdigini biliyorum isyan ettim.gecen seneydi hatta.ya sonra oyle seyler oldu ki Allah korumus kizim seni dedim.biliyorum cok klasik.ama gercek.bana gore cok hayirliydi o isin olmasi mesela ama 1 yil sonra yasananlara sok olmustum.gercekten Allah korumus dedim.o kadar olacak bisiydi ki anlatamam.

hmm peki bu şey uzun bir süreç içerisinde misal 1 2 sene gibi bir tam oluyor gibi olup bir yaprak kımıldamıyorsa

hmm peki bu şey uzun bir süreç içerisinde misal 1 2 sene gibi bir tam oluyor gibi olup bir yaprak kımıldamıyorsa
Boyle bir durum yasadim mi diye dusundum evet sinava hazirlaniyordum.kiyisindan dondu puanim 3 sene boyunca.vazgecmedim,oldu.bence anahtar kelkme vazgecmemek....vazgeçme,olsun....
Vazgeçmedim senden,gel be gökyüzüm☹bj sonjncusu size degildi tabi😂😂😂bugun neden bahsetsem konuyu ona bagliyorum....ah ahh

Boyle bir durum yasadim mi diye dusundum evet sinava hazirlaniyordum.kiyisindan dondu puanim 3 sene boyunca.vazgecmedim,oldu.bence anahtar kelkme vazgecmemek....vazgeçme,olsun....
Vazgeçmedim senden,gel be gökyüzüm☹bj sonjncusu size degildi tabi😂😂😂bugun neden bahsetsem konuyu ona bagliyorum....ah ahh

ne bilim artık 🤷‍♀️ Zaten 13 yaşımdan bu yana dönem dönem düzenli olarak aşk acısı çekiyorum acı acıyı çekiuor herhalde 😂

ne bilim artık 🤷‍♀️ Zaten 13 yaşımdan bu yana dönem dönem düzenli olarak aşk acısı çekiyorum acı acıyı çekiuor herhalde 😂
O kadar cok aşık olabildiysen tebrikler👏👏👏👏düzenli bi de😅hayattan hiç aşık olamadan göçüp gidenler var...
Ya biisy yapmazsan olmaz ama dusjnce de güç ve azim görmek ister....kime asiksan elde etmek icin caba harca.oturup aci cekme.savas

O kadar cok aşık olabildiysen tebrikler👏👏👏👏düzenli bi de😅hayattan hiç aşık olamadan göçüp gidenler var...
Ya biisy yapmazsan olmaz ama dusjnce de güç ve azim görmek ister....kime asiksan elde etmek icin caba harca.oturup aci cekme.savas

yani tabi düşünürsek çoğu benim hatalarım yüzünden bitti ama ufak bi hesapla şu güne dek 6 kez aşk acısı çekmişim baya sağlam 😂

bugun atıye ızledım bir söz çok ılgımı cektı buda cekım gucu ıle çok alaklı dıye dusunuyorum.

söz niyettır Atıye ağzımından cıktıgı an kendi gerçekliğini yaratmaya başlar
çok etkılendım

güzel de işte bazı gereksiz şeyler olurken gerekli şeyler olmuyor sorun burda bence . Misal ben şimdi dillendirsem ki tokamı kaybedicem kesin kaybederim yani bu doğru da desem ki ben sabancı kadar zengin olucam olamam yani bu neden 😂

güzel de işte bazı gereksiz şeyler olurken gerekli şeyler olmuyor sorun burda bence . Misal ben şimdi dillendirsem ki tokamı kaybedicem kesin kaybederim yani bu doğru da desem ki ben sabancı kadar zengin olucam olamam yani bu neden 😂
Zaten olamam yani diyorsunuz siz inanmiyorsunuz :D inançla alakali olucam diyip içten inanmalisiniz olmak için cabalamalisiniz sonra çekim devreye giriyor :D beklemediginiz yerden fırsatlar çıkar :D

bugun atıye ızledım bir söz çok ılgımı cektı buda cekım gucu ıle çok alaklı dıye dusunuyorum.

söz niyettır Atıye ağzımından cıktıgı an kendi gerçekliğini yaratmaya başlar
çok etkılendım
Evet bu kitapta da çok geciyor söylediğimiz her söze düşündüğümüz her seye dikkat etmeliymişiz

Back