O zaman istemeye devamBenim cektigim her sey olmus.bunu fark ettim.ama 20 yil sonra ama 1 ayda.bakin kucukken belime kadar olan saclarimi annem bitlendim diye erkek gibi kestirmisti.her gun dua ederdim Allahim mucize olsun bi anda saclarim uzasin diye.simdi bakiyorum benim saclarim normal insanlardan cok ama cok daha hizli uzuyor.abartmiyorum.gecen sene küt olan saclarim bu sene omuzlarimin bir karis altinda.o kadar dua ederdim ki hizli uzasin diye.
Sonra bi baska haualkm vardi.4 sene sonra oldu ben o adamla birden bire evlendim.sonra bosandim.ama hayalimdi onunla evlenmek.ne istediusem oldu hayatta.
Aynen geliyor bir gün.ama bazisi hemen bazisi yillar sonra.elbet oluyor enerji kaybolmaz.huclu istenen her sey enerjidir bence.o beyin dalgalari hedefe ulasiyor.O zaman istemeye devam
çekim gücü diye bir sey yalan , gerçek olan KADER KISMET NASIP bu benim görüşüm
Secret kitabında yazan o. Yani endişe etmeyin zaten istediğiniz gelir diyor. Sipariş verdin nasılsa gelir diyorsun ve unutuyorsun. Gelmezse sorarsınız gelmedi diyeYa u da 2.kez yaziyorlar kim demis dusunulmez diye siparis verdigimde dusunuyorum ben valla.gec kalirsa vs dusunmez misiniz jnuttu mu karsti mi diye?
Peki.Secret kitabında yazan o. Yani endişe etmeyin zaten istediğiniz gelir diyor. Sipariş verdin nasılsa gelir diyorsun ve unutuyorsun. Gelmezse sorarsınız gelmedi diye
Olacak ne diliyorsam ve ben soru degil yeni dilekler dileyecegim.ayrica insallah sizinkiler de olur
Cok klasik olacak biliyorum ama bi ara bunu da yasadim.olacak olan durumjn bir anda degisiverdigini biliyorum isyan ettim.gecen seneydi hatta.ya sonra oyle seyler oldu ki Allah korumus kizim seni dedim.biliyorum cok klasik.ama gercek.bana gore cok hayirliydi o isin olmasi mesela ama 1 yil sonra yasananlara sok olmustum.gercekten Allah korumus dedim.o kadar olacak bisiydi ki anlatamam.peki bu bir şeylerin olacakmış gibi olup sanki son anına gelmiş gibi hissettirip siz de herhalde bu sefer oldu dediğinizde ertesi gün herşeyin aynı kaldığı hiç bişi olmadığı durumlar hakkında ne düşünüyorsunuz
Cok klasik olacak biliyorum ama bi ara bunu da yasadim.olacak olan durumjn bir anda degisiverdigini biliyorum isyan ettim.gecen seneydi hatta.ya sonra oyle seyler oldu ki Allah korumus kizim seni dedim.biliyorum cok klasik.ama gercek.bana gore cok hayirliydi o isin olmasi mesela ama 1 yil sonra yasananlara sok olmustum.gercekten Allah korumus dedim.o kadar olacak bisiydi ki anlatamam.
Boyle bir durum yasadim mi diye dusundum evet sinava hazirlaniyordum.kiyisindan dondu puanim 3 sene boyunca.vazgecmedim,oldu.bence anahtar kelkme vazgecmemek....vazgeçme,olsun....hmm peki bu şey uzun bir süreç içerisinde misal 1 2 sene gibi bir tam oluyor gibi olup bir yaprak kımıldamıyorsa
Boyle bir durum yasadim mi diye dusundum evet sinava hazirlaniyordum.kiyisindan dondu puanim 3 sene boyunca.vazgecmedim,oldu.bence anahtar kelkme vazgecmemek....vazgeçme,olsun....
Vazgeçmedim senden,gel be gökyüzüm☹bj sonjncusu size degildi tabibugun neden bahsetsem konuyu ona bagliyorum....ah ahh
O kadar cok aşık olabildiysen tebriklerne bilim artıkZaten 13 yaşımdan bu yana dönem dönem düzenli olarak aşk acısı çekiyorum acı acıyı çekiuor herhalde
Evet serbest bırakmak ve cidden rahat kafa. Düşündüm bitti gitti.Bence asıl olay serbest bırakmak da, fark ediyorum ki takıntı yapmısım bazı seyleri. Bir de su var bazı seyleri ne kadar cekersek cekelim olmuyo sanki
O kadar cok aşık olabildiysen tebriklerdüzenli bi de hayattan hiç aşık olamadan göçüp gidenler var...
Ya biisy yapmazsan olmaz ama dusjnce de güç ve azim görmek ister....kime asiksan elde etmek icin caba harca.oturup aci cekme.savas
Anladim.cekim gucune ihtiyacin yok bence seninyani tabi düşünürsek çoğu benim hatalarım yüzünden bitti ama ufak bi hesapla şu güne dek 6 kez aşk acısı çekmişim baya sağlam
Anladim.cekim gucune ihtiyacin yok bence seninsecret mecret bosver sen kitap yaz baslik acalim reyiz
bugun atıye ızledım bir söz çok ılgımı cektı buda cekım gucu ıle çok alaklı dıye dusunuyorum.
söz niyettır Atıye ağzımından cıktıgı an kendi gerçekliğini yaratmaya başlar
çok etkılendım
Zaten olamam yani diyorsunuz siz inanmiyorsunuzgüzel de işte bazı gereksiz şeyler olurken gerekli şeyler olmuyor sorun burda bence . Misal ben şimdi dillendirsem ki tokamı kaybedicem kesin kaybederim yani bu doğru da desem ki ben sabancı kadar zengin olucam olamam yani bu neden
Evet bu kitapta da çok geciyor söylediğimiz her söze düşündüğümüz her seye dikkat etmeliymişizbugun atıye ızledım bir söz çok ılgımı cektı buda cekım gucu ıle çok alaklı dıye dusunuyorum.
söz niyettır Atıye ağzımından cıktıgı an kendi gerçekliğini yaratmaya başlar
çok etkılendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?