Valla benim retro degil ama bende oyleyimsorma onu hep yaşarım zaten insanların beni anlamadıklarını düşünürüm
kuranın şifreleri diye çıkıyordu tvde bir ara çok popülerdi
Kizlar kac gundur beni gaza getirdiniz asla donmiycegini dusundugum bi insan icin suan bebegimizin 1.yas gununde giyecegi kiyafete kadar hayal ediyorum ahahhahaha delirdim sanirim ama olumlama asiri iyi geliyor
Bide bu 3 kere iptal mevzusu bende cok ise yaradi kac gundur yapiyorum olumsuz dusunce hemen aklimdan cikip gidiyor bulandan Allah razi olsun
Evet iyiydi. Hemen araştırıyorum teşekkür ederim :) önerdiğiniz kaynak varsa seve seve tavsiye isteyebilirim.Yabanci diliniz iyiydi degil mi sizin? Yabanci kaynaklar daha ayrintili.
Ay ben bu kadar saplantili olmasam degil birakmak dusunmem heraldeSürekli düşünmek düşünceyi sıkmak oluyor diyorlar. Düşünüp serbest bırakın☺
Yani çekim için aklınıza geldiğinde düşünün gülümseyip serbest bırakın başka şeylerle ilgilenin diyorlar. Hangisi doğru bilmiyorum
Ay ben bu kadar saplantili olmasam degil birakmak dusunmem heraldeAma deniycem
Coook guzeldi bu nasilsa gelicek kafasiKafede garsona siparis verdiğinizde acaba gelir mi, ne zaman gelir diye dusunmezsiniz. Evrenden istemekte böyle diyor secret
Endişe olmaması lazim☺Coook guzeldi bu nasilsa gelicek kafasitereddutler beni bitiriyor yoksa bende boyle cok kisiye yazdirmistim onceden bi de olmasini cok istiyorum ondan
canım maalesef bende venüs retro var ondan üzüldüm zaten venüs retrosu kişinin aşk hayatında yaşadığı başarısızlıklar direk. Ve dediği şeyler hep uyuyor. Ayrıca venüsün yanında merkür retrosu da var bende
gerçi steve jobs angelina jolie de merkür retrosunda doğmuş ama
Kate Middleton in da venus retro ama gayet mutlu cocuklu bide kralice adayi ☺
Oyle bir transitiniz vardir ki retronun etkisi ortadan kalkar.
Benim haritamda 6 tane gezegenim retro,ay dugumlerimin retrolugunu sayarsak 8 retrombalsamik ay fazinda dogmusum ustelik ve iki kare acim var essek kadar..
Astrolojiyi gunluk fal gibi takip eden biri sunu okursa vah vah der ama bende ayrica oyle guzel transitler var ki etrafimdaki insanlardan cok cok sansliyimdir Allaha sukur
Sürekli düşünmek düşünceyi sıkmak oluyor diyorlar. Düşünüp serbest bırakın☺
Yani çekim için aklınıza geldiğinde düşünün gülümseyip serbest bırakın başka şeylerle ilgilenin diyorlar. Hangisi doğru bilmiyorum
Olmadığını başta kabulleniyorsunuz. Olumsuzlukları düşünmemek lazım. Olmaz diye düşündüğünüzde serbest bırakın iptal diyin. Zaten olucak diye düşünün. Zaman da önemli. Hemen şimdi olsun dememek lazım. Doğru zamanda size gelecek istediğiniz şey.benim bazen şöyle oluyor. Çok istediğim bir şey var mesela olmadığı için beni üzüyor falan olması için dua ediyorum işte istiyorum vs . Sonra olacakmış gibi bir ışık oluyor bir ışık yanıyor tamam diyorum oluyor bu sefer galiba çok yaklaştım. Ama tabi kimseye söylemiyorum biri ile paylaşma durumu yok. Sonra gene hoop aynı tas aynı hamam . Neden böyle ki sizce
Olmadığını başta kabulleniyorsunuz. Olumsuzlukları düşünmemek lazım. Olmaz diye düşündüğünüzde serbest bırakın iptal diyin. Zaten olucak diye düşünün. Zaman da önemli. Hemen şimdi olsun dememek lazım. Doğru zamanda size gelecek istediğiniz şey.
O herkesin kendi bilceği bi durum. Tanıdıkça sevebilir. Sevmeyen birini ben istemezdim sevsin diye beklemezdim.hmm peki o şeyin olmadığına dair işaretler varsa . Örneğin birinin bizi sevmediğini bazı hareketleri ile görüyorsak sevecek zaten diye beklememiz mi lazım ?
Evet ya bu konuda ben de napsam bilmiyorum bunun mekanizması ne açıklansa keskehmm peki o şeyin olmadığına dair işaretler varsa . Örneğin birinin bizi sevmediğini bazı hareketleri ile görüyorsak sevecek zaten diye beklememiz mi lazım ?
Ya u da 2.kez yaziyorlar kim demis dusunulmez diye siparis verdigimde dusunuyorum ben valla.gec kalirsa vs dusunmez misiniz jnuttu mu karsti mi diye?Kafede garsona siparis verdiğinizde acaba gelir mi, ne zaman gelir diye dusunmezsiniz. Evrenden istemekte böyle diyor secret
Bence asıl olay serbest bırakmak da, fark ediyorum ki takıntı yapmısım bazı seyleri. Bir de su var bazı seyleri ne kadar cekersek cekelim olmuyo sankiYa u da 2.kez yaziyorlar kim demis dusunulmez diye siparis verdigimde dusunuyorum ben valla.gec kalirsa vs dusunmez misiniz jnuttu mu karsti mi diye?
Benim cektigim her sey olmus.bunu fark ettim.ama 20 yil sonra ama 1 ayda.bakin kucukken belime kadar olan saclarimi annem bitlendim diye erkek gibi kestirmisti.her gun dua ederdim Allahim mucize olsun bi anda saclarim uzasin diye.simdi bakiyorum benim saclarim normal insanlardan cok ama cok daha hizli uzuyor.abartmiyorum.gecen sene küt olan saclarim bu sene omuzlarimin bir karis altinda.o kadar dua ederdim ki hizli uzasin diye.Bence asıl olay serbest bırakmak da, fark ediyorum ki takıntı yapmısım bazı seyleri. Bir de su var bazı seyleri ne kadar cekersek cekelim olmuyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?