benim de bu sefer olmadıÇok ilginçtir ki hayalini kurduğum şey asla olmaz. Kesin bende bir sorun var
Aynen geliyor bir gün.ama bazisi hemen bazisi yillar sonra.elbet oluyor enerji kaybolmaz.huclu istenen her sey enerjidir bence.o beyin dalgalari hedefe ulasiyor.
Mesela o cekiliste o arac bana cikacak.cunku bana ben seninim dedi yankndan gecerken.su an avm dr duruyor ama nisandan sonra benim bloğun onunde duracak.o arac viksin saclarimi da sapsari yapacagim sanirim.oyleydim aracin icinde cunku sari sacim,kirmizi elbisem
Nisanin 10 unda ya verecegim tabiki.hatta isyanbuldayaaniz gezdiririm siziMerhaba. Birseyi merak ettim çekiliş sonucu ne zamn :)
Cidden çıkarsa bize de haber verir mısınız lütfen ?☺
Evet istanbuldayim:) Valla siz kazanında inşallah buradan kızlar toplanıp gezeriz kutlarız bunu ciddi söylüyorum. Kendim kazanmış gibi sevinirimNisanin 10 unda ya verecegim tabiki.hatta isyanbuldayaaniz gezdiririm sizi
Anlastik.söz✌yemek ismarlarim kutlariz.Evet istanbuldayim:) Valla siz kazanında inşallah buradan kızlar toplanıp gezeriz kutlarız bunu ciddi söylüyorum. Kendim kazanmış gibi sevinirim
Ama diyorlar ki -ecek -acak diyince erteliyorsun, gelecek zaman değil geçmiş zaman kipi kullancakmısız. Satıldı zaten kesin olarak gibi ve buna inancakmısızvalla tam 5 senedir satilmasini bekledigim bir mülk var satilirsa bir rezidansin tepesinden kahvemi icerek aşşagiya bakip pis fakirler diyecegim
hergün uyanip bugün kesin satilacak diyoorum yemeklerimi bile rezidansin tepesindeki evimde yapiyorum hergün ama yok yani olmuyorbende çekim degilde itme gücü hakim sanirim
dur yarinda boyle deneyeyimAma diyorlar ki -ecek -acak diyince erteliyorsun, gelecek zaman değil geçmiş zaman kipi kullancakmısız. Satıldı zaten kesin olarak gibi ve buna inancakmısız
Bir de satıldı ya yapacagın seyleri planlamaya basladur yarinda boyle deneyeyim
Ayh yeni arabamla senjn rezidansa geliriz kahveye✌nisana kadar satmaya calis sekerimBir de satıldı ya yapacagın seyleri planlamaya basla
Ayh yeni arabamla senjn rezidansa geliriz kahveye✌Bir de satıldı ya yapacagın seyleri planlamaya basla
Ben ne zaman canlandirsam olmuyor misal bakkala giderken sigara icerim diye gozumde canlandiriyorum hergun ekmege gonderen annem o gun ekmek var gitme diyoKızlar bu arada belgeselin bir kısmını izledim diyor ki:
Şükür listesi yapın
Günlük istediğiniz şey olunca yapacağınız şeyleri gözünüzde canlandırın
Yanlıs kisiyi etiketlemişsin dur ben etiketliyim onuAyh yeni arabamla senjn rezidansa geliriz kahveye✌
Ay guldum vallaBen ne zaman canlandirsam olmuyor misal bakkala giderken sigara icerim diye gozumde canlandiriyorum hergun ekmege gonderen annem o gun ekmek var gitme diyo
Ya da bakkala gittigimde muhakkak her hafta ici sabah bi abla duruyo orda ona bisey soracak oluyorum gozumde canlaniyor bakiyorum o gun kocasi orda
Su yoldan suraya giderim gozumde canlandiriyorum o yolda calisma oluyor
Hergun araba evin onunde duruyor alir gezerim bugun diyorum gunlerce evde oturan annem bakmisim arabayi almis gitmis
Su gun sununla buluscam diyorum muhakkak beni ekiyor neden boyle ya bende bi gozmu var acaba hep ters isliyor hayallerim
Valla onlari da istiyorum da basima guzel seyde gelmedi degil bi kere aldatilmistim aglayamamistim bile soka girmistim gece sabaha kadar dua etmistim ‘Allahim tip para pul onemli degil biri gelsin sadece deger versin’ diye 3 gun sonra hayatimin askiyla tanismistimAy guldum vallaneyse en azindan hayatinizi etkileyecek seyler istemiyomussun
ben de deneme surecindeyim bu cekim
Isini bakalim
bana kara büyü mü yapıldı noldu bilmiyorum hayatımın her alanında sans doluyum resmen ve onceden sevgili istemezken talibimde coktu, simdi hayatımda biri olsun istiyorum asla olmuyoValla onlari da istiyorum da basima guzel seyde gelmedi degil bi kere aldatilmistim aglayamamistim bile soka girmistim gece sabaha kadar dua etmistim ‘Allahim tip para pul onemli degil biri gelsin sadece deger versin’ diye 3 gun sonra hayatimin askiyla tanismistim
Bi de bi cocuk vardi konustugum aylarca konustuk sonra hic bisey demeden konusmayi kesti eski sevgilisine yazmis megerse bende dedim hep bu essek gibi bana yazacak o kadar rahattimki biliyo gibiydim yani 1 ay gecmedi baktim kopek olmus
Suan bende oyleyimbana kara büyü mü yapıldı noldu bilmiyorum hayatımın her alanında sans doluyum resmen ve onceden sevgili istemezken talibimde coktu, simdi hayatımda biri olsun istiyorum asla olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?