cekim gücü diye bir sey var mı

Hangi vitamin kullandınız?hepsini tek vitamin içeriyorsa süper :)
ıcınde bıotın collagende olan multıvıtamın dersenız eczane ona gore verıyor markanın pek onemı yok hatta ben her ay baska kullanıyorum suan kullandıgım dil altı gıbı ac karna dılın altına koyuyorsunuz kendı kendıne erıyor en etkılısı oymus :)

Bugun olk defa bi sey uaptkm cekilise katildim.kendimi kazanmis hayal ettim.sonra arabanjn yanjndan gecerken kendimi icinde hayal ettim ve inaniyoruk cidden bana cikacak o araba.ya hissettim bunu hanimlar.o lacivert renk,bej deri koltuklar....jeep bi de.bana cok yakisti.bej ve lacivert ben de kirmizi bir elbise.direksiuynda cok sık duruyorum.ya hayal ettim cok yakisti bana ben decekolise katildim.

aklım ömer çelakıl geldi

Çekim gücüymüş konunun başlığı vallahi şimdi gördüm Konuyu doğum haritası yorumuna çevirdik :)

Çekim gücü şöyle, ben mesela işte yaşıyorum bunu. Hiç sevmediğim istemediğim tarzda müşteriler beni buluyor :) Mesela bir şey satmak istiyorum içtense pat geliyor önüme o ürünü almak isteyen müşteri ya da satabileceğim :) Ama içimden gelmiyorsa da gelmiyor.

Dün konuşuyorduk hatta arkadaş dedi senin enerjin yetersiz gelmiyor sana bundan içten istemiyorsun...

Enerji ve çekim gücü var ve bunun seviyeleri de var. Hangi seviyedeysen benzerlerini kendine çekiyorsun.

Saturn su an Oglak burcunda 2020 sonunda Kova burcuna gececek. Oglak burcu hangi evinizdeyse o ev saturn transit etkisi altinda demektir.
Bisey sorucam peki saturn transitinin ne gibi bi etkisi var ne yapiyor benim 10 ve 11.evde oglak burcu

Bi de ben bu rx i bulamadim haritada nerede acaba

o rx lere baktım kötü bir şeymiş geri gitmesi demekmiş. O geri giden evleri gezegenleri temsil eden konularda hayatımız yavaşlamış oluyormuş . Ben kendime baktım da sanırım doğru
Retro butun gezegenlerde kotu degil
Mesela benim saturn retro iyi biseymis kisi saglamci oluyormus fln ne kadar dogru bilmiyorum
Bi de retroda doganlar gezegenin retro zamani geldiginde fazla etkilenmezlermis

bir rahatsızlıgım vardı ama senelerdır olan bır rahatsızlık o rahatsızlıkla ılgılı kullandıgım ılacı hayalımde her gecee olmasada sık sık uyku oncesı bazen gun ıcınde de çöpe attıgımı hayal ettım ve gercekten de evde stoktakı rahatsızlıkla ılgılı ılacları çöpe attım. rahatsızlıgımdan kurtuldum yıllar sonra sukurler olsun denemelısınız kızlar. ama ınanarak hıc bır suphe duymadan denemelısınız ben oyle yaptım.

şimdi de bir ayalım var onunla ılgılı yapıyorum bakalım ne olucak sonuc onun bıraz zamanı var :)

Nasıl yapıyorsunuz peki?

birde her gece yastıgın altına dılegınızı yazın uyku oncesı. kagıdın arkasına da dileğim oldugu için teşekkurler yazın 2 dk hayal edın dılegınızın gerçeklestıgını uyuyun. sabah kalktıgınızda ılk ıs olarak kağıdı alıp okuyun ve tesekkur edın oldugu ıcın dılegınız 1 gun boyunca kagıdı yanınızda tasıyın bunu da yenı öğrendım yotube de bır kanal var ordan

Retro butun gezegenlerde kotu degil
Mesela benim saturn retro iyi biseymis kisi saglamci oluyormus fln ne kadar dogru bilmiyorum
Bi de retroda doganlar gezegenin retro zamani geldiginde fazla etkilenmezlermis

canım maalesef bende venüs retro var ondan üzüldüm zaten venüs retrosu kişinin aşk hayatında yaşadığı başarısızlıklar direk. Ve dediği şeyler hep uyuyor. Ayrıca venüsün yanında merkür retrosu da var bende
gerçi steve jobs angelina jolie de merkür retrosunda doğmuş ama

merkur retrosunda dogduysan merkur olumsuzlukları aksaklıkları senı etkılemez ama venus retro olması ıle lgılı ılk defa boyel duydum. benım reto degıl venuste noluyo sankı :))

ismini duydum da neyle uğraşıyor bilmiyorum açıkçası.

burda arkadaşlar birkaç kitap önermişti onlardan bir kaç şey öğrendim ama cidden derya deniz , anlayana tabi.

kuranın şifreleri diye çıkıyordu tvde bir ara çok popülerdi

Iletisime dikkat o zaman sikintilar olabilir

merkur retrosunda dogduysan merkur olumsuzlukları aksaklıkları senı etkılemez ama venus retro olması ıle lgılı ılk defa boyel duydum. benım reto degıl venuste noluyo sankı :))

valla yeni öğrendiğim için merkür retrosunda ne oluyor bana bir dahaki retro zamanı anlıcam artık onu
Retro zamanı doğanlar için o gezegenlerin retro zamanları avantajlı olabiliyormuş galiba .

Cok iyi bunu deniycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…