cekim gücü diye bir sey var mı

Kızlar, bu konuyla alakalı güzel kitap önerileriniz varsa alırım.. İlgimi çekti.

Retro olanları nerden anladım canım

rx yazıyor gezegenlerin o listesinde burçların yanında . Gece ağlıcaktım az daha o retrolar yüzünden venüs retrosu nedir ya kalk venüs retrosunda doğ ondan sonra neden bir türlü dikiş tutmuyor ilişkilerimde de

Kızlar banada bakarmısınız rica etsem. yazısmalarınızı okudum bende merak ettım .ama hıc vakıf değilim konuya pek anlamam

Eklentiler

• dogum_haritasi_2.png
    33,9 KB · Görüntüleme: 30
  • dogum_haritasi1.png
    31,4 KB · Görüntüleme: 30

ya tam bilmiyorum ama bende Retro yok ama boşandım yani sırf Retro diye illa kötü gidecek diye bir şey olacağını sanmıyorum

hatta 7. evimde Venüs var 7. evde süper konum deniyor ama yetmiyor düşün yani :)

bu açıları falan çok iyi birine yorumlatmak lazım

dünden beri bozdum kafayı doğum haritamla bir de sanki değiştirebileceğim bir şeymiş gibi nasıl ya neden falan diyip duruyorum. Anneme devamlı bak eminsin dimi şu saatte doğmuşum diyorum . Annem bağırdı en son

ya insan öyle oluyor anlıyorum seni ben en az 6 aydır takığım araştır oku et dinle ama hala anlamıyorum

ya insan öyle oluyor anlıyorum seni ben en az 6 aydır takığım araştır oku et dinle ama hala anlamıyorum

ama bu doğum haritası denen şey doğruymuş işte yıldızname ile aynı oluyor sanırım kuran da falan da yeri var diye biliyorum. Hatta eski hocalar bakarmış yıldıznameye

ama bu doğum haritası denen şey doğruymuş işte yıldızname ile aynı oluyor sanırım kuran da falan da yeri var diye biliyorum. Hatta eski hocalar bakarmış yıldıznameye

tabi ki doğru astronomi yüzyıllardır devam eden bir bilim. zaten doğum haritası da yıldızların gökyüzünün gezegenlerin konumuna göre oluşturuluyor. evrende her şey matematikle yürüyor, bu da onun bir parçası zaten.

Kuran apayrı bir derya, ah bir çözebilsek. Her cümle her kelimede bir mucize gizli esasen ama yapılan çalışmaları duymuyoruz çünkü genelde yurtdışında oluyor.

Hangi vitamin kullandınız?hepsini tek vitamin içeriyorsa süper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…