- 21 Kasım 2012
- 9.037
- 9.554
- 398
Gezegen listesinde yaninda r(x) isareti olur.Retro olduğunu nerden anlıyorsunuz ben anlayamıyorum mesela haritamda Retro gezgen var mı
Retro olduğunu nerden anlıyorsunuz ben anlayamıyorum mesela haritamda Retro gezgen var mı
hiç okumadım böyle bir şey
Kuzey ay düğümü 8/9 diyor.Iki 3vde birden olmaz. Kad ve gad var zit burclarda. Kad'in bulundugu burc iki evi kapsiyor olabilir.
Rx yokmuş bende ekleyemiyorum işteyim
Özel mesaj atmıştım size
Kuzey ay düğümü 8/9 diyor.
2 ev de etkileniyor bence.ben harita yorumu bilmiyorum :)
Retro olanları nerden anladım canım
benim şans gezegenimle ilgili yorum rica etsemHaritanizi atin yuvarlak olani bakayim.
rx yazıyor gezegenlerin o listesinde burçların yanında . Gece ağlıcaktım az daha o retrolar yüzündenvenüs retrosu nedir ya kalk venüs retrosunda doğ ondan sonra neden bir türlü dikiş tutmuyor ilişkilerimde de
ya tam bilmiyorum ama bende Retro yok ama boşandım yani sırf Retro diye illa kötü gidecek diye bir şey olacağını sanmıyorum
hatta 7. evimde Venüs var 7. evde süper konum deniyor ama yetmiyor düşün yani :)
bu açıları falan çok iyi birine yorumlatmak lazım
dünden beri bozdum kafayı doğum haritamlabir de sanki değiştirebileceğim bir şeymiş gibi nasıl ya neden falan diyip duruyorum. Anneme devamlı bak eminsin dimi şu saatte doğmuşum diyorum . Annem bağırdı en son
ya insan öyle oluyor anlıyorum seni ben en az 6 aydır takığım araştır oku et dinle ama hala anlamıyorum
ama bu doğum haritası denen şey doğruymuş işte yıldızname ile aynı oluyor sanırım kuran da falan da yeri var diye biliyorum. Hatta eski hocalar bakarmış yıldıznameye
Böyle bir durumda 8. evden 9. eve geçmiş oluyor 9. eve bakmanız gerekir öyle diyorlar genelde.Kuzey ay düğümü 8/9 diyor.
Hiç anlamıyorum maalesef.
Hangi vitamin kullandınız?hepsini tek vitamin içeriyorsa süper :)evet demır ve dıger vıtamınler ıceren herhangı bır marka sart olmaksızın hangısını ıstersen al dıye doktorum yonlendırdı eczanede hangısı en ıyısı dedım b12 bıotın kolojen demır ne varsa hepsını ıceren vıtamın kullandım
demır
d eksıklıgı
b12 eksıklıgı
bunlar kılo vermeyı zorlastırıyor
kılo alma sorunu yasamadım aksıne vıtamın alınca kılo vermem kolaylastı
6 ayda 40 kılo verdım zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?