- 7 Aralık 2018
- 6.810
- 17.723
- 248
- 27
Bende 6 TANE retro var ben napıcam şimdiÇocuk doğururken günü hesaplasak bile saati tutmayabilir saat de çok önemli :/
Bende de o kadar var yaşayıp gidiyorum :)Bende 6 TANE retro var ben napıcam şimdi((
Çokk teşekkür ederim bilgilerini paylaştığın içinCesur girişken, yeni kültürler tanımayı seven bir insansınız. Yurtdışında yaşama ihtimaliniz var. Özgüveni yüksek , savaşçı, güçlü bir erkekten hoşlanırsın Onun yanında sakin. Duygusal, Şefkatli bir karaktere bürünebilirsin.
Mantıkla hareket eden bir insansın. Para evinde başak var yoksa paran geldiği gibi gidecek. Son kararı duyguların değil mantığın veriyor. İçinde hiç kötülük yok ama insanlar seni kendini beğenmiş buluyor olabilir. Temiz kalpli adil, dürüst, biraz fevri , sabit fikirli birisin.
Bacım banada bi bak nolurrr sonra bu topikten birdahaki girmemek üzere uzaklaşacağımbataklığa saplandım çıkamıyorum 7. Ev boş galiba evde mi kalacağım acabaa
Açılar falanda etkiliyor demekki işin ehlinden dinlemek gerek bunları7.Evi boş olan ve uzun süreli evlilikleri olan tanıdıklarım biliyorum. Benim 7. Evim tam şans noktamda ben 30 senedir yalnızım
Açılar falanda etkiliyor demekki işin ehlinden dinlemek gerek bunlarışöyle bir fiyatlara göz gezdirdim de şimdi yapacağım bir iş değil malesef henüz işim yok atanamadım
Ay ay ay ne olur bana da bakar mısınızÇalışıyor musunuz? Öğretmek ve öğrenmek çok önemli. Çalışkan ve işinde detaycı birisiniz. Araştırma yı seviyorsunuz? Duygusal alıngan bir insansınız. Kavgayı sevmiyorsunuz ama güzel kavga ediyorsunuz. Hemen de Unutuyorsunuz. Evliliğinizi çekici havalı biri ile yapmak istiyorsunuz yada yaptınız. Uyumlu, duygusal ama kendi içinde çok çatışan değişik bir evliliğiniz olacak. İşinizde iyi bir kariyer görüyorum. Liderlik olabilir.
Peki canım şans diye bir şey var mı? Ve insan nasıl şansı çeker mi diyeyim yaratır mı bilemedim!Her insanın hayatımıza giriş sebebi var, sınav imtihan olmak, bize bir şey öğretmek vs gibi. Bu insanlar da birbirleriyle imtihan oluyor işte, olaya böyle bakıyorum ben.
Çok ilginç ya. Ben de istiyorum böyle yeteneklerYa bana daha onceleri cok oluyordu da simdi bir sey mi istemiyorum nedir, olmuyor.
Ornegin eskiden birini cok kalbi seviyordum.
Biz yarin ayrilacagiz dedim arkadasima, bilgisayarin basinda elimizde elma oturuyorduk.
Hakkaten ayrildik sabahina ve sorunsuzken.
Sonra dedim ki aradan aylar gecmis beni iki hafta sonra arayacak, ikindi vakti.
Aradi.
Bazen cok neseli olurdum icim kipirdardi bana bu aksam yazacak dedim yazdi.
Kuzenimle habersizce konusmuslar benim hakkimda ve ben ruyamda gordum oyle soylediler.
Ergen iliskisiydi ama sanirim telepatik bir iliskiydi.
Sonra esimi hayal ediyordum once ruyamda gordum cismini, hic konusmuyor sahilde bekliyordu.
Beni hep sahilde beklemistir sevgililik doneminde.
Sonra bizim eve geldigini gordum o gun ilani ask etti.
Gecenin bir yarisi su an uyansa demistim icimden, uyanip bana bir titremeyle uyandim, icim disim sensin yazmisti.
Gibi gibi.
Dur ya ben de bir duseyim su isin ustune.
Peki canım şans diye bir şey var mı? Ve insan nasıl şansı çeker mi diyeyim yaratır mı bilemedim!
G greengirll kad iki evde birden olabilir mi?
Nasil yani?
Bilmiyorum. Ama aslinda düşününce... Bazi şeyler öyle sanki, oluyor ve bir şey yap(a)madan izliyorum. Deli gibi aşık olup 3 yıl görüşüp cigerine kadar tanıdığımı sandığım, ilk yilinda büyük sorunlar yaşadığım ve sogudugum kisiyle yaptığım evliligime bile "kader" dedim bu sene ben. 6. yıla başladık.
Iki 3vde birden olmaz. Kad ve gad var zit burclarda. Kad'in bulundugu burc iki evi kapsiyor olabilir.G greengirll kad iki evde birden olabilir mi?
Bende 6 TANE retro var ben napıcam şimdi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?