- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Her şey dört dörtlük olamıyor napalımBence eğlenceli bir çiftsiniz arada olur öyle
Benim de 7. Evde gezegen yok
İki kere evlendim , 1 kere sozlendim , 1 kere de nisanlandim
7. ev konusulunca merak edip arastirdim, açık net yazmis bi bayan astrolog.
https://www.facebook.com/7. eve göre benim eş kişisi (tam hayalini kurdugum gibi) balık burcu olmaliymis. Bula bula benim dengesiz terazim kocayi bulmusum:) Ama yine de icinde bir yerlerde balik burcu özelliği vardir diyor astrolog fakat romantizm, şiir, şarkı olmadiktan sonra diger ozellikleri bir sey ifade etmiyor benim icin balik burcundaNeyse de başa gelen cekilir dedim, seviyoz yine de birbirimizi.
Benim takip ettiğim astrolog 7. ev boşsa da korkmayın evlenmemek gibi bir durum söz konusu olmayabiliyor demişti. Transitler söz konusudur :) mutluluklar dilerim
O da yok sayılmıyor sanırım. İlk defa duyduğum için net bir şey söyleyemiyorum ama sanırım kova burcunu esas almak gerekiyor.benim 7. Evimin karşısında gezegen değil part of fortune diye bir şey var şans noktasıymış türkçesi ve kova burcunda . Bu gezegen yok mu sayılıyor acaba ?
Hangi ülkedesiniz çok merak ettimCok uzun anlatmiyim
Yurtdisinda yasamak zaten en buyuk hayalimdi , universiteden sonra iki sene yasayip ulkeye geri donmustum ve cok pisman olmustum acikcasi
Yani kalbimin bir kosesinde hep yurtdisi vardi , bes sene once esimle evlendim , o da yurtdisinda okumus ve irada isini kurmusken annesinin hastaligi nedeniyle ulkeye donmus ve onun da hep icinde kalmis yurtdisi mevzusu
Ama bu arada biz isi gucu olan , coluklu cocuklu yasayan duzeni olan bir aileyiz , arada konusu gecince ahh ahh der gercerdik mevzuyu
Sonra iki sene once esim dedi ki , tanidigim bir arkadasi x ulkesine gitmis , sirket kurmus ileride oraya yerlesecekmis , bende mi kursam orda sirket olsa yurtdisi islerimi o sirket uzerinden yaparim brlki gelecekte cocuklarin isine yarar dedi
İyi dedim git bi bak
Aka hic aklimizda yerlesmek yoktu
Sonra esim gitti bu ulkeye sirketi kurmaya , beni aradi bi gece saat ikide
Otelin karsisindaki kafeye oturmus , bir proje yetistirimesi gerekiyordu , almis laptopunu calisiyor kafede , saat iki
Milana yan masada bir grup kiz var dedi , 13-14 yasindalar , kimse rahatsiz etmiyor , donup bakan yok, onlar meyve sularini iciyor , ywn masada adamlar biralarini iciyor
Sonra biz telefinda konusurken kizlar kalkti gitti , yuruyerek gitmisler , ne bi araba durdu onlerinde ne bakan oldu dedi
O an kizim icin cok istedim o ulkede yasamayi , sonra esim donunce dedim ki kalk gidelim yerleselim , esim de olur dedi ve biz iki sene sonrasi icin plan yaptik
Yani iki senede biraz para biriktirir yrni bir hayat kurmaya calisiriz diye planladik
Ben o gunden itibaren her an oraya yerlesmek icin hazirlik yaptim kafamda ,esyalari topladim , satilacaklari sattim , verioecekleri verdim , veda partimi bile organize ettim
Bazen boyle gozum kapali uzanirdim koltukta evi toparladigimi hayal ederdim
Esim sorardi napiyosun diye , bavullari hazirliyorum derdim gulerdi halime
Sonra o sirket kuruldugu ve bizim karar verdigimiz gunden 3 ay sonra ben isten cikarildim
Evren mesajimi 3 ayda aldi yani
O gun esimi aradim gel al beni isten cikarildim dedim
Gittik bi bara bira soyledik, birbirimize baktik , ben gidip toparlanmaya basliyim dedim
Esim baya tereddutluydu cunku birikimimiz yok hicbirseyimiz yok , nasil olacak dedi ha bu arada brn isten cikqrilmadan iki hafta once de onun ortagi kazik atti ve baya dolandirdi bizi , bes parasiz kaldik
Dedim arabayi satariz , esyalari satariz
Evren bizi bu yola soktu , brn cok istedim ve su anda bu yuzden bunlari yasiyoruz gitmemiz lazim
O gunden tam iki ay sonra biz geldik ve yerlestik
Tam bir senedir burdayiz , cok zor gunler gecirdik , ama simdi isimizi oturttuk cok sukur , jatta cok komik ama hayatim boyunca hayalim olan isi yapiyorum ki buraya gelirken aklimda hic yoktu boyle bir sey , tamamen tesadufen karsima cikti bu is olanagi
Yani isteyince oluyor , ben hep bunu yasadim ve deneyimledim , hayalini kurdugum hersey gerceklesiyor
Ya senin burcun ne merak ettim :) bende yükselen başak senin gibi ay yengeç benimde :) ama evlilik için aday yok şuan zengin mi olur bilemiyorum
Amor-a evlerle ilgili baska hangi konularda yorum yapılıyor, bilgi istesek verir misiniz? :)
Eki Görüntüle 2576599 Eki Görüntüle 2576600
Ve imtihanı anlayana kadar aynı tip insanlar çıkabiliyor. Ya da tüm erkekler birbirine benzemeye başladı.
Evet yazdığınız çok doğru. Yanlış erkeklere hayır diyerek ve bunu defalarca yaparak doğru kişiyi seçeceğimizi söylüyorlar.
Benim karşıma yıllardır yanlış adamlar çıktı, boşandım hala çıkıyor hayır diyorum bakalım doğru adam çıkacak mı:)
ben bu imtihan meselesine biraz uyuz oluyorum, niye herkesin imtihanı farklı? bana bu ders verilirken baskası niye farklı ders alıyor? mesela ben niye kylie jenner gibi sınanmıyorum?..................,
bu arada gogıla doğum haritası yazarsanız baya seçenek çıkıyor diğer arkadaslar da ordan baktı muhtemelen, gogılda arayınca 2. sırada yor.... diye bir site var bence baya güvenilir :)
Bu aradab l a s t
Burçlara çok inanmıyorum ben. 12 tip karakter olamaz gibi geliyor. Ama bazı ana özellikler olabiliyor.
Yine de doğum haritama baktım
Stelyumum yokmuş
İnanmasam da bakarım
7. Eve bile baktım
İkizler burcu
Kizlar benim jupiter oglakta bu sene de 19 Araliga kadar jupiter transit oglaktaymis yani bu yil benim yilimmi demek oluyor
Ama amacanım imtihanda karma da önemli yani hangi ailede doğduğun, dedenin annenin babanın nasıl insanlar olduğu iyi mi kötü mü onların karmasının bedelini sen de ödeyebiliyorsun maalesef ama böyle
Ama amaKötü bir durum..
sanırım :) internette hep oğlak ve yükselen oğlakların yılı denmiş ama jupiter oğlakları da kapsıyordur heralde
ay ben birine sordum da 200 tl dedi bu işler de pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?