cekim gücü diye bir sey var mı

istanbul kalsın bir şey değişeceğini sanmıyorum ben hangi şehri yazsam aynı sonuç çıkıyor. evet denedim

İyi bari. :))

Yav o kadar basılır mı arkadaşlar? Gırmışlar hep, nazikçe basın yahu, bakın mağğdur olduk burada, kocişimlen uyumumuza bakamıyom sizden ötürü.

Son düzenleme:
Aha valla benim de 7.evim yok
6dan sonra alçalan yazıyor sonra 8.ev var
Evliliği gömdük mü o zaman

sen de yay ve kova stelyumu var. garip olansa önceki sayfalara baktın mı bilmiyorum bu topiktekilerin %90'ı ya yay burcu ya yay stelyumuna sahip ve sen de resmen kova ve yay dışında burc yok haritada Hayatı resmen ciddiye almamaya gülüp eğlenmeye gelmişsin gibi duruyo burdan haritaya bakınca

Yooöö, ciddiyimdir de yani.
Tamam çok ciddi kalamam ama ciddiyimdir. Yoksa değil miyim?
Ciddiyim. Son kararım, bence ciddiyim yani.
Pek belli etmesem de içimden ciddiyim evet.

Yooöö, ciddiyimdir de yani.
Tamam çok ciddi kalamam ama ciddiyimdir. Yoksa değil miyim?
Ciddiyim. Son kararım, bence ciddiyim yani.
Pek belli etmesem de içimden ciddiyim evet.
işin espirisi o tabi, tüm kovalar yaylar ciddiyetsiz olsa ohoo.
stelyumun yok. çok burçlardan anlamam ama biraz eski sevgililerine takıntılı olabilir misin ya da unutmakta zorlanıyor olabilirsin. onun dısında ben de cok anlamıyorum aslında sağdan soldan duyduklarım

Onlar takıntılı daha çok
Aksine kolay unuturum
Stelyumum neden yok bana neden verilmemiş alındım şimdi galaksilere

Hani bana bundan yok mu yazılı mazılı? Benim 7. evimi kim üstüne yaptı söylesin, ama olmaz ki böyle?
Atayım hemen, bu kızın da adı duyuldu sayemde herkese onun yorumunu attım daha bi sürü yorumlayan var aslında

Eklentiler

• 038E262D-BC74-41B7-9DD6-11CADCF839FA.jpeg
    166 KB · Görüntüleme: 49
  • D109AFF7-F628-4060-B6F7-BA7018823D0F.jpeg
    168,6 KB · Görüntüleme: 46
Yokuspokus fotolarda görüntüleme sıfır diyor gördün dimi? Ve tuttu mu?

Gördüm okudum kuzum; öyle gülerekten derin bir iç çektimdi sadece
Bendekiler tutuyor, eşimdekiler de tutuyor kısmen; tanışma şeklimiz yok, zaten çocukluk arkadaşıyız.
Ama bir arada zihinsel olarak benzer yerde değiliz yani, olamıyoruz, mümkün olmuyor o.

Her şey dört dörtlük olamıyor napalım Bence eğlenceli bir çiftsiniz arada olur öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…