Benim de 7. Evde gezegen yokKızlar benim 7.evimde gezegen yoookk. Evlenemeyecek miyim demek oluyor bu? Gün de aldıydık ama
Benim de yok. Evliyim.Kızlar benim 7.evimde gezegen yoookk. Evlenemeyecek miyim demek oluyor bu? Gün de aldıydık ama
İyi ki yokmuş. Bide olsaBenim de 7. Evde gezegen yok
İki kere evlendim , 1 kere sozlendim , 1 kere de nisanlandim
Ahhaa deme ya , gercekten bi de olsa ne olcakmis halimİyi ki yokmuş. Bide olsa
Benim de 7. Evde gezegen yok
İki kere evlendim , 1 kere sozlendim , 1 kere de nisanlandim
umarım benim de bosturBenim de yok. Evliyim.
umarım benim de bosturama zaten esas 7. evdeki burca bakılıyor diye biliyorum ve 7. evin burc bakımından boş olması imkansız
Bakayımumarım benim de bosturama zaten esas 7. evdeki burca bakılıyor diye biliyorum ve 7. evin burc bakımından boş olması imkansız
7. Ev koc benim
Erken diil ama ani evlendigim dogrudur ve enerjik , mutlu ve hareketli adam sevdigim de dogrudurEki Görüntüle 2576715 Böyle diyor
Farklı sitelerden dene doğum haritası yazınca 2. Sırada çıkan iyi benceKız evli mevli olanlara nereden baktınız, bulamadım ya ben
Eşimle işyerimde tanıştım. Sağlıkla ilgili işi yok. Sağlık sorunu yok sayılır. Ufak tefek diyelim.
KızzzValla bacım aklıma bir Telefon operatörü bir de müge anlının çekim gücü geliyor
HanDenizz
Monica Bellucci
Çekim yasasına göre düşünceleriniz gerçekleşmek zorundadır.Valla bacım aklıma bir Telefon operatörü bir de müge anlının çekim gücü geliyor
HanDenizz
Monica Bellucci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?