• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekim gücü diye bir sey var mı

Merhaba,
Adına ne deniyor bilmiyorum ama ben de cok yaşıyorum. Olumsuz sekilde de geliyor başıma: Konuya HIC ISTEMEDEN kv ve görümce ilave edecegim ama kısa kesecegim bunu ins. :))) Aramizin kötü olduğu dönemlerde, zırt pırt aradıkları dönemde, bazen o kadar takıntı olurdu ki zihnimde "ins. aramazlar, lutfen telefon calmasin" vs. diye düşündüğüm zamanlarda %99 ararlardi :KK70:
Olumlu sekilde de cok yaşadım, yaşamaya da devam ediyorum ama böyle seyleri ayrintili anlatinca büyüsünün bozulduğunu, tekrar yasamanin kesintiye uğradığını düşünüyorum.
Ay burcu, doğum haritasi ifadelerini gecenlerde bu forumda duymuştum, simdi arastirdim, benimki ile kiziminkini aciklayabilir misiniz? :)) b l a s t b l a s t Stelyum çıkmamış mı? Eki Görüntüle 2575027 Eki Görüntüle 2575033

Mesajımı görmedin mi canım? b l a s t b l a s t yorum var mı?

Bu konuyu okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar

İyi pazarlar hatunlar , cekim gucune bir ornek
Sacimi kestirmeye karar verdim , ancak bulundugum ulkede hic kuafore gitmedim , iki gundur kuafor ariyordum , icimden de geciriyordum ya soyle ayagima iyi bir kuafor gelse diye 😅😂 cunku hic vaktim yok , kuafir ara bul randevu al git bekle vs vs
Az once faceden bir hatun yazdi bana , benim sehrimdeymis , kuafirmue , yer acamamis henuz , yerinize gelip kesebilirim dedi 😂😂😂 on dakikadir guluyorum bu duruma , ayol yakinda gokten para yagsin diye dua etmeye basliycam , yagdirir miyim acaba

Sag olasin canim. b l a s t b l a s t
Yarim oldugunu fark etmemisim, bi daha ekleyeyim ama benim de stelyumum yok sanirim:) 2 balik olmasi yetmiyor, 3 evde olacak demistin galiba.
Screenshot_2020-01-12-15-28-37.png

Ben cocuklugumda "şom ağızlı" denilen insanlardandim :D Kötü bir sey olmasindan bahsettiğim zaman, cok gecmeden pesinden mutlaka olurdu, arkadaslar hep "açma şu şom ağzını" derlerdi. Bu da bi çekim bence:)))

"Malum olma" dedigimiz durumla da ayni bence. Bazilarinin sezgileri kuvvetli oluyor. Ama olumlu düşününce olumlu şeyleri çekip yaşamak da hep bahsedilir kitaplarda.

Sag olasin canim. b l a s t b l a s t
Yarim oldugunu fark etmemisim, bi daha ekleyeyim ama benim de stelyumum yok sanirim:) 2 balik olmasi yetmiyor, 3 evde olacak demistin galiba.
Eki Görüntüle 2575653
Evlere değil gezegenlerin hangi burçta olduğuna bakıyoruz canım sende de yay stelyumu var. Ay jupiter uranus neptun yayda :)
Ben cocuklugumda "şom ağızlı" denilen insanlardandim :KK70: Kötü bir sey olmasindan bahsettiğim zaman, cok gecmeden pesinden mutlaka olurdu, arkadaslar hep "açma şu şom ağzını" derlerdi. Bu da bi çekim bence:)))
Var evet zaten ne dersek ne dusunursek neye inanırsak o oluyor olumlu olumsuz :)

Simdi doğum haritama bakip yukselen burcumu doğru bir sekilde ve ay burcumu ogrenince fark ettim ki belli bi yastan sonra yukselen burcum basagin, şu son zamanlarda ise ay burcum yayin ozelliklerini göstermeye baslamisim. Zaten yukselen burcun etkisinin 30 yaşından sonra etki etmeye başladığını okumuştum bir yerde yanlış değilse. b l a s t b l a s t

Evlere değil gezegenlerin hangi burçta olduğuna bakıyoruz canım sende de yay stelyumu var. Ay jupiter uranus neptun yayda :)

Var evet zaten ne dersek ne dusunursek neye inanırsak o oluyor olumlu olumsuz :)
Hmm simdi bildim, sagol canim ya:)

Back