- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.365
- 598
Gercekten almaya niyetli misiniz?Uap lutfen ya duzelteyim valla ne yanlissa
Yani icten sekilde kendinizdeki hatalari fark edip duzeltmek istiyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten almaya niyetli misiniz?Uap lutfen ya duzelteyim valla ne yanlissa
KesinlikleGercekten almaya niyetli misiniz?
Yani icten sekilde kendinizdeki hatalari fark edip duzeltmek istiyor musunuz?
Kesinlikle
Ahahha fena gaza geldim ölsün✌Ok o zaman insanlarin seni sevmesini istiyorsan birinci kural kendini seveceksin , ikinci kural baskalari hakkindaki onyargilarini birakacaksin ( diger kadinlar yalan soyluyor , rol yapiyor vs vs)
Sadece kendini sevken ve kendine deger vermen bile durusunu degistirir , yaydigin enerjiyi kadin erkek fark etmez herkes fark eder
Ucuncu kural dogal olacaksin , rol yapmak , yapan soylemek z baskasina ozenmek , baskasini taklit etmek yok , sen neysen o'sun , bu dunyada teksin ve cok degerlisin , bunun bilincine varman lazim
Dorduncu kural , kendini gelistireceksin , kitap oku , muzik dinle , tiyatroya sinrmaya git ( gerekirse tek basina) dizi izle , belgesel izle , youtube kanallari izle , kendini gelistirmek cok onemli
Besinci kural , tek basina cikip bir kafeye otur , kahveni soyle , etrafi izle , insanlari gozlemle , tabi bunu gunes gozlugu takarak yap ve kimseye bakisini dikme malum turkiye orasi ne bakiyon be demesinler , bu sana ne katacak bunu dusun
Altinci kural , bakimli ol , bir erkrk icin degil , diger kadinlar icin de degil kendin icin , kendine bakmaktan keyif al , cirkin kadin yoktur , dunyanin en guzel kadini bile bakimsizken cirkindir , kendi degerin icin yap bunu
Ve altin kural , kendine guvenen , neseli , goslerinin ici gulen kadin guzeldir , ici de disi da guzeldir , merhametli ol , vicdanli ol , iyilik melegi olmana gerek yok merhametle vicdan baska seylerdir , durusunla parla
Olmaman gereken seyler ise , kiskanc , nazli , kaprisli , dedikoducu , baskalarindan beklentisi olan , baskalarini yargilayan , elestiren kadin olma , bunlari kimse sevmez ve cevresinde istemez
Enerji cok onemli , etrafa yaydigin enerji de bu soylediklerimi yaparsan bambaska olacak , o zaman seni sevmeyrn ölsün be , ve bunlari yapmak hic zor degil , cok basit , cok ucuz seyler , ne paraya ihtiyac var ne de baska bir seye z hepsini icinden gelerek yap
Favorilere ekledim. Çok güzel yazmışsınızOk o zaman insanlarin seni sevmesini istiyorsan birinci kural kendini seveceksin , ikinci kural baskalari hakkindaki onyargilarini birakacaksin ( diger kadinlar yalan soyluyor , rol yapiyor vs vs)
Sadece kendini sevken ve kendine deger vermen bile durusunu degistirir , yaydigin enerjiyi kadin erkek fark etmez herkes fark eder
Ucuncu kural dogal olacaksin , rol yapmak , yapan soylemek z baskasina ozenmek , baskasini taklit etmek yok , sen neysen o'sun , bu dunyada teksin ve cok degerlisin , bunun bilincine varman lazim
Dorduncu kural , kendini gelistireceksin , kitap oku , muzik dinle , tiyatroya sinrmaya git ( gerekirse tek basina) dizi izle , belgesel izle , youtube kanallari izle , kendini gelistirmek cok onemli
Besinci kural , tek basina cikip bir kafeye otur , kahveni soyle , etrafi izle , insanlari gozlemle , tabi bunu gunes gozlugu takarak yap ve kimseye bakisini dikme malum turkiye orasi ne bakiyon be demesinler , bu sana ne katacak bunu dusun
Altinci kural , bakimli ol , bir erkrk icin degil , diger kadinlar icin de degil kendin icin , kendine bakmaktan keyif al , cirkin kadin yoktur , dunyanin en guzel kadini bile bakimsizken cirkindir , kendi degerin icin yap bunu
Ve altin kural , kendine guvenen , neseli , goslerinin ici gulen kadin guzeldir , ici de disi da guzeldir , merhametli ol , vicdanli ol , iyilik melegi olmana gerek yok merhametle vicdan baska seylerdir , durusunla parla
Olmaman gereken seyler ise , kiskanc , nazli , kaprisli , dedikoducu , baskalarindan beklentisi olan , baskalarini yargilayan , elestiren kadin olma , bunlari kimse sevmez ve cevresinde istemez
Enerji cok onemli , etrafa yaydigin enerji de bu soylediklerimi yaparsan bambaska olacak , o zaman seni sevmeyrn ölsün be , ve bunlari yapmak hic zor degil , cok basit , cok ucuz seyler , ne paraya ihtiyac var ne de baska bir seye z hepsini icinden gelerek yap
Kendini sev. Kendin ol. Kitap oku, şiir oku spor yap ne seviyorsan yani. Şu beğeniliyor öyle olayım, rol yapayım gibi tutumlar çok yanlış. Kendinde beğenmediğin birşey varsa değiştir ama hep kendin ol.Ya hu apauim sen soyle madem
Ahahha fena gaza geldim ölsün✌
Peki su dakikadan itibaren basliyorum.bastan soyleyeyim zor olacak.ama basarabilirim.hadi bakalim deneyelkm 1 hafta sonunda enerjim duzeldi mi yazarim sana.
Cok tesekkur ederim❤
Mutlaka yazacagim umarim guzel seyler yazarimRica ederim
Ve lutfen zor deme , cok kolay seyler bunlar , insanin en temel hakkidir kendini sevmek , milyarlarca insaniz dunyada , herkes kendini sevmeli , hepimiz degerliyiz , senin baskasindan farkin ne olsun ki?
Bir hafta sonra yaz mutlaka , bekliyor olacağım mesajini
Harika bir haber inşallah sağlıkla büyürlerHic inanmazdim boyle seylere ta ki şu hep saklayacagim,arada acip bakip iyiki sunu yazmisim diyecegim yaziyi yazana kadar.O gün o başlıkta öyle içten istemişim ki bu mesaji ve artik evrene gondermek mi ne oluyorsa bu yazdiktan 12 gün sonra süpriz bir sekilde hamile oldugumu 20 gün sonra da ikiz olduklarını ögrendim.❣❣
Sen ekle onu sonra da yanlislikla silmisimYaw ben firsatlarj kaciriyorum bi de bak beni bir gazetenin eski yoneticisiymis simdi turizmci adi tanidik heldi de google dkm bi adam ekledi sosual medyadan kabul ettim.sonra da adami soldim.niye sildin yasemin demeyin bilmiyorum sildim.kendime yasantisini yakin gormedim.sildim iste.gitti gul gibi unlu zengin adam yaAllahim gene eklesin nolur
Yalniz dakika bir gol bir, sosyal medyada denk geldigin biri icin yine olumsuz konusuyorsun Farkinda mi degilsin hic caba mi gostermiyorsun bilmiyorum yani her mesajin olumsuzluk akiyorYaw ben firsatlarj kaciriyorum bi de bak beni bir gazetenin eski yoneticisiymis simdi turizmci adi tanidik heldi de google dkm bi adam ekledi sosual medyadan kabul ettim.sonra da adami soldim.niye sildin yasemin demeyin bilmiyorum sildim.kendime yasantisini yakin gormedim.sildim iste.gitti gul gibi unlu zengin adam yaAllahim gene eklesin nolur
Yok ben eklemem tarzim degil sildim bi kere.Sen ekle onu sonra da yanlislikla silmisim
Kusura bakmayin yaz
Hayir pljmsuz biisy demedim ki uygun degiliz dedimYalniz dakika bir gol bir, sosyal medyada denk geldigin biri icin yine olumsuz konusuyorsun Farkinda mi degilsin hic caba mi gostermiyorsun bilmiyorum yani her mesajin olumsuzluk akiyor
Sizin dediğiniz apayrı bir şey. Psikolojide çocukken oluşan şemalar diye bişeyler var onla alakalı sanırım.Yalnız o yasa ne istersen onu çekersin değil ne isen onu cekersin. Diyelim baban ickiciydi hep öfke duydun. Arınmadın. Affetmedin. Hayatına da ickici adamları çekiyorsun.
Ben Kova burcuyum yükselenim Oğlak beni de kapsarmı bu durum ?
Kendi haritamizi nasıl yorumlayabiliriz? bu yıl nasıl gecicek diye hangi gezegene bakmamiz lazım?2017 2020 yılları arası oğlakta tüm gezegenler nasıl etkileneceğin haritana bağlı