- 7 Ocak 2014
- 1.590
- 2.069
- 133
- 34
En iyisi zengin kadınların rahat yaşantılarını kınayalım pozitif kınamaaynen :) nasıl olduğu konusunuda bilmiyorum kendim için birine bir şey söylemeye korkuyorm böyle böyle piremses olucam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisi zengin kadınların rahat yaşantılarını kınayalım pozitif kınamaaynen :) nasıl olduğu konusunuda bilmiyorum kendim için birine bir şey söylemeye korkuyorm böyle böyle piremses olucam :)
örnek vereyim bir arkadaşım saçına ombre yaptırdı kötü olarak demedim ama şey dedim gri saç sana fazla olmamış sarılar daha yoğun olabilirdi diye , 1 ay sonra kuaföre gittim istediğim saçı söyledim sonuç bol grili seren serengilin gençliği :) başıma geldi ha saçımdan memnunum orası ayrı ama insan bi üzülüyoraynen :) nasıl olduğu konusunuda bilmiyorum kendim için birine bir şey söylemeye korkuyorm böyle böyle piremses olucam :)
Ya bazen istemsiz oluyor kınamasan da mesela ben asla öyle yapmazdım dediğin birşeyi pat yapmış buluyorsun kendini :)
Şöyle bi sorun var sanırım ask isini tam basaramamın da nedeni bu kınamak icin kınayınca kınamıs olmuyoruz cidden icten gelmesi gerekiyor. İçimden ne gelceğini bile belirleyemiyorum tam olarak delircemEn iyisi zengin kadınların rahat yaşantılarını kınayalım pozitif kınama
onları hiç kınamıyorum çünkü bana grinin elli tonundaki adam düşer über zengin ama sadist mazoşist :)En iyisi zengin kadınların rahat yaşantılarını kınayalım pozitif kınama
Ya hadi kınayınca başına geliyor, ben birine üzülüp yazık falan dediğim zaman o şeyi yaşadığımı farkettim. O yüzden kimse için yazık olmuş tüh falan dememeye calisiyorumarkadaşlar konuyu zortlatıcam ama çekim gücü var mı yok mu bilmiyorum da kınadığımız her şey başımıza geliyor bu duruma nasıl yorumluyorsunuz ? yani benm kınadıklarım geliyor herkes te olacak diye birşey diyemem.
Ezik hissetme yahu kendinle başbaşasın sonuçta. Belki düşünceyi evrene bırakıp unutman gerekir.Saka maka ben bugun cidden dertliyim istedigim şey olsun diye inanmaya devam edicem inana kadar da çalışmaya devam edicem de hevesi kırılıyor insanın.
birkaç konuda deniyorum bu cekim seysini bunlardan biri de ask. Bi arkadasın dedigi gibi ask konusunda yapmak da insanı ezik hissettiriyor o keyfine bakarken ben napıyorum diye
Belki de, ben daha cok o hayatımdaymıs gibi takılıyorum ama onu gercekten gorunce modum dustu bu seferEzik hissetme yahu kendinle başbaşasın sonuçta. Belki düşünceyi evrene bırakıp unutman gerekir.
Aslında ağzımızdan cıkan her söze hatta aklımızdan geçirdiğimiz her seye dikkat etmemiz gerekiyor burdan bunu anladım aklımızdan gecenler kısmı da kendi tecrubelerimdenörnek vereyim bir arkadaşım saçına ombre yaptırdı kötü olarak demedim ama şey dedim gri saç sana fazla olmamış sarılar daha yoğun olabilirdi diye , 1 ay sonra kuaföre gittim istediğim saçı söyledim sonuç bol grili seren serengilin gençliği :) başıma geldi ha saçımdan memnunum orası ayrı ama insan bi üzülüyor
Aa çok ilginçmiş ben de yapayım. Normalde dua ederim hiç kağıda yazmadım ama bakalım belki bu sefer kağıda da yazarım.Kızlar merhabaaa :)
Ben bu konuları çok seviyorum :)
Bugün 17.52 ile 20.48 saatleri arası güneş ile merkurun aynı derece ve dakika da olacağı bir zaman dilimiymiş. Ve bu çok özel bir enerjisel durummuş. Yani zihnimizden,kalbimizden geçenlerin evren tarafından duyulduğu bir zamanmis. Yani inancınıza göre meditasyon yapmak olabilir, dua etmek olabilir ya da hayal etmek. Her ne istiyorsak olumlu bir şekilde düşünmek , kâğıda yazmak gibi şeyleri yaparsak çok olumlu sonuçlar olacağı söyleniyor.
Ben yapacağım. Çok inanıyorum böyle özel durumların enerjilerine.
Size de okudum ve bilgi vermek istedim
Merhaba yazdıgın icin cok tesekkurler deneyeceğim iyi ki yazdın ❤Kızlar merhabaaa :)
Ben bu konuları çok seviyorum :)
Bugün 17.52 ile 20.48 saatleri arası güneş ile merkurun aynı derece ve dakika da olacağı bir zaman dilimiymiş. Ve bu çok özel bir enerjisel durummuş. Yani zihnimizden,kalbimizden geçenlerin evren tarafından duyulduğu bir zamanmis. Yani inancınıza göre meditasyon yapmak olabilir, dua etmek olabilir ya da hayal etmek. Her ne istiyorsak olumlu bir şekilde düşünmek , kâğıda yazmak gibi şeyleri yaparsak çok olumlu sonuçlar olacağı söyleniyor.
Ben yapacağım. Çok inanıyorum böyle özel durumların enerjilerine.
Size de okudum ve bilgi vermek istedim
Ben varım bana yazabilirsinizMerhaba yazdıgın icin cok tesekkurler deneyeceğim iyi ki yazdın ❤
Kızlar aranızdan beraber çalışma yapmak isteyen varsa o saatler arasında hem kendimizin Hem birbirimizin dileklerini de hayal edelim ya da yazalım büyük bir enerji oluşsun :)
Merhaba yazdıgın icin cok tesekkurler deneyeceğim iyi ki yazdın ❤
Kızlar aranızdan beraber çalışma yapmak isteyen varsa o saatler arasında hem kendimizin Hem birbirimizin dileklerini de hayal edelim ya da yazalım büyük bir enerji oluşsun :)
peki bu hayalleri içinizden geldiği için mi kurdunuz yoksa çekim gücünü çalıştırmak için mi
evet bu da oluyor. üzülme üzülecek hala düşersin diyorlar da ,çok tepkisiz kalmak ta bana göre değil üzülmek te bir duygu sonuçtaYa hadi kınayınca başına geliyor, ben birine üzülüp yazık falan dediğim zaman o şeyi yaşadığımı farkettim. O yüzden kimse için yazık olmuş tüh falan dememeye calisiyorum
2.zortlatmamı yapıyorum arkadaşlar :)Merhaba yazdıgın icin cok tesekkurler deneyeceğim iyi ki yazdın ❤
Merhaba. Siz isterseniz o şekilde yapın içinizden nasıl geliyorsa. Benim okuduğum yazıda böyle bir şey yoktu. Ben yazıp saklayacağım ❤ içimden boule yapmak geliyor. Ama bildiğim kadarıyla olmasını istemediğimiz şeyler yazılıp yakılır istediğimiz şeyler saklanır yapılmaz diye biliyorum. Hatta ay tutulmalarinda falan yazilip yakilir olumsuz enerjiler gitsin diye. Yanlışta biliyor olabilirim tabi.2.zortlatmamı yapıyorum arkadaşlar :)
şimdi bunu hıdırellez gibi dilek diledik kağıtlara da yazdık , yakıp küllerini gül ağacının toprağına mı gömmeliyiz hıdırellez de öyle yapıyordum :) gerçi hiçbiri kabul olmadı da bir sorayım dedim yazdıklarımızı napacağız?
valla bende çok sevdiğim bir arkadaşımdan duymuştum böyle yapılır diye aynı dilekleri hem yakıp külünü gömmüştük hem yazıp gömmüştük , yazıp saklasam biri bulur okur rezil olurum :) bu sebeple günlük bile tutmayan bir insanm ama yazıp cüzdanımda saklayabilirim :)Merhaba. Siz isterseniz o şekilde yapın içinizden nasıl geliyorsa. Benim okuduğum yazıda böyle bir şey yoktu. Ben yazıp saklayacağım ❤ içimden boule yapmak geliyor. Ama bildiğim kadarıyla olmasını istemediğimiz şeyler yazılıp yakılır istediğimiz şeyler saklanır yapılmaz diye biliyorum. Hatta ay tutulmalarinda falan yazilip yakilir olumsuz enerjiler gitsin diye. Yanlışta biliyor olabilirim tabi.
Cekim gücüne uygun olarak yaptın mı? İstemek değil de inanmak hayal etmek olmus bilmek gibiKonu sahibi örnek göstermemiz istemiştin
Mesela ben çok iyi anlaşacağım bana en azından dürüst davranacak bir arkadaş aradım
Bir türlü karşıma çıkmadı
4 - 5 senedir iş yerimde huzur bulmayı istedim hatta bunun için yer değiştirdim yine olmadı