• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekim gücü diye bir sey var mı

Kızlar ben basardıgım seylere bakınca ısrarla istemis ısrarla inanmısım israrla cabalamisim bunu gördüm ama nerde karamsarlığa kapıldıysam bıraktıysam da olmamıs doğal olarak. Dibine kadar inanmaya devam 💪🏻💕💜
Aynısını bugün ben de düşündüm. Bir de insan istediği şeyi hak ettiğini düşünmeli bence. Tabi çok uçuk şeyler istememek kaydiyla.

Ben bir de secret seriisni alcam. Magic, hero, power isimli kitapları onları da merak ediyorum :)

Secret'ı ben de okuyacağım inşallah. Yıllar önce lisedeyken biraz okuyup bırakmıştım, saçma gelmişti. Ama şimdi kararlıyım okuyacağım 💪😅

Cordelia ya katiliyorum, ayrica yasadigin tek bir olaydan tum hayatin icin boyle bir cikarim yapman sence ne kadar mantikli? Yasadin ve bitti, hayat imkanlarla ve olasiliklarla dolu :)
Hayirlisi ne biliym gidip uyim bari ders calis ise git bu adamjn sevgi pitircigi hallerjni gor modum dustu sanirim

Aynen öyle aşk acısı çekenlere tavsiye ederim :)

Bu arada şuan Nil Gün - Çekim Yasasi kitabını okuyorum. Çok güzel.
Joseph Murphy - Bilinçaltının Gücü kitabını da tavsiye ederim Secrettan sonra.
Ikisi de çok iyi kızlar 💕
bakicam vakit buldukca tesekkurler 😍
Aynısını bugün ben de düşündüm. Bir de insan istediği şeyi hak ettiğini düşünmeli bence. Tabi çok uçuk şeyler istememek kaydiyla.
evet en onemlisi o bence de ve kendini sevmek gerekli. Her halimle sevilebilecegime inandigimdan beri bende cok sey degismeye basladi
Ben bir de secret seriisni alcam. Magic, hero, power isimli kitapları onları da merak ediyorum :)
hic duymamistim bunlari sen baya biliyorsun bu isleri 😄
Secret'ı ben de okuyacağım inşallah. Yıllar önce lisedeyken biraz okuyup bırakmıştım, saçma gelmişti. Ama şimdi kararlıyım okuyacağım 💪😅
Kizlar ayni kitaplari okuyacak da olsak guzel alintilari burdan paylasalim olur mu? Icimiz acilir

Peki senin bu ilişkiden alacağın dersler neydi ? Nerede hatalar yaptın? Bunları düşün. Bunlardan dersler çıkar. Ve en hayrına olanı kendine iste. Belki onunla olacaktı evlenecekti ama 1 ay sonra boşanacaktın ?
Enerjileriniz bitmiş onun enerjisi başkasına akmış. Aşk acısını da çekmek lazım.ama bunu ömür boyu sürecekmiş gibi düşünme lütfen ki zamanında ask acısı yüzünden halılarda sürünmüş birii söylüyor sana bunu :)
Ahaha ben de battaniyeyle ask yasiyorum su an.kafamda dahol icinde ayaga kalkarken de onunla kalkiyorum.ders calisirken ustimde😂
Hic ders cikaramiyorum su an yani cikardigim dersler kadin cok guzel ben cirkinim.kadin cok cekici ben iticiyim.o kadina herkes asik olurdu ben sanssizdim o kadinla tanisti.bana daha kimse asik olmadi yas 35 olmasini beklemekyen de vazgeciyorum.olmazlarsa olmasinlar.ben ask enerjimi rafa kaldiriyorum.ckkardigkm ders bu.is hayatimda basarili olacagim.

Merhaba,
Adına ne deniyor bilmiyorum ama ben de cok yaşıyorum. Olumsuz sekilde de geliyor başıma: Konuya HIC ISTEMEDEN kv ve görümce ilave edecegim ama kısa kesecegim bunu ins. :))) Aramizin kötü olduğu dönemlerde, zırt pırt aradıkları dönemde, bazen o kadar takıntı olurdu ki zihnimde "ins. aramazlar, lutfen telefon calmasin" vs. diye düşündüğüm zamanlarda %99 ararlardi :D
Olumlu sekilde de cok yaşadım, yaşamaya da devam ediyorum ama böyle seyleri ayrintili anlatinca büyüsünün bozulduğunu, tekrar yasamanin kesintiye uğradığını düşünüyorum.
Ay burcu, doğum haritasi ifadelerini gecenlerde bu forumda duymuştum, simdi arastirdim, benimki ile kiziminkini aciklayabilir misiniz? :)) b l a s t b l a s t Stelyum çıkmamış mı? Screenshot_2020-01-10-19-41-23.png Screenshot_2020-01-10-19-43-42.png

Beni terk etti gitti baskasina asik lldu ve onu cok seviyo.bu da canimi yakiyo.ozeti bu sanirim.
Evet suan aci cekiyorsun. Ancak birsure sonra bunlar sadece bir ani olarak kalacak. O da sokaktaki herhangi biri gibi olacak su an ona ankam yukledigin icin oyle. Ona anlam yuklemeyi biraktigin an " ben bunun nesini sevdim?" diyeceksin.

Ahaha ben de battaniyeyle ask yasiyorum su an.kafamda dahol icinde ayaga kalkarken de onunla kalkiyorum.ders calisirken ustimde😂
Hic ders cikaramiyorum su an yani cikardigim dersler kadin cok guzel ben cirkinim.kadin cok cekici ben iticiyim.o kadina herkes asik olurdu ben sanssizdim o kadinla tanisti.bana daha kimse asik olmadi yas 35 olmasini beklemekyen de vazgeciyorum.olmazlarsa olmasinlar.ben ask enerjimi rafa kaldiriyorum.ckkardigkm ders bu.is hayatimda basarili olacagim.

Böyle işler nasip kısmet işi birazda. Illa su kisi olsun dememek lazım. Kendi kafanıza göre özellik belirleyin. Saygılı olsun, değer veren biri olsun gibi. Bunlar aklınıza gelince düşünüp bırakın. Hemen olsun girsin hayatıma değil. O kişi zamanla hayatınıza gelecek. Simdi degilse sonra zaten gelicek diye düşünün rahatlığını yaşayın. Sizde de biraz kabahat var ben çok cirkinim ne demek :D önce kendinizi sevin, sonra başkaları sizi sevsin
Beklediginizde zaman istediğiniz gibi birini getirir :)

Benim de stelyumum varmis balık hemde..ee benim burcumda balık. Ne oluyor o zaman su katilmamis balık mi oluyorum? Ayyy balık ve susuzluk tövbe;)
Atayım buraya en iyisi anlayan biri yorumlasın lutfen

Eklentiler

• Screenshot_20200110-181445_Chrome.jpg
    Screenshot_20200110-181445_Chrome.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 64
aynen :) nasıl olduğu konusunuda bilmiyorum kendim için birine bir şey söylemeye korkuyorm böyle böyle piremses olucam :)

Geçen sene serviste ikizlere hamile bir arkadaş vardı. Yanımda oturan bir kadın ayyy bunun da bir çocuğu var bi de ikizlere hamile, hiç sevmem ikiz çok zor diye burun kıvırdı. Sus bak kınama öyle başına gelir demiştim. Dün iş yerinde karşılaştık, baktım hamile. İkizmiş hem de :-)

Böyle işler nasip kısmet işi birazda. Illa su kisi olsun dememek lazım. Kendi kafanıza göre özellik belirleyin. Saygılı olsun, değer veren biri olsun gibi. Bunlar aklınıza gelince düşünüp bırakın. Hemen olsun girsin hayatıma değil. O kişi zamanla hayatınıza gelecek. Simdi degilse sonra zaten gelicek diye düşünün rahatlığını yaşayın. Sizde de biraz kabahat var ben çok cirkinim ne demek :KK70: önce kendinizi sevin, sonra başkaları sizi sevsin
Beklediginizde zaman istediğiniz gibi birini getirir :)
Her sabah seni seviyorum yasemin diye kalkiyorum ki sonra bakiyorum etrafta beni seven baskasi yok😅😂
Neyse kendimizi sevmeye mutlu olmaya devam varsin erkekler sevmesin.onlar cilveli isbeli nazli edali hatunlari sevmeye devam etsinler.....pisliklerrrrr:eek::eek:

Evet suan aci cekiyorsun. Ancak birsure sonra bunlar sadece bir ani olarak kalacak. O da sokaktaki herhangi biri gibi olacak su an ona ankam yukledigin icin oyle. Ona anlam yuklemeyi biraktigin an " ben bunun nesini sevdim?" diyeceksin.
Yok iste 30 senede gecse vay bee sen neyi kacirdin kizim derim....adam yakisikli,tutkulu,egitimli,guclu,zengin.ya kisaca bay mukemmeldi.

Geçen sene serviste ikizlere hamile bir arkadaş vardı. Yanımda oturan bir kadın ayyy bunun da bir çocuğu var bi de ikizlere hamile, hiç sevmem ikiz çok zor diye burun kıvırdı. Sus bak kınama öyle başına gelir demiştim. Dün iş yerinde karşılaştık, baktım hamile. İkizmiş hem de :-)
Allahim cok basarili cok guzel hatunlari kinim kinim kiniyorum

Back