- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız daha kac gun olduBasliga cevap veriyorum.
YOK....
Yani benim yok.Ha itim gücüm olabilir ama...
Yasadiklarim bana yetti.....Kız daha kac gun oldu
Özel değilse anlatmak ister misin ne yasadın canım?Yasadiklarim bana yetti.....
Gunu saati yok....
☹
Bi daha kkmseyi sevmicem.
Umudum cennetten.
Bu djnyadan gectim.
Bende bugünden itibaren başlıyorum. Bu çekim yasasi olumlamalara v.s.Kızlar ben basardıgım seylere bakınca ısrarla istemis ısrarla inanmısım israrla cabalamisim bunu gördüm ama nerde karamsarlığa kapıldıysam bıraktıysam da olmamıs doğal olarak. Dibine kadar inanmaya devam
Evet ve benim isteklerimin olmayacagini sandigim ve bunu kabullendigim bir donem olmustu, oylesi daha kotu etkiliyor insani ve herhangi bir insanin basardigi seyi biz niye basaramayalim ki? Ben de the secret i okumaya tekrar baslicam, bu topikte konustukca eskiden basardigim seyler geliyor aklima sonuna kadar gidicem tekrardan :)Bende bugünden itibaren başlıyorum. Bu çekim yasasi olumlamalara v.s.
Geçen sene aşırı sarmıştım kitaplar falan ama sonra bıraktım ne olduysa.
Bu olumlu düşünme olayını hayatt tarzı haline getirmek için uğraşacağım. Diğer türlüsü çekilmiyor gerkcrten olumsuzluk başka olumsuzluklari getiriyor.
Ben simdiden cok mutluyum ve hayatimin her gunu bana daha fazla mutluluk getirdigi icin sukurler olsunYakında çok güzel birşey olacak. Ben çook mutlu olacağım. Eminim.
Beni terk etti gitti baskasina asik lldu ve onu cok seviyo.bu da canimi yakiyo.ozeti bu sanirim.Özel değilse anlatmak ister misin ne yasadın canım?
Evet biliyorum onu :)Evet ve benim isteklerimin olmayacagini sandigim ve bunu kabullendigim bir donem olmustu, oylesi daha kotu etkiliyor insani ve herhangi bir insanin basardigi seyi biz niye basaramayalim ki? Ben de the secret i okumaya tekrar baslicam, bu topikte konustukca eskiden basardigim seyler geliyor aklima sonuna kadar gidicem tekrardan :)
Jack ma nin hayat hikayesini izledim az once iyice gaza geldim
Yanlış anlamazsan, o aptalı düşünme. Çok daha iyisi sana âşık olacak. Sen de onaBeni terk etti gitti baskasina asik lldu ve onu cok seviyo.bu da canimi yakiyo.ozeti bu sanirim.
Peki senin bu ilişkiden alacağın dersler neydi ? Nerede hatalar yaptın? Bunları düşün. Bunlardan dersler çıkar. Ve en hayrına olanı kendine iste. Belki onunla olacaktı evlenecekti ama 1 ay sonra boşanacaktın ?Beni terk etti gitti baskasina asik lldu ve onu cok seviyo.bu da canimi yakiyo.ozeti bu sanirim.
Beni terk etti gitti baskasina asik lldu ve onu cok seviyo.bu da canimi yakiyo.ozeti bu sanirim.
Cordelia ya katiliyorum, ayrica yasadigin tek bir olaydan tum hayatin icin boyle bir cikarim yapman sence ne kadar mantikli? Yasadin ve bitti, hayat imkanlarla ve olasiliklarla dolu :)Yanlış anlamazsan, o aptalı düşünme. Çok daha iyisi dana âşık olacak. Sen de ona
Hemen düzeltiyorum. Çok güzel şeyler oluyor. Çok mutluyum. Her şey mükemmel. Tüm sevdiklerim ve ben mutluyuz.. La laaa la laYakında çok güzel birşey olacak. Ben çook mutlu olacağım. Eminim.
Benim size soyledigim topik buydu tam denk gelmis :)Bahsettiğim topik bu
Popüler Konu - Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar
Söz büyüdür. Bu nedenle kullandığınız her sözcüğün niyetinizle, varmak istediğiniz noktayla ilgili olmasına özen gösterin. Ağzımızdan çıkan en küçük bir söz bile tüm vücudumuza, tüm evrene yaydığımız bir emirdir. Dolayısıyla odaklandığımız düşünceler ve sıkça ağzımızdan çıkan sözler bir süre...www.kadinlarkulubu.com
Aşk acısı çektiğim dönem de çok takildim çok olumlamalar yaptım ve acim geçince bıraktım ama çok iyi gelmişti o dönem hatirliyorumBenim size soyledigim topik buydu tam denk gelmis :)
Insan en cok o zamanlarda ihtiyac duyuyor gercektenAşk acısı çektiğim dönem de çok takildim çok olumlamalar yaptım ve acim geçince bıraktım ama çok iyi gelmişti o dönem hatirliyorum
Aynen öyle aşk acısı çekenlere tavsiye ederim :)Insan en cok o zamanlarda ihtiyac duyuyor gercekten