• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekim gücü diye bir sey var mı

Kızlar ben basardıgım seylere bakınca ısrarla istemis ısrarla inanmısım israrla cabalamisim bunu gördüm ama nerde karamsarlığa kapıldıysam bıraktıysam da olmamıs doğal olarak. Dibine kadar inanmaya devam 💪🏻💕💜
Bende bugünden itibaren başlıyorum. Bu çekim yasasi olumlamalara v.s. 😍
Geçen sene aşırı sarmıştım kitaplar falan ama sonra bıraktım ne olduysa.
Bu olumlu düşünme olayını hayatt tarzı haline getirmek için uğraşacağım. Diğer türlüsü çekilmiyor gerkcrten olumsuzluk başka olumsuzluklari getiriyor.

Bende bugünden itibaren başlıyorum. Bu çekim yasasi olumlamalara v.s. 😍
Geçen sene aşırı sarmıştım kitaplar falan ama sonra bıraktım ne olduysa.
Bu olumlu düşünme olayını hayatt tarzı haline getirmek için uğraşacağım. Diğer türlüsü çekilmiyor gerkcrten olumsuzluk başka olumsuzluklari getiriyor.
Evet ve benim isteklerimin olmayacagini sandigim ve bunu kabullendigim bir donem olmustu, oylesi daha kotu etkiliyor insani ve herhangi bir insanin basardigi seyi biz niye basaramayalim ki? Ben de the secret i okumaya tekrar baslicam, bu topikte konustukca eskiden basardigim seyler geliyor aklima sonuna kadar gidicem tekrardan :)
Jack ma nin hayat hikayesini izledim az once iyice gaza geldim 😄

Evet ve benim isteklerimin olmayacagini sandigim ve bunu kabullendigim bir donem olmustu, oylesi daha kotu etkiliyor insani ve herhangi bir insanin basardigi seyi biz niye basaramayalim ki? Ben de the secret i okumaya tekrar baslicam, bu topikte konustukca eskiden basardigim seyler geliyor aklima sonuna kadar gidicem tekrardan :)
Jack ma nin hayat hikayesini izledim az once iyice gaza geldim 😄
Evet biliyorum onu :)
Onun gibi dünyaca ünlü zengin adamların başlarından neler geçmiş zaten.
Böyle bir topik daha var binlerce sayfası olan bende 2 sene once falan yazıyordum oraya sitede düşünce gücü diye. Ama burası da çok iyi oldu 💜

Bahsettiğim topik bu 😍

Beni terk etti gitti baskasina asik lldu ve onu cok seviyo.bu da canimi yakiyo.ozeti bu sanirim.
Peki senin bu ilişkiden alacağın dersler neydi ? Nerede hatalar yaptın? Bunları düşün. Bunlardan dersler çıkar. Ve en hayrına olanı kendine iste. Belki onunla olacaktı evlenecekti ama 1 ay sonra boşanacaktın ?
Enerjileriniz bitmiş onun enerjisi başkasına akmış. Aşk acısını da çekmek lazım.ama bunu ömür boyu sürecekmiş gibi düşünme lütfen ki zamanında ask acısı yüzünden halılarda sürünmüş birii söylüyor sana bunu :)

Beni terk etti gitti baskasina asik lldu ve onu cok seviyo.bu da canimi yakiyo.ozeti bu sanirim.
Yanlış anlamazsan, o aptalı düşünme. Çok daha iyisi dana âşık olacak. Sen de ona:KK66:
Cordelia ya katiliyorum, ayrica yasadigin tek bir olaydan tum hayatin icin boyle bir cikarim yapman sence ne kadar mantikli? Yasadin ve bitti, hayat imkanlarla ve olasiliklarla dolu :)

Bahsettiğim topik bu 😍
Benim size soyledigim topik buydu tam denk gelmis :)

Back