• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cekim gücü diye bir sey var mı

Kızlar günaydın, aylardır rüyamda görmek istediğim biri vardı. Rüyalarıma kolay kolay ugramaz son zamanlar o kadar çok istiyordum ki yine de ugramıyordu. Herkesi her şeyi görürken onu görmem çok imkansızlaşmaya başlamıştı artık görmem de diyordum.
Bu sayfada dolaştım secret diye bir kitaptan bahsedilmiş dün aldım, yatmadan önce bir kurcalayayım bakayım dedim okumaya da başlamamıştım. Kurcaladıktan sonra uyudum rüyamda gördüm. Halbuki daha kitaba başlamamıştım.
Duygu seliyim şu an.

Kızlar günaydın, aylardır rüyamda görmek istediğim biri vardı. Rüyalarıma kolay kolay ugramaz son zamanlar o kadar çok istiyordum ki yine de ugramıyordu. Herkesi her şeyi görürken onu görmem çok imkansızlaşmaya başlamıştı artık görmem de diyordum.
Bu sayfada dolaştım secret diye bir kitaptan bahsedilmiş dün aldım, yatmadan önce bir kurcalayayım bakayım dedim okumaya da başlamamıştım. Kurcaladıktan sonra uyudum rüyamda gördüm. Halbuki daha kitaba başlamamıştım.
Duygu seliyim şu an.
Çok sevindim. Demekki buraları okuyup etkilendiniz ve olacağını düşündünüz.

Durum buysa stelyum yok. Olması gerekli birşey değil. Stelyumunuz asıl burcunuz dışında bir burç olunca, o burcun özelliklerini gösteriyorsunuz. Asıl burç (güneş burcunuz) ve stelyum yapan burç, savaşıyormuş.

Aaa teşekkür ederim. :)

Burç murç yalan. Bir sürü mizaç testi var onları çözün doğru bilgiyi onlar veriyor.
Yalan değil. Açın doğum haritanızı okuyun yorumları bir de ondan sonra konuşalım 😉 yani astrolojiyi bilim olarak kabul etmemek burçlara inanmamak size bir şey kazandırmaz. Zaten dünya üzerinde 12 insan tipi yok. Karışık olmamızın sebebi doğum haritaları zaten :)

Yalan değil. Açın doğum haritanızı okuyun yorumları bir de ondan sonra konuşalım 😉 yani astrolojiyi bilim olarak kabul etmemek burçlara inanmamak size bir şey kazandırmaz. Zaten dünya üzerinde 12 insan tipi yok. Karışık olmamızın sebebi doğum haritaları zaten :)
Ben de böyle derdim ancak işin bilim kısmını görünce fikrim değişti.

Alintilamamissiniz ama bsna yazdiniz sanirim bunu :)
Ben cok hayal kurarim , mesela o 3 ay boyunca surekli hayal kurdum , evi topluyorum , esyalari paketliyorum , ev ariyorum gittigimiz yerde vsvs
Gercekmis gibi yasarim , o zaman bilincalti zaten bu hayalleri gercek kabul ediyor ve olmasi icin calisiyor evrenle birlikte
İmgelemek cok onemli , cok itici bir guc
peki bu hayalleri içinizden geldiği için mi kurdunuz yoksa çekim gücünü çalıştırmak için mi?
Başlığa cevap veriyorum; evet var bende çok güçlü şekilde var.
örneklerle açıklasanız ne şekilde yapıyorsunuz mesela?
Duygu seliyim şu an.
Bu mesaj iyi geldi :) ben de tekrar okumaya başlayacağım bulursam evde

arkadaşlar konuyu zortlatıcam ama çekim gücü var mı yok mu bilmiyorum da kınadığımız her şey başımıza geliyor bu duruma nasıl yorumluyorsunuz ? yani benm kınadıklarım geliyor herkes te olacak diye birşey diyemem.

arkadaşlar konuyu zortlatıcam ama çekim gücü var mı yok mu bilmiyorum da kınadığımız her şey başımıza geliyor bu duruma nasıl yorumluyorsunuz ? yani benm kınadıklarım geliyor herkes te olacak diye birşey diyemem.

O da çekim gücüyle alakalı. Asla yapmam diyosun ya da kınıyosun sonra unutuyosun başına geliyo. Bazen güçlü bi enerjiyle düşün ve unut böyle işliyo

İlahi tokat :D benim de başıma gelir hep. Bence bunu da düşünelim engellemenin bir yolu olmalı b l a s t b l a s t :D

Saka maka ben bugun cidden dertliyim istedigim şey olsun diye inanmaya devam edicem inana kadar da çalışmaya devam edicem de hevesi kırılıyor insanın.

birkaç konuda deniyorum bu cekim seysini bunlardan biri de ask. Bi arkadasın dedigi gibi ask konusunda yapmak da insanı ezik hissettiriyor o keyfine bakarken ben napıyorum diye

Back
X