Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

mikro acaba rexona telefonlarını aldıkları kişilere testi uygulayıp uygulamayadığımızı da konrol mü edecek ki?:26:

kızlar bu şen piliçe şen piliç logosunu kesip gönderen var mı
mangal vs bişeyler göndericekleridi ilk 10binkişiye
ve adresi bulamadım bir türlü burdan bilen varsa tekrar yazabilir mi acaba

tekin acardan mail gelmiş kazanamamışım :84::84::84: 390. katılımcıymışım mail spama düşmüş kızlar bi kontrol edin belki siz kazanmışınızdır

kızlar theremad de formu doldurunca ödül kazandınız dedi.. kazanan arkadaşlara damı öyle demişti...cevap verirseniz sevinirim..
bide kaç günde geliyo kargo??

kızlar theremad de formu doldurunca ödül kazandınız dedi.. kazanan arkadaşlara damı öyle demişti...cevap verirseniz sevinirim..

hayııır bana öyle demediii ama bildiğim kazanana anında öyle diyormuuuuş tebrikleeer

ben de katıldım ama kazandım mı kazanmadım mı anlamadım ,nerde yazıyor?
çekiliş mi olacakmış?
kazananlara anında ekrana kazandınız diye yazı geliyormuş

canım kazanmışsın tebrikler darısı başıma kaç aydır uğraşıyorum

Okurlarına her zaman ödüller kazandıran CHIP Online'ın netbook kazandıran anketinde şans devam ediyor. Birbirinden güzel 24 ödülden birini kazanmak için yapacağınız tek şey CHIP Online ve Lenovo işbirliği ile gerçekleştirilen bu ödüllü ankete katılmak ve sorulan soruyu doğru tahmin etmek, ya da en azından doğru yanıta en çok yaklaşan kişi olmak!

Lenovo Türkiye - Cevapla, Kazan! | Facebook

Eğer siz de Braun’un bu yeni epilatörünü denemek ve bacaklarınızı onunla güzelleştirmek, pürüzsüzleştirmek istiyorsanız, size bir sürprizimiz var! Siz de bu yazıya bacaklarınız için uyguladığınız bir güzellik sırrınızı yorum olarak bırakın, çekilişle Braun Silk Epil 7 Dual epilatör kazanma şansını yakalayın. Hem de birbirimizin güzellik sırlarını öğrenelim, bildiklerimizi paylaşalım! Son gün 17 Mayıs Salı saat 23:59. Herkese bol şans!
Hediye: Bacaklara İyi Bakan Braun | ALIŞVERİŞ CİNİ

Avon Türkiye - Solutions | Facebook

Testi çözen her 5. kişiye krem hediye 5 arkadaşınızı da davet edeceksiniz

Şimdi çözdüm kazandım

batik in formunu doldurdum..
her 50.üyeye tişört.her 100.üyeye pant.imiş hediyeler..

Tekin Acar Cosmetics

kızlar bu formu dolduran her 50. kişiye krem hediyeymiş...

cevap: UVA ve UVB OLACAKMIŞ...

Brillant ödüllü anketi var nevresim takımı hediye....

Ödüllü Anket | Brillant

tşkrler hepinize kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…