bartın /zonguldak tatlım
eş durumundan hemşeriyiz o zaman:92:
ben de evde yoktum da acaba aynı şehirde miyiz ya geldiyse diye korktum ama bi tek sana gelmiş heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bartın /zonguldak tatlım
Ben de evde yoktum da acaba aynı şehirde miyiz ya geldiyse diye korktum ama bi tek sana gelmiş heralde
kızlar ıdc ücretsiz deneme seti noldu? Haberiniz varmı? En son editör açıklama yapmıştı.kayıt yaptıran herkese gönderceklerdi. Aradan çok zaman geçti hala ses seda yok. Ne zaman göndercekler acep? :26:
Bu gün sinemadaydım bıraz ara werdim hayataaaaa ama filmi begenmedimmmmmmm sinema bıletı hedıyeydııııı
ben de evde yoktum da acaba aynı şehirde miyiz ya geldiyse diye korktum ama bi tek sana gelmiş heralde
kızlarrr anneler günü kurabiyeleri anneme ulasmıs sevindirik olmusss anne cicegi henüz yokkk bide ups kargo gelmiş bugun yoktum ne getirdikineee
canım sen hangi ildesinn?? bende bugün tesadüf yurt içi kargomuydu ne gördüm eşim geliyomu diye bakarken ne bilim evde de yoktum acaba geldiler mi diye düşünmeye basladımm :26:
bende katılmıyorum çünkü en iyi yorum yapan veya en güzel resmi tasarlayıp,en çok beğeniyi toplayan kazanmıyor.en kötü yorum da olsa çok arkadaşı olan kazanıyor.öyle yarışmalarla uğraşmama gerek yok sonuçta hak eden kazanmıyoben begenmeli yarışmalara katılmıyorum da sewmıyorum da 1000 2000 arkadaşı olanlar war bızımse 20 30 yanı boşa ugraşmayın derim onlarla we öyle yarışmalara arkadaş dawet etmeyın benceeeeeeee
bir de bırbırını face ye şikayet edip öbürünü safdışı bırakıyolarmışşşşşşşşş:18::18::18::18::18: faceden bize hediye çıkmaz bize kk dan başka yerden fayda yokkkkk