- 18 Eylül 2009
- 1.475
- 2
bende 2 ananas 4 muz 8 elma 5 kivi 4 portkal var . faturayı isterse ananasla kafasını kırarımkeşke karpuzda gönderseydi sezon acılmadan tadına bakardık
kızlarrr ben de ayrı bir face açtım burc kadınlarkulubu adım bu eklerseniz sevinirim ben de bulabildiklerimi eklerim
ekledm seni şekerm bende yeni açtım.pola kadınlarkulubu olarak görebilirsin
kızlarrr ben de ayrı bir face açtım burc kadınlarkulubu adım bu eklerseniz sevinirim ben de bulabildiklerimi eklerim
Kızlar benide eklermisiniz. Aswang Kadınlar Kulübü. Facebook bana ceza verdi. Üst üste ekleme yaptığım için 2 gün kimseyi ekleyemiyorum.
meywerı yedınmi kızzzresmi yokkk she yı nerden kazandın:97::97::97: hepsını gule gule kullannnnnnnnnn
oleyyyyyyy homend den saç kurutma makinası kazanmışım yuppiiiiii
heh tam yazıyordum ki tuana yetişmiş
vallahi kızlar çok güldüm yazdıklarınıza amaa bu organik memet beni beğenmiyooo galiba bişicik gelmiyoo yaa banaa offfmemet gelmiyo kozmodermo da yokum (zaten olsam şaşarım) anne çiçeği de kazanamadım offf offff
organik memo bitti canım .formu dolduran ilk bin kişiye gönderiyordu.kızlar fikri mühimden bebeğim geldi ama sanırım bu bebek prematüreminnacık bişey parmak bebekte olabilir ama sepetiyle çok şeker duruyor
birde şu bahsettiğiniz organik amca memo devam ediyor mu?? iletişimden göndersem mail adresimi geri dönerler mi banada??
hımmmmm şimdi bende tırstım ya:18: önüne gelene katılıyorum çogunuda hatırlamıyorum bu aralar biraz uzak durmuştum işlerimden dolayı bencede cok eğlenceli bir sürüde şey kazandım numuneler cabasıkızlar bu tür yerlerin tehlikeli olduğunu söylüyorlar...farklı linklere tılatıyolarmış,imza yerine filan geçiyormuş,bir yakınım uyardıda...
ben zevk alıyordum bu tür şeylerden ya...
fikrimühimi bende kaçırdımm:2:fikrimühümden nasıl kazandınız kızlar ya onu kaçaırdım ben bu arada memeoş amcammın kampanyasıda iyiymiş onuda kaçırdıkkk
kızlar ebru maternity bayağı bonkörmüş hamile tişörtün üstünde fiyatı 66 tl yazıyooooo
e ayıp insan etiketini bari çıkarırne o öyle parasını ister gibi