Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

dettol türkiye ve palette türkiyede varrr. dondurma linkini verdim onları vermedim yasak kalmıştı dimi yanlış bişey olmasın

kızlarrr ben de ayrı bir face açtım burc kadınlarkulubu adım bu eklerseniz sevinirim ben de bulabildiklerimi eklerim

bende 2 ananas 4 muz 8 elma 5 kivi 4 portkal var . faturayı isterse ananasla kafasını kırarım keşke karpuzda gönderseydi sezon acılmadan tadına bakardık

karpuz kargoda ağır çeker, ondan koymamıştır, yoksa bizi mi kıracak organik memoş..

ekledm seni şekerm bende yeni açtım.pola kadınlarkulubu olarak görebilirsin

kızlarrr ben de ayrı bir face açtım burc kadınlarkulubu adım bu eklerseniz sevinirim ben de bulabildiklerimi eklerim

Kızlar benide eklermisiniz. Aswang Kadınlar Kulübü. Facebook bana ceza verdi. Üst üste ekleme yaptığım için 2 gün kimseyi ekleyemiyorum.

Kızlar benide eklermisiniz. Aswang Kadınlar Kulübü. Facebook bana ceza verdi. Üst üste ekleme yaptığım için 2 gün kimseyi ekleyemiyorum.

ayyy ciddi misin ben de biton insanı ekledim adının sonunda kampanya yazan herkesi ekledim bana da ceza gelir kesin :)) orayı da kuruttuk walla

kızlar fikri mühimden bebeğim geldi ama sanırım bu bebek prematüre minnacık bişey parmak bebekte olabilir ama sepetiyle çok şeker duruyor

birde şu bahsettiğiniz organik amca memo devam ediyor mu?? iletişimden göndersem mail adresimi geri dönerler mi banada??

Son düzenleme:
meywerı yedınmi kızzz resmi yokkkshe yı nerden kazandın:97::97::97: hepsını gule gule kullannnnnnnnnn

Yok kız o sonrdan geldi çekmeye üşendimTeşekkür ederim...
Modaelinizde diye bir siteden de bişi kazanmışım bakalım yarın gelicek?Resimlerim..

iyi geceler kızlar bende facebooka üye oldum benide arkadaş olarak eklermisiniz .mirror1981 kadınlar kulübü isimle üye oldum ben şimdi buradaki arkadaşları eklicem sizde beni eklermisiniz

kızlar bu tür yerlerin tehlikeli olduğunu söylüyorlar...farklı linklere tılatıyolarmış,imza yerine filan geçiyormuş,bir yakınım uyardıda...
ben zevk alıyordum bu tür şeylerden ya...

iyi geceler kızlar bende yeni face actım benide ekleyin ben burdakileri ekledim fadik kelebekafyon yazarsanız çıkıyor bu arada benim işer bugunlerde kesat bi ara iyiydim duruldumbu arada yeni yariışma ve kampanyalar için teşekkürler ürünleri gelen arkadaşlar güle güle kullansınlar

MERSİ TATLIM

oleyyyyyyy homend den saç kurutma makinası kazanmışım yuppiiiiii

kazananlara nereden bakabiliriz

güle güle kullan bu arada cnm

heh tam yazıyordum ki tuana yetişmiş

:)

ne şanssızsın sana hiç birşey çıkmıyor yahuuuuu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

el birliğiyle TUBİĞEE kurşun döktürelim

kızda artık bir kargocu yüzü görsün dimii

THERMOOOOOOOOO--------BUYRUN YENİ ANKETİMİZZ 100. KİŞİYE THERMO AĞIZ BAKIM SETİ

thramed_test on Facebook | Facebook

organik memo bitti canım .formu dolduran ilk bin kişiye gönderiyordu.

kızlar bu tür yerlerin tehlikeli olduğunu söylüyorlar...farklı linklere tılatıyolarmış,imza yerine filan geçiyormuş,bir yakınım uyardıda...
ben zevk alıyordum bu tür şeylerden ya...
hımmmmm şimdi bende tırstım ya:18: önüne gelene katılıyorum çogunuda hatırlamıyorum bu aralar biraz uzak durmuştum işlerimden dolayı bencede cok eğlenceli bir sürüde şey kazandım numuneler cabası ama dikkaltli olmak lazım sagol uyarın için

fikrimühümden nasıl kazandınız kızlar ya onu kaçaırdım ben bu arada memeoş amcammın kampanyasıda iyiymiş onuda kaçırdıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…