Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

licx organik memo sana torpil geçmiş bol bol göndermiş bana bile o kadar canım cicimden sonra her meyveden 2 şer tane gönderdi Senin ananasın da 2 tane ben o memoyu öldürmez miyim şimdi
Afiyetle yiyin canım
saol canım koliyi bi açtım tıka basa dolu . çok sevindim valla.gelceginden bile şüpheliyydim organık amca bol davranmış. hatta babam o kadar meyveyi görünce birazdan meyvelerin faturasını da gönderirler dedi.

memmo amca gelse gelse licx e gelirmiş ona 2 ananas gitmişşşşşşşş

canım teşekkürler ama link açılmıyor

cidden memo bize sonradan faturaları gönder mesinmeyveleri de yedik geri de veremeyiz

şanslı ünüm valla facede bi yerde elbis bi yerde kravat kazandım
organik amcamda meyvede geldi oh oh..

yada ben sana fazla göndermişim diye kapıya dayanmasın kızlar galiba birinizin hakkı benim koliye karışmış

olabilir meyveleri beraber yiyelim diye fazla fazla koymuş olmasın sakın
bugünlerde evde yalnız kalma ne olur ne olmaz

http:// kozmodermo .com/ Default.aspx?pageID=4493

bide böyle deneyelim :/ ama altta yazdıgım kısım yazıyoo zaten :26: aradaki boşlukları silip deneyin kızlar

Dermadolin firmasının yeni ürünü "Ceradolin Şampuan" ın sponsorluğunda Kozmodermo'nun hazırladığı ''Ceradolin Kepekli Saçlar'' Bilgi Yarışması sonlanmıştır. Yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Kazananlara en kısa zamanda e-mail ile geri dönülecektir.

mail adresleri yazmıyor herhalde kaldırmışlar :26:

konuşankutular yarışması da sonlanmış bayagı kazanan war 12 ye kadar geri dönmeyenler iptal olcakmışşşşşşşşşşşş

vallahi kızlar çok güldüm yazdıklarınıza amaa bu organik memet beni beğenmiyooo galiba bişicik gelmiyoo yaa banaa offf memet gelmiyo kozmodermo da yokum (zaten olsam şaşarım) anne çiçeği de kazanamadım offf offff

konuşankutular yarışması da sonlanmış bayagı kazanan war 12 ye kadar geri dönmeyenler iptal olcakmışşşşşşşşşşşş

konuşan kutular da ne bir yaşıma daha girdim kutularda mı konuşuyormuş

Katıldım mı hatırlamıyorum ki. :44:Mikrocum linkini verebilir misin zahmet olmazsa

ttnet faturasına 2 ananas 4 muz 6 elma 3 kivi eklerse görürsünüzsiz memmmmo yu
bende 2 ananas 4 muz 8 elma 5 kivi 4 portkal var . faturayı isterse ananasla kafasını kırarım keşke karpuzda gönderseydi sezon acılmadan tadına bakardık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…