Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

milupadan mama kasigi ve mama gelmis arkadaslar o kadar tirlamadim sonunda uymus biri sesimi..:KK9::KK9::KK9::KK9:

ben sadece eglencesine gonderiyorum bide kendimede almiyorum tanidiklarimi yaziyorum gonderiyorum sevinsinler...mama kasigi gelmis cok guzelmis milupanin alanda bir sevindiki sormayin milupa ve ben cok sevaba girdik ihtiyacida varmis :)):KK76::KK76::KK76::KK76:

günaydın kızlar ne zamandır yazamıyodum anne çiçeğini kazanmışım dün cafe crown larım geldi bu gün de memet amca sağolsun meyve göndermiş haber veren arkadaşlara teşekkürler:119::119::119:

milupadan mama kasigi ve mama gelmis arkadaslar o kadar tirlamadim sonunda uymus biri sesimi..:KK9::KK9::KK9::KK9:

ben sadece eglencesine gonderiyorum bide kendimede almiyorum tanidiklarimi yaziyorum gonderiyorum sevinsinler...mama kasigi gelmis cok guzelmis milupanin alanda bir sevindiki sormayin milupa ve ben cok sevaba girdik ihtiyacida varmis :)):KK76::KK76::KK76::KK76:

milupa bi bana yollamadı herhalde bi kere indirim çeki filan yollamıştı o kadar onu da kullanmadım zaten :KK19:

bende kargoyu aradım benimde kargom varmış :KK52:
organıca memo banada göndermiş demek :82:

meyveleri gelen arkadaşlar afiyetle yesinler.
ama kızdım ben bu organik amcaya kampanyayı ben duyurdum bana göndermedi:KK19:

Very Taft | Facebook

taftCANIM ANNEM PAKETİ KAZANMA ŞANSI YAKALA

BU ARADA DÜN milupadan organik huggies yeni doğan 8 adet bebek bezi

bir adet cd

bir adet kitapcık

bir adet numune şampuan

bir adet numune pişik kremi geldiii

tşkr ettim milupayaaa:KK19:

" İnternete cin girdi " Bu cinin sizce internette ne işi var " hakkındaki fikrinizi internettecinvar . com internet sitesinde bulunan formu doldurarak gönderiniz süpriz hediyeleri kazanma fırsatını Yakalayın "

Arkadaşlar Yukarıdaki Web sitedeki formu sizde doldurup bu sitenin ne ile ilgili olabilceği hakkındaki yorumlarınızı fikirlerinizi paylaşın Süpriz hediyerden sizde kazanma şansı yakalayın.

Şimdiden herkeze başarılar.
nternete Cin Girdi / Fikrini Payla Hediyeyi Kap...!

Paylaşılmamış sanırım birde bu var

social@hepsiburada.com adresine Anneler Günü mesajını yazan, 50. 100. ve 200. kişiye, Philips Airfryer Hızlı ve Yağsız Kızartma Makinesi hediye!

Son düzenleme:
polo kadınlar kulubü ve mirror ben sizi facede bulamıyorum siz beni ekleyebilirsiniz.Kampanyacı Tuana:KK34:

Bana bugün modeelinizde.com dan kazandığım çok şık bir erkek saati geldi...Tween marka..

Anneler gününü Doğadan ile kutluyoruz, annenizle çektiğiniz en güzel Doğadan çay keyfi fotoğrafını bize yollayın, özel tasarım doğadan kutusunu siz kazanın.

Adınız, soyadınız, email adresiniz ve açık posta adresinizle socialmedia@dogadan.com.tr adresine mail atın, siz de kazanın.

Bana bugün modeelinizde.com dan kazandığım çok şık bir erkek saati geldi...Tween marka..

tebrikler canım her kim kullanıcaksa güle güle kullansın
bu arada sizde şu ariston reklam çıkıyormu sürekli.sayfayı yeniliyorum reklam sonraki sayfaya geçiyorum reklam cevap yazmaya çalışıyorum reklam :KK20:

X