Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

licx organik memo sana torpil geçmiş bol bol göndermiş :KK53: bana bile o kadar canım cicimden sonra her meyveden 2 şer tane gönderdi :KK1::KK1::KK1:Senin ananasın da 2 tane:KK9: ben o memoyu öldürmez miyim şimdi :KK60::KK60::KK60::KK60:
Afiyetle yiyin canım :KK56:
saol canım :KK56: koliyi bi açtım tıka basa dolu:KK52: . çok sevindim valla.gelceginden bile şüpheliyydim organık amca bol davranmış. hatta babam o kadar meyveyi görünce birazdan meyvelerin faturasını da gönderirler dedi.:KK1::KK1:

saol canım :KK56: koliyi bi açtım tıka basa dolu:KK52: . çok sevindim valla.gelceginden bile şüpheliyydim organık amca bol davranmış. hatta babam o kadar meyveyi görünce birazdan meyvelerin faturasını da gönderirler dedi.:KK1::KK1:

memmo amca gelse gelse licx e gelirmiş :KK23::KK23::KK23:ona 2 ananas gitmişşşşşşşş:KK30::KK30::KK30:

http://.............../Default.aspx?pageID=4493

Dermadolin firmasının yeni ürünü "Ceradolin Şampuan" ın sponsorluğunda Kozmodermo'nun hazırladığı ''Ceradolin Kepekli Saçlar'' Bilgi Yarışması sonlanmıştır. Yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Kazananlara en kısa zamanda e-mail ile geri dönülecektir.
canım teşekkürler ama link açılmıyor :KK50:

:KK1::KK1::KK1::KK1:cidden memo bize sonradan faturaları gönder mesin:KK53:meyveleri de yedik geri de veremeyiz :KK1:

şanslı ünüm valla facede bi yerde elbis bi yerde kravat kazandım
organik amcamda meyvede geldi oh oh..

http:// kozmodermo .com/ Default.aspx?pageID=4493

bide böyle deneyelim :/ ama altta yazdıgım kısım yazıyoo zaten :26: aradaki boşlukları silip deneyin kızlar:KK9:

Dermadolin firmasının yeni ürünü "Ceradolin Şampuan" ın sponsorluğunda Kozmodermo'nun hazırladığı ''Ceradolin Kepekli Saçlar'' Bilgi Yarışması sonlanmıştır. Yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Kazananlara en kısa zamanda e-mail ile geri dönülecektir.

mail adresleri yazmıyor herhalde kaldırmışlar :26:

konuşankutular yarışması da sonlanmış bayagı kazanan war 12 ye kadar geri dönmeyenler iptal olcakmışşşşşşşşşşşş:KK68::KK68::KK68:

vallahi kızlar çok güldüm yazdıklarınıza amaa bu organik memet beni beğenmiyooo galiba bişicik gelmiyoo yaa banaa offf:KK43: memet gelmiyo kozmodermo da yokum (zaten olsam şaşarım) anne çiçeği de kazanamadım offf offff:KK14::KK14::KK14:

konuşankutular yarışması da sonlanmış bayagı kazanan war 12 ye kadar geri dönmeyenler iptal olcakmışşşşşşşşşşşş:KK68::KK68::KK68:

konuşan kutular da ne :KK53: bir yaşıma daha girdim kutularda mı konuşuyormuş :KK1::KK1::KK1:

Katıldım mı hatırlamıyorum ki. :44:Mikrocum linkini verebilir misin zahmet olmazsa :KK71:

organik.jpg

:KK9::KK9::KK9::KK9:

12259.jpg

:18::KK52::KK4::KK4:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ttnet faturasına 2 ananas 4 muz 6 elma 3 kivi eklerse görürsünüzsiz memmmmo yu:KK6::KK6::KK9::KK9::KK9::KK9:
bende 2 ananas 4 muz 8 elma 5 kivi 4 portkal var . faturayı isterse ananasla kafasını kırarım :KK1: keşke karpuzda gönderseydi sezon acılmadan tadına bakardık:KK1::KK1::KK1:

X