Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şimdi baktım banada email gelmiş kızlar maggiden kurabiye kazanmışız oglusumla bakalım adresi verdim gelince haberdar edelim birbirimizi :KK34:

günaydın hatunlar,5 gün sulayıp kazandığımız çiçekler 8 mayıs günü annelerimize teslim edilecekmiş.o yüzden analarımızı 8 mayısda evde tutmamız şart

maggiden kurabiye kazandıııııım :KK70: cicekte tamam anneme çifte hediye bide ben alıcam üçççç süper olduuu

bende anne çiçeği kazanmışım gerçi anneme bu sen en büyük hediyem seneler sonra bir torunu olacağını söylemek oldu:KK16:

kızlar kozmodermoda kepek şampuanı yarışması vardı galiba mail gelmiş bana baktım benim sadece adım yazıyo ben miyim bilmiyorum mail adresinin başını yazmışlar sadece kazananalar olarak aranızda katılan varmıydı buna mail geldimi size benmiyim deilmiyim nası öğrenicek hiçbi açıklamada yapmamışlar
ayrıca çiçeği kazanamamışım herzamanki gibi :KK47::KK47:

kızlar kozmodermoda kepek şampuanı yarışması vardı galiba mail gelmiş bana baktım benim sadece adım yazıyo ben miyim bilmiyorum mail adresinin başını yazmışlar sadece kazananalar olarak aranızda katılan varmıydı buna mail geldimi size benmiyim deilmiyim nası öğrenicek hiçbi açıklamada yapmamışlar
ayrıca çiçeği kazanamamışım herzamanki gibi :KK47::KK47:
kozmodermo nun sitesin gir canım orda kazananların mail adreslerinin ilk dört harfini yazmışlar...
adın varsa kazanmışsındır..

Molped Kapak Kızı Yarışması

Nasıl katılacaksın?

18 yaşından küçüksen:

Sadece posta yolu ile yarışmamıza katılabilirsin.

İşte başvuru zarfında olması gerekenler:

* 13X18 cm ebadında portre ve boydan çekilmiş 2 adet fotoğrafın,
* Eksiksiz ve okunaklı şekilde doldurulmuş, velinin de imzalaması gereken 2011 Molped&Heygirl Kapak Kızı Yarışması Başvuru Formu,
* Hem senin hem de velinin nüfus cüzdanı fotokopisi.

Posta adresimiz: Heygirl Dergisi 2011 Molped&Heygirl Kapak Kızı Yarışması, Hürriyet Medya Towers, 34212 Güneşli/İstanbul

18 yaşından büyüksen:

Yarışmamıza hem posta yoluyla hem de online olarak başvurabilirsin. Online olarak başvurunu yapmak için, heygirl.com.tr’den “Aktiviteler” bölümünü ya da www.molped.com.tr’de yer alan “Kampanyalarımız” bölümündeki 2011 Molped&Heygirl Kapak Kızı Yarışması alanını tıklayabilirsin. İnternetten yapacağın başvuru için fotoğraflarının, en az 1 Megabayt, yeni çekilmiş boydan ve portre fotoğrafları olması gerekiyor.

Not: 18 yaşından büyükler, posta yolu ile yapacakları başvurularda gönderi zarfında kendi ve velisinin nüfus cüzdanı fotokopisini koymak, başvuru formunu velisine imzalatmak zorunda değildir.

Ödüller

İlk 3 güzeli ve Sempati Güzeli’ni bekleyen armağanlar:

Yarışmamızın birincisi…

• Heygirl Dergisi’nin Eylül 2011 sayısında kapak kızı olacak!
• Sony SX34E kamera kazanacak.
• 1 yıllık Heygirl Dergisi aboneliğinin ve 1 yıllık Molped’in sahibi olacak.

İkincisi…

• iPod Touch 8 GB kazanacak.

Üçüncüsü…

• iPod Shuffle (4. nesil) kazanacak.

Sempati Güzeli

• Molped’ten sürpriz hediyeler kazanacak.
• 1 yıllık Heygirl Dergisi aboneliğinin sahibi olacak.

Ayrıca…

Posta yoluyla başvuran tüm yarışmacı adaylarını bir de sürpriz bekliyor! Başvuru zarfının içine herhangi bir boş Molped paketini koyan tüm katılımcılar, sürpriz Molped hediye paketinin de sahibi olacak!

Heygirl - Genç Kızların Buluşma Noktası

Cafe krovn gelmedi kazanmıştım organik amcam beni beğenmedi sanırsam oda gelmedi...

günaydın kızlaaar.maggieden kazandığınız maili formu doldurur doldurmaz mı geldi.yoksa sonradan mı ?

kızlar bana money clubtan mesaj geldi club kartınıza 1 adet eti karam klasik üçretsiz migrostan alabilirsiniz diye. sizede böyle bir mesaj geldimi?

X