Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kozmodermonun sonuçlarını bulamadım yardımcı olabilecek biri var mı acaba:130:

kızlar kozmodermoda kepek şampuanı yarışması vardı galiba mail gelmiş bana baktım benim sadece adım yazıyo ben miyim bilmiyorum mail adresinin başını yazmışlar sadece kazananalar olarak aranızda katılan varmıydı buna mail geldimi size benmiyim deilmiyim nası öğrenicek hiçbi açıklamada yapmamışlar
ayrıca çiçeği kazanamamışım herzamanki gibi :KK47::KK47:

bende katılmıştım.bana kazandınız diye mail geldi.adres bilgilerimi istediler

maggi 1 gün sonra mail atmıs sayfasından katıldım her 10. kişiye kurabiye veriyor bende bunlardan biriyimmmm:KK1::KK3::KK52:

cosmotürk den hediyem geldi az önce.selülit kremi kazanmıştım orjinal boy.yanına da 2 tane tresan saç jölesi numunesi koymuşlar.:KK66::KK66:

cosmotürk den hediyem geldi az önce.selülit kremi kazanmıştım orjinal boy.yanına da 2 tane tresan saç jölesi numunesi koymuşlar.:KK66::KK66:

güle güle kullan cnm

hamileyken kullanma ama sakıncalı olabilir:KK61:

bebişi kucakına aldığında sürer sürüştürürsün :KK1:

teşekkür ederim hepinize.
evet bende doğumdan sonra sürerim inş. diye düşündüm.belki sakıncalı olabilir şimdi.

arkadaşlar facede asia fashion sayfasından etiketleme yarışmasından elbise kazanmışım ilk defa kazandım çok mutlu oldum...hayden halaya...:KK74::KK74::KK74:

emsannnnnnnnnn :KK36::KK36::KK36::KK36:0. doğru cevabı vererek 6 Parça Kuğu Midi Set kazanan takipçimiz Selda Gök

Sırasıyla 12 cm Mürdüm Sosluk kazanan takipçilerimiz ise;

Elif Biçare
Berna Yıldırım
İlker Müftü
Sercan Cebeci
Meltem Özdoğan
Züleyha Bayraktar
Ümit Zerkinli
Nazlı Baç
Dilek Koçak
Hanarzu Erol
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

TurkNet'in bu yıl Anneler Günü'ne özel olarak düzenlediği ödüllü ankette kazananlar belli oldu.
Homend'den saç kurutma makinesi kazananların listesi aşağıdadır:

Asıl Talihliler

Erdinç Tuna

Ömer Baylam

Berna Karaca

Oğuzhan Büyüktuna

Ayçanaz Altan

Yedek Talihliler

Mehmet Aras

Mesut Sezer

Süheyla Yaman

Senem Savari

Yusuf Karaman
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Kızlar cafe crownlarım şimdi geldi.yurtiçi kargo getirdi.Hiperuyuz olduğum şu günlerde umarım canlandırır beni :KK1:

X