- 1 Temmuz 2007
- 8.684
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az önce kozmodermodan mail geldi.yarışmayı kazananlardan biriymişimadres bilgilerimi istediler hediyegöndermek için.hayret bana hiç denk gelmezdi böyle şeyler.sonunda şeytanın bacağını kırdım sanırım kampanyayı haber veren arkadaşa çok teşekkürlerrrr....
evyap tan banada teşekkür geldi
ne ayıp kuru kuru teşekkür edilir mi
hangi kampanyaydı cnm o :26:
bana teşekkür bile etmediiiiiiiiii
Sevgili üyemiz,
"Saçlarınızı nerede boyamayı tercih ediyorsunuz?" anketimize katılarak bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Saç boyasındaki trendleri daha yakından takip edebilmemiz için lütfen aşağıda bulunan linke tıklayarak hangi numara saç boyası kullandığınızı bizimle paylaşır mısınız?
Bana bide böyle bir mail gelmiş denedim biliyorumdan başka gelen varmı?
Ne zaman istemiştin cnm bende geçen cumartesi yollamıştım mail...organik mehmetten meyve kutum geldı
bır tane ananas
ıkı kıvı
ıkı portakal
ıkı kırmızı elma
ıkı yesıl elma
ıkı muz
elmalar kocaman ,kargo ucretı de yok
Gelir cnm banada gelmedi hala..Kızlar fikri mühim bebekleri hangi kargo ile gönderiyor :97:
Bana da bebek gelecekti ama gelmedi
ALLAHIM YA RABBIMMMMMMM FİKRI MUHIMDEN BEBEK GELDI SANIRSAM GERCEK BEBEK SEPETI PAKET KOCAMAN BEBEK KÜCÜK AMA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARIKAAAAAAA
acaba yanlış yere mi yazıyommmmm sen nereye yazdın kiiiiiiiiiiiiiiii:26::26::26::26:wahh yasıkk çok şükür halime bu günlerime bana hiç değilse teşekkür ettiler