Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

az önce kozmodermodan mail geldi.yarışmayı kazananlardan biriymişim:KK66::KK19::KK64:adres bilgilerimi istediler hediyegöndermek için.hayret bana hiç denk gelmezdi böyle şeyler.sonunda şeytanın bacağını kırdım sanırım :KK64::KK52: kampanyayı haber veren arkadaşa çok teşekkürlerrrr....

az önce kozmodermodan mail geldi.yarışmayı kazananlardan biriymişim:KK66::KK19::KK64:adres bilgilerimi istediler hediyegöndermek için.hayret bana hiç denk gelmezdi böyle şeyler.sonunda şeytanın bacağını kırdım sanırım :KK64::KK52: kampanyayı haber veren arkadaşa çok teşekkürlerrrr....

hangi kampanyaydı cnm o :26:

oleyyy sanırım bugün hakkaten şanslı günüm.şimdi de cosmotürk ten mail geldi.oradan da hediye kazanmışım. aman maşallah diyimm:KK66::KK64::KK64::KK64::KK64:

ACELE ETMENIZ GEREKEN BIR BASKA KAMPANYA DAHA BENDEN :)

CineSunny annelerimizi unutmuyor ve onlar için çok güzel bir hediye gönderiyor.

Bunun için yapmanız gereken öncelikle CineSunny sayfasını beğenmeniz, sonra da annenizle yaşadığınız güzel, mutlu bir anınızı sadece ama sadece CineSunny duvarında paylaşmanız. Şartları yerine getirenler arasından yapılacak çekilişle 10 şanslı kişiye Sunny Mini Elektrikli Süpürge hediye ediyoruz.

10 Mayıs'a kadar katılın ve annenize onu sevdiğinizi hatırlatın.

Not:Çekilişimize sadece gerçek isimlerini kullananlar katılabilecektir. Çekiliş sonuçları 12 Mayıs'ta açıklanacaktır

Sevgili üyemiz,

"Saçlarınızı nerede boyamayı tercih ediyorsunuz?" anketimize katılarak bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Saç boyasındaki trendleri daha yakından takip edebilmemiz için lütfen aşağıda bulunan linke tıklayarak hangi numara saç boyası kullandığınızı bizimle paylaşır mısınız?

Bana bide böyle bir mail gelmiş denedim biliyorumdan başka gelen varmı?

bana da geldi aynı umarım saç boyası yollarlar ama çabık gelsin saçımı boyuycam:KK34::KK34:

organik mehmetten meyve kutum geldı

bır tane ananas
ıkı kıvı
ıkı portakal
ıkı kırmızı elma
ıkı yesıl elma
ıkı muz

elmalar kocaman ,kargo ucretı de yok :KK52:
Ne zaman istemiştin cnm bende geçen cumartesi yollamıştım mail...
Kızlar fikri mühim bebekleri hangi kargo ile gönderiyor :97:

Bana da bebek gelecekti ama gelmedi :KK50::KK50:
Gelir cnm banada gelmedi hala..

ALLAHIM YA RABBIMMMMMMM :KK1::KK1::KK1: FİKRI MUHIMDEN BEBEK GELDI:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: SANIRSAM GERCEK BEBEK SEPETI:KK34::KK34::KK34: PAKET KOCAMAN:KK9::KK9::KK9: BEBEK KÜCÜK :KK54:AMA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARIKAAAAAAA:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar ebru maternity bayağı bonkörmüş hamile tişörtün üstünde fiyatı 66 tl yazıyooooo

Kızlar facebookta oy takası yapan varmı?Beni ekleyin kampanyaperisi...:KK76:

X