Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kıgılının cevabı

su-kesif-marin-his-yeni klasik

kızlar yuva mayanın kazanan l,istesi açılmıyor buraya kopyalayabilirmisinzi

Kızlar organik meyve sepeti gelenler hangi gün başvuru yapmıştınız???Ben geçen hafta cumartesi atmıştım mail...
Bugün fikri mühimden sepetim geldi süper bişii bayıldım..cafe crown geldi...

Yuva Maya 4. Yarışma- Anneler Günü Yarışmamızın Kazananları ;

1) Hafize Uryan- Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya

2) Mert Fıstıkçı- Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

3) Güldane Türkkan- Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

4) Nezaket Altan - Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

5) Oğuz Fındık - Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

6) Ebru Doğan - Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

7) Elif Kumova- Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya

8) Memnune Arzu Diriklik - Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

9) Öznur Çalımbay - Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

10) Damla Dokumacı- Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

11) Mustafa Atabey- Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

12) Dilek Topuklular- Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya

Katılan tüm Yuva Maya severlere teşekkür ederiz

Yuva Maya 4. Yarışma- Anneler Günü Yarışmamızın Kazananları ;

1) Hafize Uryan- Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya

2) Mert Fıstıkçı- Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

3) Güldane Türkkan- Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

4) Nezaket Altan - Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

5) Oğuz Fındık - Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

6) Ebru Doğan - Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

7) Elif Kumova- Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya

8) Memnune Arzu Diriklik - Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

9) Öznur Çalımbay - Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

10) Damla Dokumacı- Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

11) Mustafa Atabey- Sarı elma ve mavi yuvarlak slikon kalıp, Yuva Maya eldiven ve önlük, 11g Yuva Instant Kuru Maya

12) Dilek Topuklular- Ekmek Yapma Makinesi, 11g Yuva Instant Kuru Maya

Katılan tüm Yuva Maya severlere teşekkür ederiz

yokum her zamank, gibi:KK43:

:84::84:migrosa gittim ve hediye olan eti karam çikolatamı aldım çok mutlu oldum.yuva maya banada çıkmamış

cafe crownlarım geldi... ama meyvesepetim gelmedi hala .. ben gebzede oturuyorum acaba sadece istanbuldakilre mi geliyoo

meyve paketim geldi sonunda bide mng kargodan fiş defteri verdiler işyeri paketi oldugu için sanırım:KK53::KK53::119::119::119: pazar günüde çiçeğim gelicek:KK66: cafe crown için beklemedeyim:KK1:

emsan-yuva ve diğerlerindede herzamanki gibi yokum:KK9: kazanan arkadaşlar hayırlı olsun diyoruz makus talihimize küsüyoruz:KK5: numunesi gelen arkadaşlar güle güle kullanın:KK71:

Son düzenleme:
kutunun üstünde etiler yazıyo. ben anadolu yakasında oldugum için bugün geldi sizede maille geri dönüş yaptıysa bugün yada yarın gelicektir..:KK34:

ewetttt kapı çaldı weeeeee tamponnn :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:weeeeee duru turtalı sabunum :86::86::86::86::86::86:geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiteşekkürlerrrr:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

aradılar beni de dediler ne ulaşılmazsınız evyaptan aldık numaranızı kargonuz var :KK9:dedim buyrun gelin çayımı için kabul ettiler çaya vişneli turta getirmişler sağolsunlar kanla olduk ne de olsa:KK9::KK9:

kızlar face te acer bilgisayar netbook kazanmak için yarışma yayınlamış,
soruların cevabını bilen varmıı

organik amcamın günahını aldım banada geldi meyvelerim eşimin gözüne sokacam katılıyon katılıyon bişi gelmiyo diyo ohh geldi işte şimdi cafe crovnumu bekliyorum...

bana böyle bir mail gelmiş blacberry'den ne demek istiyo anlayan var mı :26:

Dearest Winner,

Top of the day to you, This is to let you know that there have been a meeting between the Board of Directors, Black Berrry Mobile and the contracted delivery company Corporate Communications Worldwide Express. It has been concluded that your winning prize of One Million Pounds be handed over to you in cash in a much easier and safer way without any of this fees. This decision was taken simply because of the harassment noticed from the Anti-Terrorist/Drug department. The new method for you to claim your funds now is a sure way and simply the best. It is a method adopted when it is noticed a courier company is not efficient or there is mis-appropriation of funds by any courier company.

Presently your funds have been forward to our cash payment office in West Afica - Nigeria for the signing and endorsement of your payment voucher and on the spot cash valuation of your entitlement. It will be very easy for you to get your funds from them without paying any fee upfront. We have updated and given due process instructions to them. we advise you to contact this below office to finalize all necessary logistics for your claim which was earlier delayed by Corporate Communications Worldwide Express, We do apologies on their behalf once again.

organik memo ya mesaj atsak bız ettık sen etme bıze de meywa yolla saglıgına duacıyız desek yollarmı aceppppppppppp:78::78::78::78:

X