Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

anne çiçeği bana çıkmamış malesef

annemin yanında olamıycam malesef çok üzgünümm

,bari çiçeğim gitseydii:85:

organik memet amca seninde tipini beğenmedim meyfalarınıda onçün istemedim :80:

Kızlar nereden bakıyoruz bu anne çiçeğineeee....

maşşş 3 tane melike var ama ben deilimm ayrıca bu üç kişi bi yerde yine bişi kazanmış sanırım burda benim adaşlarrr tebrikler kızlarrr

kıslar ben 3 tane anne çiçegi kazandım
az öncede mail geldi magi den kurabiye kazanmışım adres istediler gönderdim bende
bunları söyleyen ark. çokkk tşk ediyorummm

kızlar facebooktan turkcell ve gencturkcellı begenıncede dakıka kazanıyorsun baya.
baska var mı begen yapınca hedıye kazanılan sayfalar cok sevdım ben bu uygulamaları

kızlar sahrap soysal dan kurabiye paketi kazanmışım..mail gelmiş adres bilgilerinizi yazın diye...

gece gece mutlu oldum

merhaba arkadaşlar.hediye kazanan herkesi canı gönülden kutlarım
anne çiçeğinden hiç haberim yoktu ona çok üzüldüm..keşke bende katılıp kazanabilseydim..neyse hepinizi kutlarım.iyi geceler

Binboa Vodka - Duvar | FacebookStrawberry Pink Moda İkonlarını Arıyor! Bir stilin olduğuna inanıyorsan gel, Strawberry Pink'çiler oylasın, Pink Day'i kazan! Ünlü moda bloggerlarının stil danışmanlığıyla, önce H&M'de 1000tl'lik alışveriş yap, sonra yorgunluğunu Sanda Spa'da masajlarla at. Gece? Geceyi ise tabi ki Binboa style bir eğlence ile hep beraber noktalayalım!

1000tllik h&mden alışveriş çook güzel bir hediye bence yıllık kıyafet ihtiyacı nası güzel karşılanmış olur.kendine güvenenler kesin katılsın bence.

cafe crownum , 3. olay kremim ve bebeğim geldi kütahyadayımama ben organik mehmeti bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…