Hepsiburada | Facebook
Annesi için en iyisini isteyenler nerede?
social@hepsiburada.com adresine Anneler Günü mesajını yazan, 50. 100. ve 200. kişiye, Philips Airfryer Hızlı ve Yağsız Kızartma Makinesi hediye!
nereye gittiniz yaww:84:face de misiniz hepiniz
mikrocum benimde başım döndüNe görürsem beğeniyorum
tubbikcim ben burdayım canım çünkü faceyim yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
napıyolar acaba orda çok merak ettim
kuzum senindemi benim gibi faceyin yokk kader arkasımıyıxz yoksa?
evyap'a öneri mesajı attım teşekkür ettiler acaba banada duru gurme gönderirlermi?
evet canım yok benim faceyim eşim istemiyo ama gizli gizli açsam mı yaa baksana herkes gitti
banada aynı mesaj geldi kullandığım saç rengini paylaştım bakalım ne olucakSevgili üyemiz,
"Saçlarınızı nerede boyamayı tercih ediyorsunuz?" anketimize katılarak bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.
Saç boyasındaki trendleri daha yakından takip edebilmemiz için lütfen aşağıda bulunan linke tıklayarak hangi numara saç boyası kullandığınızı bizimle paylaşır mısınız?
Bana bide böyle bir mail gelmiş denedim biliyorumdan başka gelen varmı?
canım benimde eeşim istemiyo ve eşim bilgisayar programcısı ve sürekli girdiğim yerleri kontrol eder o yüzden ben face açmam bi face için eşimle kötü olmak istemem ama sen bilirsin
Kızlar fikri mühimden bebek sepeti sonunda gelmiş bulunmaktakargo değil kurye ile göndermişler
Bebekte çok küçük erken doğum galiba
Sepeti çok şirin aynı kırmızı başlıklı kızın sepetine benziyorçok hoşuma gitti bebeği kaldırıp ben yatacaktım
bebekoyunu.tv
Sitemizde yer alan videolardan birinde 'çikolatalı pastayı kim sevmez ki?' cümlesi geçiyor. Acaba hangisinde?
Cevabı bulup info@bebekoyunu.tv adresine yollayan 1 şanslı annemize FELİX FL486 Lungo Elektrikli Süpürge hediye ediyoruz.
Son katılım günü 14 Mayıs Cumartesi
Talihli annemiz 16 Mayıs Pazrtesi günü facebook sayfamızdan ve sitemizden duyurulacaktır