Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

evyap tan banada teşekkür geldi
ne ayıp kuru kuru teşekkür edilir mi

evet canım yok benim faceyim eşim istemiyo ama gizli gizli açsam mı yaa baksana herkes gitti

canım benimde eeşim istemiyo ve eşim bilgisayar programcısı ve sürekli girdiğim yerleri kontrol eder o yüzden ben face açmam bi face için eşimle kötü olmak istemem ama sen bilirsin

Sevgili üyemiz,

"Saçlarınızı nerede boyamayı tercih ediyorsunuz?" anketimize katılarak bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.

Saç boyasındaki trendleri daha yakından takip edebilmemiz için lütfen aşağıda bulunan linke tıklayarak hangi numara saç boyası kullandığınızı bizimle paylaşır mısınız?

Bana bide böyle bir mail gelmiş denedim biliyorumdan başka gelen varmı?

banada aynı mesaj geldi kullandığım saç rengini paylaştım bakalım ne olucak

canım benimde eeşim istemiyo ve eşim bilgisayar programcısı ve sürekli girdiğim yerleri kontrol eder o yüzden ben face açmam bi face için eşimle kötü olmak istemem ama sen bilirsin

hmm seninki bilgisayar programcısıymışş bencede hiç kalkışma

bebekoyunu.tv

Sitemizde yer alan videolardan birinde 'çikolatalı pastayı kim sevmez ki?' cümlesi geçiyor. Acaba hangisinde?

Cevabı bulup info@bebekoyunu.tv adresine yollayan 1 şanslı annemize FELİX FL486 Lungo Elektrikli Süpürge hediye ediyoruz.

Son katılım günü 14 Mayıs Cumartesi
Talihli annemiz 16 Mayıs Pazrtesi günü facebook sayfamızdan ve sitemizden duyurulacaktır

anne çiçeği kazanmışım ben deeee
ayyy ilk kez bi şey kazandım çok mutlu oldummmmm teşekkürler kızlarrrrrrrrrrrrr:92:

minik bi kedim olsa bebeği atar onu yerleştirirdim o derece güzel bi sepet

Cevap; şekillerin çay saati adlı video

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…