Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yazalım, ne yazalım :KK70:

burayı takip etmeyi seviyorum. bi keresinde "olay" krem kazanmıştım :)

sonra bi kaç kampanyaya daha katıldım ama olmadı, yine burda gezip bakıyorum, belki şans bize de güler diye :) :KK24:

Eczanette kazandırmaya devam ediyor.

Online dermokozmetik ve sağlık ürünleri siteniz 7/24 Nöbetçi Online Eczaneniz ECZANETTE.COM - En ünlü markalar, en uygun fiyatlar, kampanyalar, fırsat ürünleri, 3D Secure güvencesinde alışveriş ve hızlı kargo! ve sitemiz işbirliği ile ortaklaşa düzenlediğimiz 2. kampanyamız başlıyor.
Kampanya sonunda 3 kişiye Fair and Lovely ürünlerinden istediği bir tanesini hediye edeceğimiz kampanyamızda aşağıdaki işlemlerden her biri size çekiliş hakkı kazandırıyor.
* 7/24 Nöbetçi Online Eczaneniz ECZANETTE.COM - En ünlü markalar, en uygun fiyatlar, kampanyalar, fırsat ürünleri, 3D Secure güvencesinde alışveriş ve hızlı kargo! adresine üye olamak (2 çekiliş hakkı)
* eczanette.com | Facebook adresindeki facebook sayfasını beğenmek (1 çekiliş hakkı)
Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra eczanette.com üye adınızı ya da sayfayı beğendiğiniz facebook profilinizin adresini eczanette@................... adresine gönderin kazanın.

:KK74::KK74::KK74:

hangi adrese göndericez anlayamadım :26:

mikro tuanabasar askbocugum Gabriel derfat beratefe baglacolanki licx pyeso tubbik zuu863 TatLiGaci candan38 sedack Eezgii Nur1835 busra_masal89
kızlar sizde yazın okuyup okuyup gitmeyin yavvvvvvvvvvv:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

canımmm yemeği ocağa koydum kızıma havuç suyu verdim kızım uyudu şimdi ahaanndda yettim:82:

canım benim küçük bebeğim var ve hasta anca okuyabiliyorum bide sizler gibi pek kampanyalardan haberim olmuyo sizlerle paylaşabileceğim olsa bende paylaşırdım

geçmiş olsun canım benim bebeğimde 4 aylık ve grip ateşi yok çok şükür havalardan heralde bebişlerimizde şaşırdı:KK53:

organik mehmetten meyve kutum geldı

bır tane ananas
ıkı kıvı
ıkı portakal
ıkı kırmızı elma
ıkı yesıl elma
ıkı muz

elmalar kocaman ,kargo ucretı de yok :KK52:

geçmiş olsun canım benim bebeğimde 4 aylık ve grip ateşi yok çok şükür havalardan heralde bebişlerimizde şaşırdı:KK53:

sağol canım sanada çok geçmiş olsunn havalardan sanırım burnu akıyo ve çok keyifsiz in çabuk iyileşirler seninki dahada küçükmüş benim oğlum 18 aylık

mikro tuanabasar askbocugum Gabriel derfat beratefe baglacolanki licx pyeso tubbik zuu863 TatLiGaci candan38 sedack Eezgii Nur1835 busra_masal89
kızlar sizde yazın okuyup okuyup gitmeyin yavvvvvvvvvvv:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

Mikro 'cuğum bende işteyim arada girip bakıyorum size bağlandım face işyerinde kapalı bizim sırf sizin muhabbetlerinizi okumak için giriyorum herkese bu güzel sohbet ortamı için teşekkürler sanki samimi arkadaş ortamındaymışım gibi hissettiriyorsunuz canım

Kızlar fikri mühimden bebek sepeti sonunda gelmiş bulunmakta:KK52: kargo değil kurye ile göndermişler :KK64:

Bebekte çok küçük erken doğum galiba :KK1:
Sepeti çok şirin aynı kırmızı başlıklı kızın sepetine benziyor:KK9: çok hoşuma gitti bebeği kaldırıp ben yatacaktım :KK9::KK9:

Kızlar fikri mühimden bebek sepeti sonunda gelmiş bulunmakta:KK52: kargo değil kurye ile göndermişler :KK64:

Bebekte çok küçük erken doğum galiba :KK1:
Sepeti çok şirin aynı kırmızı başlıklı kızın sepetine benziyor:KK9: çok hoşuma gitti bebeği kaldırıp ben yatacaktım :KK9::KK9:

tuana face de hızına yetişemiyomm yavaşşşşşşşşşş:KK53::KK53::KK53::KK53:

X