- 18 Eylül 2009
- 1.475
- 2
canım benim küçük bebeğim var ve hasta anca okuyabiliyorum bide sizler gibi pek kampanyalardan haberim olmuyo sizlerle paylaşabileceğim olsa bende paylaşırdım
bebişine geçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim küçük bebeğim var ve hasta anca okuyabiliyorum bide sizler gibi pek kampanyalardan haberim olmuyo sizlerle paylaşabileceğim olsa bende paylaşırdım
bebişine geçmiş olsun canım
Eczanette kazandırmaya devam ediyor.
Online dermokozmetik ve sağlık ürünleri siteniz 7/24 Nöbetçi Online Eczaneniz ECZANETTE.COM - En ünlü markalar, en uygun fiyatlar, kampanyalar, fırsat ürünleri, 3D Secure güvencesinde alışveriş ve hızlı kargo! ve sitemiz işbirliği ile ortaklaşa düzenlediğimiz 2. kampanyamız başlıyor.
Kampanya sonunda 3 kişiye Fair and Lovely ürünlerinden istediği bir tanesini hediye edeceğimiz kampanyamızda aşağıdaki işlemlerden her biri size çekiliş hakkı kazandırıyor.
* 7/24 Nöbetçi Online Eczaneniz ECZANETTE.COM - En ünlü markalar, en uygun fiyatlar, kampanyalar, fırsat ürünleri, 3D Secure güvencesinde alışveriş ve hızlı kargo! adresine üye olamak (2 çekiliş hakkı)
* eczanette.com | Facebook adresindeki facebook sayfasını beğenmek (1 çekiliş hakkı)
Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra eczanette.com üye adınızı ya da sayfayı beğendiğiniz facebook profilinizin adresini eczanette@................... adresine gönderin kazanın.
mikro tuanabasar askbocugum Gabriel derfat beratefe baglacolanki licx pyeso tubbik zuu863 TatLiGaci candan38 sedack Eezgii Nur1835 busra_masal89
kızlar sizde yazın okuyup okuyup gitmeyin yavvvvvvvvvvv
hangi adrese göndericez anlayamadım :26:
canım bu adrese göndereceksin eczanette@buraya da ................... yaz ben yazıyorum çıkmıyor
organik mehmetten meyve kutum geldı
bır tane ananas
ıkı kıvı
ıkı portakal
ıkı kırmızı elma
ıkı yesıl elma
ıkı muz
elmalar kocaman ,kargo ucretı de yok
geçmiş olsun canım benim bebeğimde 4 aylık ve grip ateşi yok çok şükür havalardan heralde bebişlerimizde şaşırdı
şu malum uzantı mı hani ''h'' ile başlayan
malumu hangisi bilmiyorum ki
hergünkampanya olacak
Hepsiburada | Facebook
Annesi için en iyisini isteyenler nerede?
social@hepsiburada.com adresine Anneler Günü mesajını yazan, 50. 100. ve 200. kişiye, Philips Airfryer Hızlı ve Yağsız Kızartma Makinesi hediye!
mikro tuanabasar askbocugum Gabriel derfat beratefe baglacolanki licx pyeso tubbik zuu863 TatLiGaci candan38 sedack Eezgii Nur1835 busra_masal89
kızlar sizde yazın okuyup okuyup gitmeyin yavvvvvvvvvvv
Kızlar fikri mühimden bebek sepeti sonunda gelmiş bulunmakta kargo değil kurye ile göndermişler
Bebekte çok küçük erken doğum galiba
Sepeti çok şirin aynı kırmızı başlıklı kızın sepetine benziyor çok hoşuma gitti bebeği kaldırıp ben yatacaktım
tuana face de hızına yetişemiyomm yavaşşşşşşşşşş