Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

chemcat

özeline yazdım canım görmedin herhalde...mahmurenin hediyesini hangi kargo getirdi meşhur çakra yüzüğü(35tl) benim watsons gelmedi bekliyorum hala...

chemcat

özeline yazdım canım görmedin herhalde...mahmurenin hediyesini hangi kargo getirdi meşhur çakra yüzüğü(35tl) benim watsons gelmedi bekliyorum hala...
Gördüm tatlım cevap yazıyordum sana. Yurtiçiydi sanırım. Ya da Aras valla o kadar kargo geliyor ki karıştırdım artık. Bu arada avon numunem geldi. Ama onu aras getirdi sanırım.

Gördüm tatlım cevap yazıyordum sana. Yurtiçiydi sanırım. Ya da Aras valla o kadar kargo geliyor ki karıştırdım artık. Bu arada avon numunem geldi. Ama onu aras getirdi sanırım.

karıştırmış olmayasın benim avonlarımı yurtiçi getirdi avon genelde yurtiçi ile çalışıyor

pek sabırsızım bu aralar mahmure ye sormuştum ne zaman gelir ürünler diye cevabı;

Sevgili Üyemiz,
Hediye sayısı fazla olduğu için parti parti gönderim yapılıyor, tüm gönderim bittikten sonra duyuru yapıp sizlerle paylaşacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

kızlar beım avonda bugun geldı yırtıçı kargoyla hındı kıtabımda geldı ama gereksızmış yarında surat kargodan hedıyem varmış ama ne bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…