Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

chemcat

verdiğin linklerden https://www.facebook.com/GoldenGoatTurkiye buraya çocuklarınızın salıncakta çekilmiş resimlerini yükleyin diyor benim kızımın bir sürü resmi var birkaç tanesini yüklemek istiyorum ama anlamadım normal sayfanız gibi yükleyin demişler sol üstte fotoğraf yükle var orayı seçince alttaki link paylaş herkese açık ozaman sayfanın duvarında paylaşılıyor tam anlamadım nasıl yapılcağını bir el atsan diyorum:))

Tam anlattığın gibi yapacaksın. Yüklediğin fotoğraf onların duvarında paylaşılacak. Yani uygulama yapmamışlar direkt sayfalarına yüklüyorsun fotoyu. Sanırım daha sonra albüm yapacaklar. Herkesin görmesi mi rahatsız etti seni?

evet canım herkesin aynı anda duvarda görmesini istemiyorum.. yüklemem o zaman teşekkürler canım...

avon'dan krem geldi...
baya da büyükmüş

ve buda tavsiye kanalından gelen teremyağ

Son düzenleme:
cosmed ürünlerim ve carde dor lar geldi

daha önce pudingler eksik gelmişti bu sefer hepsini göndermişler,annemin kilerde gitmiş
3 paket oldu

ülker ve biskrem bugün açıklanmayacak mıydı :44: saat kaç oldu bu kadar geç mi açıklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…