Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Liptonda her paylaşımda çekiliş hakkı veriyor galiba. Paylaşın kazanma şansınızı arttırın yazıyor.

merhabalar arkadaşlar avon numenesi gelmeyen arkadaşlar benim geçen hafta gelmişti alt komşumun bugün geldi dağıtımlar devam ediyor bugünde, sizin ki de gelir yakında...

Son düzenleme:
kızlar DETAN dün ve önceki günkü kazananları açıklamış,uygulamaya girip bakabilirsiniz...

bugünkü cevap ilk şık ambalaj açılır açılmaz kullanınız..

bizim mutfak ürünlerimm geldiii..tencerem çok güzell..5 tane corba,tavuk bulyon,tavuk harcı,içli köfte harcı,köfte harcı ,makarna ...süperrrrrr

kazanamadıklarını söyleyen arkadaşlar katılmaktan vazgeçmeyin ben geçen sene ülker firması tarafından resmen facebook görünmeziydim. yıl boyunca tüm kampanyalarına katılıp tek bir hediye bile kazanamamıştım hatta evde espri yapıyorduk eti ürünleri aldığımızı hisseden sensörleri mi var acaba diye. ama ben inatla katılmaya devam ettim ve son zamanlarda ülkerin her kampanyasından kazanmaya başladım tamamen şansınıza güvenin pes etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…