buraya yazmıyorsun demedim zaten cnm sen burdan arkadaşlara soruyordun yaa bulut -eser kazanan varmı diye ? ankaradan var eser ve bulut 5.ve 6 hafta? sensindir? albeni sevdi seni afiyetle yee kazananlara sözümüz yok zaten yarışma bitti eline gözüne bulaştırdı albeni başka birşey değil
inşallah 15 gün sonra bende paylaşağım gliss resimlerini....siteden atacaklar korkusuyla her soruyu iki kere okuyorum sistemleri çok farklı.
merhaba bana davetıye gonderebılırmısın?
merhaba bana davetıye gonderebılırmısın?
Rengarenk çantalara sahip olmak isteyen kızlar müjde! Dilediğin renklerde boyaya bildiğin ve kendi tarzını yaratabildiğin Color Me Mine çantalar Toyzz Shopta! Bugünün sorusu : Color Me Mine Postacı Çantası nın ürün kodu nedir? Toyzzshop.com Oyuncak Mağazası - Markalı Oyuncaklar - Oyuncakçınızz dan ulaşabileceğiniz sorumuzun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen; 1-52-145-222-340-400. talihlilere Color Me Mine çantalardan 1 adet hediyemiz olacaktır. Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir. Konu kısmı boş geçilen mailler tarafımıza ulaşmadığı için sorunun yanıtını konu kısmına yazmanız gerektiğini önemle hatırlatırız. Kazananlar saat 15:00 da açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz. Yarışmamız Başlıyor! (3 fotoğraf)
beninde dün aklıma geldi unutmuştum..baktım aynı dediğinle karşılaştım..yani ilk 500 kişiye mail atmışlar.atılan maillere cevap yazmaları isteniyor hediye gönderimi için..fakat bana mail gelmedi ..ayrıca ben katıldığımda RT sayısına baktım 420 lerdeydi..olmama gerek ama yok malesefbu iştende hiç bişey anlamadım..1 2 aydır twitter yarışmalarınada katılıyorum..daha bir siftah yapamadım ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?