Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlarrrrrrrrr valla yoruldum yahuuuuu. Söyle bir açıklık getireyim şimdiye kadar annemden ablamdan eşimden kendimden kayınvalidemden katıldım. Hep benimle eşime çıktı. Annemin ismini ülker ducros , flormar ve cosmedde gördüm. Üstelik annemde ablamda İzmir'de oturuyorlar. Benim ve eşimin sadece bir tane facebooku var. Üstelik benim yarışmalara bile katıldığım facebook yılladır kullandığım gerçek facebookum.

Son düzenleme:
Bu arada dün danetteden sinema bile kazanmışım. Hiç haberim yoktu maili açınca öğrendim.Eşimin erkek paketi de gelmiş. Dovelar çok küçük ama atlet falan çok kaliteli çok beğendim ben.

Şirin mi şirin vosvosumuzun adını kullanıcılarımız koyuyor! Yorumlarınız ile belirlediğiniz 10 isim arasından birine oy ver, oy verdiğin isim birinci gelirse ödülü kap!http://......./adinisenkoy Kampanya sonunda en çok seçilen seçeneği seçenler arasında şirket içi çekiliş yapılacaktır ve 20 Philips Mikrofonlu Kulaklık kazanacaktır.

Son düzenleme:
Rengarenk çantalara sahip olmak isteyen kızlar müjde! Dilediğin renklerde boyaya bildiğin ve kendi tarzını yaratabildiğin “Color Me Mine” çantalar Toyzz Shop’ta! Bugünün sorusu : Color Me Mine Postacı Çantası’ nın ürün kodu nedir? Toyzzshop.com Oyuncak Mağazası - Markalı Oyuncaklar - Oyuncakçınızz dan ulaşabileceğiniz sorumuzun doğru yanıtını mailin konu kısmına yazarak yarisma@toyzzshop.com mail adresine gönderen; 1-52-145-222-340-400. talihlilere “Color Me Mine” çantalardan 1 adet hediyemiz olacaktır. Bu yazının altına yazılan yanıtlar kabul edilmeyecektir ve birden fazla mail atanların sadece ilk mailleri kabul edilecektir. Konu kısmı boş geçilen mailler tarafımıza ulaşmadığı için sorunun yanıtını konu kısmına yazmanız gerektiğini önemle hatırlatırız. Kazananlar saat 15:00 da açıklanacaktır. Herkese bol şans dileriz. — Yarışmamız Başlıyor! (3 fotoğraf)

Ürün Kodu T00038688

Merhaba,bende katıldım bana mailde geldi ama birdaha ses çıkmadı

Bu arada çok şanssız bir insan olduğumu anlayıp artık hiçbir çekilişe katılmama kararı aldım Zorlamamak lazım sanırım.

Kızlar todizoo dan kazandığım eğitici davul geldi şimdi. Çook güzelmiş çok beğendim. 12 ay üstüymüş. Oğluş 6 ay sonra oynamaya başlar inşallah.

ben de çok şanssızım ama uğraş verdiğim şeylerden hep kazanıyorum. Uğraş derken hile yapmaktan bahsetmiyorum. Mesela ilk cevap yazan kişiye hediye gibi şeylerde ya da 5. ye 10. ya dendiğinde çıkmışlığı vardır. o kadar şanssız olmama rağmen bir sürü şey kazandım.
pierre cardin 250 tl çek
3-4 tane kocaman yastıklar vs bunlar en büyük hediyelerim:))
yani diyorum ki vazgeçmeyin vazgeçecekseniz çekilişli yarışmalardan vazgeçin hele ki katılım çoksa ve kazanacak kişi azsa.
yani anlayacağınız şansınızı uğraşarak siz zorlayacaksınız yoksa durduk yerde hiçbişey yapmadan aslaaaa kazanamazsınız o konuda şanslılar kazanıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…