• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben de çok şanssızım ama uğraş verdiğim şeylerden hep kazanıyorum. Uğraş derken hile yapmaktan bahsetmiyorum. Mesela ilk cevap yazan kişiye hediye gibi şeylerde ya da 5. ye 10. ya dendiğinde çıkmışlığı vardır. o kadar şanssız olmama rağmen bir sürü şey kazandım.
pierre cardin 250 tl çek
3-4 tane kocaman yastıklar vs bunlar en büyük hediyelerim:))
yani diyorum ki vazgeçmeyin vazgeçecekseniz çekilişli yarışmalardan vazgeçin hele ki katılım çoksa ve kazanacak kişi azsa.
yani anlayacağınız şansınızı uğraşarak siz zorlayacaksınız yoksa durduk yerde hiçbişey yapmadan aslaaaa kazanamazsınız o konuda şanslılar kazanıyor.

Bende şanssız biriyim aslında ama bu ara şansım baya açıldı inşallah öylede gider. Benimde elle tutulur görülür kazandığım şeyler. Eğitici davul , flormardan ruj ve far hem kendi adıma , eşim adına U.S Polo dan kazandığım tshirt , dovedan kazandığım iki tane erkek paketi. Diğerleri hep boğaz :1: Biskrem ,albeni , doğuş çay , baharat :1:

Bende şanssız biriyim aslında ama bu ara şansım baya açıldı inşallah öylede gider. Benimde elle tutulur görülür kazandığım şeyler. Eğitici davul , flormardan ruj ve far hem kendi adıma , eşim adına U.S Polo dan kazandığım tshirt , dovedan kazandığım iki tane erkek paketi. Diğerleri hep boğaz :1: Biskrem ,albeni , doğuş çay , baharat :1:

bana da paso çay çıkıyo yaa ev çay doldu dağıtıyorum artık:))

CicekSepeti.com
Twitter Yarışmamız Başladı! Yarışma tweetimizi RT eden 1 şanslı takipçimize Vintage vazoda beyaz güller ile hazırlanmış Bembeyaz Düşler gül aranjmanı hediye edeceğiz. Siz de hemen twitter takipçimiz olun ve hediyeyi kazanma şansını yakalayın! :) https://twitter.com/ciceksepeti

Binbirçiçek ile ustalığını gösteren 1 kişi hayallerinin mutfağına, 10 kişi Bosch’tan 1.000 TL’lik hediye çekini ve yine 10 kişi EKS Mutfak Akademisi Özel Eğitim Programını kazanma şansı yakalıyor.
Hemen uygulamamıza katılın, en güzel ballı tarifinizi paylaşın ve siz de bu harika ödülleri kazanma şansını yakalayın!
http://......./BinbircicekBalliTarifim

selam bende cekılıs yapıyorum rütbemde blogumun adresı var, bugun son gun katılmak ısteyen olursa.

Back
X