kazananlara lafım yok yarışma çekilişle bende eşimin hesabıylada zaman zaman katıldım ama adresler var her hafta aynı kişilere göndermenin mantığı ne markadan soğuttular beni inadım tuttu değil bir poşet on poşet verse almam daha albeni
albeni birde adı almıyorum seni gıcığım sana diye mesaj atasım var..şans tamamda hepmi ters gider son bir haftadır bir dove mencare birde albeni firmalar dikkat kara listeme girmeye başladınız
albeni 6 hafta da yokumduygu sen ben albeni sevmiyorum dedikçe albeni sana gönderiyor 3 poşetmi bu??ben bir daha albeni almayacağım 6 haftadır bir defa çıkmazmı ya
Canım ben bi kazanan bir daha kazansa gönderilmiyor diye kazandığım hiç bir yarışmaya bi daha katılmıyorum. İsim benzerliği olabilir bu:44:
demekki bu haftadada adınız var arkadaş sanırım ondan bu sayıyı bahsetti?? kazandıktan sonra katılmamışsınız albeninin çekiliş yapmadığı bariz belli o zaman !
yok ben geçen hafta kazandım bu hafta adım yok öyle olsa banada çıkardı arkadaşım..
Arkadaslar, eveydayme den numunesi gelen oldu mu?
Bana gelmedi henuz
kızlar 2 yaşından önce kesinlikle tuvalet eğitimi kazandırmayın çocugunuzun psikomotor gelişimine zarar verirsiniz
üyelik yapabilirseni bana da davet atın kızlar bekliyorum bir de tamolarak nedir biriniz anlatabilir mi nasıl puan kazanılıyormuş ?
kızlar albenıyı kazananların lıstesını bı turlu göremedım kazananlar lıstesı nerde yazıyo yada lınkını verırmısınız
dove men merak edenler için bana bugün akşamın 8 inde ups getirdi
Eki Görüntüle 681019 [/QUOTE
çok istedim ama alamadım eşim için kısmet değilmiş eşiniz güle güle kullansın..
arkadaslar, eveydayme den numunesi gelen oldu mu?
Bana gelmedi henuz
dove men merak edenler için bana bugün akşamın 8 inde ups getirdi
Eki Görüntüle 681019 [/QUOTE
çok istedim ama alamadım eşim için kısmet değilmiş eşiniz güle güle kullansın..
bende kazanacağımı umut etmemiştim çünkü bir kez mail attım ikinciyi atacakken kızım uyandı tek maille kazandım yani
teşekkür ederim bu arada hem eşin nedecek bunu seni kazanmış ya yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?