Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arkadaslar merhaba ben bır blog hazırlıyorum daha emekleme asamasında bellı bır takıpcıye ulasınca hedıyeler ve cekılıslerde yapıcam ama blogu duyurmam gerek ılgılenenler takıp edermı acaba?

aynen cnm 3-4 hafta üstüste aynı kişiler var ben çekiliş yapıldığına inanmıyorum aynı kişileri listeye basıp duruyorlar kişilere diyeceğim yok albeni admini beceremedi , haftada en az 2-3 tane işten çıkışta albeni tane tane alırdım ama artık almıcağım adaletsiz firmalara para kazandıramam

albeni 6 hafta da yokum duygu sen ben albeni sevmiyorum dedikçe albeni sana gönderiyor 3 poşetmi bu??ben bir daha albeni almayacağım 6 haftadır bir defa çıkmazmı ya

Canım ben bi kazanan bir daha kazansa gönderilmiyor diye kazandığım hiç bir yarışmaya bi daha katılmıyorum. İsim benzerliği olabilir bu:44:

Canım ben bi kazanan bir daha kazansa gönderilmiyor diye kazandığım hiç bir yarışmaya bi daha katılmıyorum. İsim benzerliği olabilir bu:44:

demekki bu haftadada adınız var arkadaş sanırım ondan bu sayıyı bahsetti?? kazandıktan sonra katılmamışsınız albeninin çekiliş yapmadığı bariz belli o zaman !

demekki bu haftadada adınız var arkadaş sanırım ondan bu sayıyı bahsetti?? kazandıktan sonra katılmamışsınız albeninin çekiliş yapmadığı bariz belli o zaman !

yok ben geçen hafta kazandım bu hafta adım yok öyle olsa banada çıkardı arkadaşım..

kızlar albenıyı kazananların lıstesını bı turlu göremedım kazananlar lıstesı nerde yazıyo yada lınkını verırmısınız

kızlar 2 yaşından önce kesinlikle tuvalet eğitimi kazandırmayın çocugunuzun psikomotor gelişimine zarar verirsiniz

genelde 2 -3 yaş arası tuvalet eğitimi olur...tuvalet eğitimi için öncelikle kas gelişimini tamamlaması gerekli..ayrıca kendinide ifade etmesi gerek..psikomotordan daha çok psikolojisi etkilenir.

dove men merak edenler için bana bugün akşamın 8 inde ups getirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…