• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu arada blogumun adresını asagıda verıyorum takıp edersenız sevınırım daha 1 tanecık post attım haftada bır atmayı planlıyorum bellı takıpcı sayılarında da hedıyelerım olacak ınsallah sımdıden tesekkurler fantagirro

demekki bu haftadada adınız var arkadaş sanırım ondan bu sayıyı bahsetti?? kazandıktan sonra katılmamışsınız albeninin çekiliş yapmadığı bariz belli o zaman !

Kızlar Ankaradaki tek aynı isim soyadla ben değilimdir değil mi? Eğer gelirse mutlaka yazarım buraya zaten. Ben bu konuyla ilgili ilk hafta albeniye mail atmıştım. İlk hafta aynı soyad aynı ilden kazanan biri vardı? Aynı kişi değil demişlerdi bana. Hemdeee aynı listede aynı ad soyadla vardı. İlk haftaya bakabilirsiniz.

Kızlar Ankaradaki tek aynı isim soyadla ben değilimdir değil mi? Eğer gelirse mutlaka yazarım buraya zaten. Ben bu konuyla ilgili ilk hafta albeniye mail atmıştım. İlk hafta aynı soyad aynı ilden kazanan biri vardı? Aynı kişi değil demişlerdi bana. Hemdeee aynı listede aynı ad soyadla vardı. İlk haftaya bakabilirsiniz.

tabiki isim benzerliği olabilir canım vallahi alışkanlık oldu bulut soyadına bakmak sen bakın kızlar dedikçe kendimden sonra bakıyorum senlik bur durum yok canım sadece bu yarışma değil her yarışmada artık isimleri ezberledim şans sonuçta ben sen zannettim aklımda sevmiyoruz albeniyi misafirlere ikram ederiz demen kaldı ondan yazdım sen sevmedikçe albeni yolluyor diye...

softkity

inşallah 15 gün sonra bende paylaşağım gliss resimlerini...senin ilk hediyenmi..siteden atacaklar diye her soruyu iki kere okuyorum sistemleri çok farklı...

Son düzenleme:

buraya yazmıyorsun demedim zaten cnm sen burdan arkadaşlara soruyordun yaa bulut -eser kazanan varmı diye ? ankaradan var eser ve bulut 5.ve 6 hafta? sensindir? albeni sevdi seni afiyetle yee kazananlara sözümüz yok zaten yarışma bitti eline gözüne bulaştırdı albeni başka birşey değil :20:

arkadaşlar twitterda fairy mutlu mutfaklar ilk 500 rt edene yemek kitabı veriyordu açıklandımı acaba? sayfasındada kazananları belirliyoruz gelen msj cvp verin diyor mail falan yok:19:

arkadaslar bı fıncan uyelıgı olan var mı acab a bana davet yollayabılırmısınız?

Valla ben de bekliyorum davet dört gözle,hadi hayırlısı

albeni bizi yine unutmuşş :2::2::2: ev arkadaşlarımla haftalardır katılıyoruz yaa el insaf birimize de çıkmadı pess diyorum bu albeniye :47:

arkadaşlar twitterda fairy mutlu mutfaklar ilk 500 rt edene yemek kitabı veriyordu açıklandımı acaba? sayfasındada kazananları belirliyoruz gelen msj cvp verin diyor mail falan yok:19:

beninde dün aklıma geldi unutmuştum..baktım aynı dediğinle karşılaştım..yani ilk 500 kişiye mail atmışlar.atılan maillere cevap yazmaları isteniyor hediye gönderimi için..fakat bana mail gelmedi ..ayrıca ben katıldığımda RT sayısına baktım 420 lerdeydi..olmama gerek ama yok malesef :50: bu iştende hiç bişey anlamadım..1 2 aydır twitter yarışmalarınada katılıyorum..daha bir siftah yapamadım ordan :51: :51:

inşallah 15 gün sonra bende paylaşağım gliss resimlerini....siteden atacaklar korkusuyla her soruyu iki kere okuyorum sistemleri çok farklı.

kızlar nescafe 3 ü biraradı bol sütlü köpüklü yarışması vardı ya şifreyi yazan ilk 500 kişiye kupa ve kahve veren yarışmanın sayfasına mesaj attım sonuçlar 15 nisanda açıklanacakmış bilginize...

Son düzenleme:
Back
X