merhaba bana davetıye gonderebılırmısın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bana davetıye gonderebılırmısın?
Malesef. Buradan bi uyeye gonderdim. Yalan yanlis cevaplar verdigi icin benim uyeligim iptal edildi.
demekki bu haftadada adınız var arkadaş sanırım ondan bu sayıyı bahsetti?? kazandıktan sonra katılmamışsınız albeninin çekiliş yapmadığı bariz belli o zaman !
Kızlar Ankaradaki tek aynı isim soyadla ben değilimdir değil mi? Eğer gelirse mutlaka yazarım buraya zaten. Ben bu konuyla ilgili ilk hafta albeniye mail atmıştım. İlk hafta aynı soyad aynı ilden kazanan biri vardı? Aynı kişi değil demişlerdi bana. Hemdeee aynı listede aynı ad soyadla vardı. İlk haftaya bakabilirsiniz.
Kızlar Ankaradaki tek aynı isim soyadla ben değilimdir değil mi? Eğer gelirse mutlaka yazarım buraya zaten. Ben bu konuyla ilgili ilk hafta albeniye mail atmıştım. İlk hafta aynı soyad aynı ilden kazanan biri vardı? Aynı kişi değil demişlerdi bana. Hemdeee aynı listede aynı ad soyadla vardı. İlk haftaya bakabilirsiniz.
arkadaşlar twitterda fairy mutlu mutfaklar ilk 500 rt edene yemek kitabı veriyordu açıklandımı acaba? sayfasındada kazananları belirliyoruz gelen msj cvp verin diyor mail falan yok![]()