Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar fikrimühim den senin hayatın senin kontrolün adlı projeye katılmıştım kocaman bebek setpeti ve oyuncak bebek geldi.. çok mutlu oldum

Merhaba Kızlar :KK3:

Canım o projeye bende katılmıştım ama kargo henüz gelmedi :KK50:
Sepetin içinde neler var biraz bilgi verir misin ne yapmanı istemişler :97:

kızlar yaa herkes kendine bi face hesabı açsa burdaki nickiyle mesela??? (örneğin kk-kokooo gibi) şu beğenmeli davet etmeli yarışmalarada o şekilde katılsak nsl olur?:KK19:

Bu mesajını okuyunca nickimle bir hesap açtım. İstersen ekleyebilirsin. Eklemek istersen özel mesajla sayfamı veririm :78:

benim zaten kendi nickle üyeliğim var hemde kadinlar kulubu mail adresimi kullanarak reklam yaptığım :) ekleyebilirsiniz

Anneler Günü Özel Yarışma!!!

ANNELER GÜNÜ ÖZEL YARIŞMA!!!
Tuğba & Venn'den Anneler gününe özel yarışma!!! Anne kavramını en güzel şekilde anlat hem Annen kazansın hem de Sen kazan!!! Yarışma sonucunda toplam 5 kişiye, bir tane Annesine bir tane de Kendisine olmak üzere (toplamda 10 tane), TUGBA EŞARP hediye edilecektir. Anne kavramını en güzel şekilde yazıya dök, kampanya@tugba.com.tr adresine gönder kazan!!! Yarışmamız 08/05/2011 Pazar günü saat 24:00'da sona erecektir...

Nihan | Facebook

:KK74::KK74:

bebeğimin altı bile sarılı kızlar buyrun resimler
$Fotoğraf0177.jpg $Fotoğraf0178.jpg $Fotoğraf0179.jpg $Fotoğraf0176.jpg

Eklentiler

• $Fotoğraf0179.jpg
    $Fotoğraf0179.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 21
kızlar yaa herkes kendine bi face hesabı açsa burdaki nickiyle mesela??? (örneğin kk-kokooo gibi) şu beğenmeli davet etmeli yarışmalarada o şekilde katılsak nsl olur?:KK19:

çok iyi fikir yarışmalarda kazanma şansımız olur:KK42: ben kampanya için ayrı bir face hesabı kullanıyorum 10 arkadaşım var :KK1:
Birbirimizi nasıl ekleyeceğiz burdan yazsak sayfa dolup taşar :KK9:

benim zaten kendi nickle üyeliğim var hemde kadinlar kulubu mail adresimi kullanarak reklam yaptığım :) ekleyebilirsiniz

Canım bulamadım ben seni. Sen beni ekle istersen. Adım Aswang Kadınlar Kulübü :KK61:

çok iyi fikir yarışmalarda kazanma şansımız olur:KK42: ben kampanya için ayrı bir face hesabı kullanıyorum 10 arkadaşım var :KK1:
Birbirimizi nasıl ekleyeceğiz burdan yazsak sayfa dolup taşar :KK9:

Ekleşelim :78: Adımı yukarda yazdım :)

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar :KK3:

Canım o projeye bende katılmıştım ama kargo henüz gelmedi :KK50:
Sepetin içinde neler var biraz bilgi verir misin ne yapmanı istemişler :97:

Tatlım sepetin içinde 3d karton gözlükler ( projeye yönelik 3d bir site var onun için yapmışlar ) el broşürleri bebek ağzından anne ve babaya yazılmış bir mektup var.. kişileri doğum kontrol hapları hakkkında bilgilendirmek amaçlı yapılmış :KK49:

Akıllı Telefon Araştırmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Araştırmamız sonucunda 'Herşey Çıplak' kitabını kazanan FikriMühimlerimiz FM eagle, FM cansude, FM zekimo, FM elifce, FM kumral, FM merve24, FM bungee, FM banuaysel, FM ozlemgukrer, FM FİLİZKAHRAMAN, FM egemen, FM PENTHESİLİA'yı kutluyoruz. FikriMühimlerimizin kitapları en kısa sürede adreslerine postalanacaktır.

Akıllı telefon anketi sonucu hedşye kazananlar kızlar

Tatlım sepetin içinde 3d karton gözlükler ( projeye yönelik 3d bir site var onun için yapmışlar ) el broşürleri bebek ağzından anne ve babaya yazılmış bir mektup var.. kişileri doğum kontrol hapları hakkkında bilgilendirmek amaçlı yapılmış :KK49:

Cevabın için teşekkürler canım :KK71:

X