- 1 Temmuz 2007
- 8.684
- 5
sadece pıorlantada gecıyo heralde o da bozulmazkııı
aaaaa ben de kazandım sen ıstanbuldamısın canım ya sana gelmıs bana gelmedi:84::84::84:
yok canım ben t.dağ danım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece pıorlantada gecıyo heralde o da bozulmazkııı
aaaaa ben de kazandım sen ıstanbuldamısın canım ya sana gelmıs bana gelmedi:84::84::84:
kızlar fikrimühim den senin hayatın senin kontrolün adlı projeye katılmıştım kocaman bebek setpeti ve oyuncak bebek geldi.. çok mutlu oldum
kızlar yaa herkes kendine bi face hesabı açsa burdaki nickiyle mesela??? (örneğin kk-kokooo gibi) şu beğenmeli davet etmeli yarışmalarada o şekilde katılsak nsl olur?
bebeğimin altı bile sarılı kızlar buyrun resimler
Eki Görüntüle 189631 Eki Görüntüle 189632 Eki Görüntüle 189633 Eki Görüntüle 189634
kızlar yaa herkes kendine bi face hesabı açsa burdaki nickiyle mesela??? (örneğin kk-kokooo gibi) şu beğenmeli davet etmeli yarışmalarada o şekilde katılsak nsl olur?
çok iyi fikir yarışmalarda kazanma şansımız olur ben kampanya için ayrı bir face hesabı kullanıyorum 10 arkadaşım var
Birbirimizi nasıl ekleyeceğiz burdan yazsak sayfa dolup taşar
benim zaten kendi nickle üyeliğim var hemde kadinlar kulubu mail adresimi kullanarak reklam yaptığım :) ekleyebilirsiniz
çok iyi fikir yarışmalarda kazanma şansımız olur ben kampanya için ayrı bir face hesabı kullanıyorum 10 arkadaşım var
Birbirimizi nasıl ekleyeceğiz burdan yazsak sayfa dolup taşar
Merhaba Kızlar
Canım o projeye bende katılmıştım ama kargo henüz gelmedi
Sepetin içinde neler var biraz bilgi verir misin ne yapmanı istemişler :97:
Tatlım sepetin içinde 3d karton gözlükler ( projeye yönelik 3d bir site var onun için yapmışlar ) el broşürleri bebek ağzından anne ve babaya yazılmış bir mektup var.. kişileri doğum kontrol hapları hakkkında bilgilendirmek amaçlı yapılmış
Kızlar doğuş çayda kendi bahçesini tasarlayanlara çekilişkle 1111 hediyeden birini kapıyor acele edin
En Güzel Bahçe
Canım bulamadım ben seni. Sen beni ekle istersen. Adım Aswang Kadınlar Kulübü
Ekleşelim :78: Adımı yukarda yazdım :)
canım çekilişlemi yoksa en çok oyu alanlar mı?