Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cafe crowlarım geldiii

bi baktım paketi açılmış zaten 8 taneydi eşim gitmişş

işyerindekii 4 çalışanına hediye etmiş :KK1:

neyse onlardaa tatsınlar bakalım afiyet olsun

zaten üzerinde %20 fazla kafeinli yazıyoo ben tadını merak ettim ama ben kafeinden kaçıyorum

hamilelikte nescafem bile haftada bir bardağa düştüü kii ne kalmış cafe croww bol kafeinliyee

:18:

cafe crowlarım geldiii

bi baktım paketi açılmış zaten 8 taneydi eşim gitmişş

işyerindekii 4 çalışanına hediye etmiş :KK1:

neyse onlardaa tatsınlar bakalım afiyet olsun

zaten üzerinde %20 fazla kafeinli yazıyoo ben tadını merak ettim ama ben kafeinden kaçıyorum

hamilelikte nescafem bile haftada bir bardağa düştüü kii ne kalmış cafe croww bol kafeinliyee

sazanlık etmiş olmayayım ama :78: kafeinsiz kahvelerden içsene canım
ben öyle yapıyorum yaklaşık 1senedir:87:

ben hamıle kalmadan once denemıstım cafe crown serısını ama begenmemıstım

ne actionu ne de breakı begenmıstım

o yuzden katılmadım

bende artık kafeınsız ıcıyorum kı hamıle oldugumu ogrendıgımden berı 1 kere ıctım

nerede o bı yanda cıkolata bı yanda nescafe gunlerı

ay cok dertlı oldu bu ıletı :KK1:

sazanlık etmiş olmayayım ama :78: kafeinsiz kahvelerden içsene canım
ben öyle yapıyorum yaklaşık 1senedir:87:

estağfurullah:KK1:

kafeinsizin içindede katkı maddesi olabilirmiş çokda güvenli ve masum olmadığını öğrendim :KK25:

diğer nascafelere nazaran ne kadar doğru bilemem ama normal nescafe içiyorum arada

ben hamıle kalmadan once denemıstım cafe crown serısını ama begenmemıstım

ne actionu ne de breakı begenmıstım

o yuzden katılmadım

bende artık kafeınsız ıcıyorum kı hamıle oldugumu ogrendıgımden berı 1 kere ıctım

nerede o bı yanda cıkolata bı yanda nescafe gunlerı

ay cok dertlı oldu bu ıletı :KK1:

ah ahh ben hem çuklata hem naskayfe götürüyom amaa dozundaa

:nazar::KK19:

ama sanırım kilo alımım hızla artıyor :KK1::KK1::KK1:

sen iyisimii bildiğin yoldAN şaşma :KK34:

ben artık sut ve cıkolotaya döndüm

cıkolatayı kessem ıyı olucak ama nedense ılk kez bu kadar cıkolata ıstıyor canım

oyle boyle degıl :)

banada bugün molfix.ten bitane numune 3-6 bez geldiiii çok cimriler ama allhtan bu defa paketliydi :nazar: :emir_bebek: :KK69:

herkese iyi akşamlar kızla:KK3:r uzun zamandır giremedim sayfamız yenilenmiş hayırlı olsun .ürünleri hediyeleri gelen arkadaşlar güle güle kullanın kampanya çekişiş yarışma haberleri veren arkadaşlar teşekkür edrim katıldım hadi bakalım bol şans:KK62::KK62: özlemişim burayı yaaa

güle güle kullan :KK34: bana da aynısından geldi bugün 1 tane şaka gibi kargo parasına değmez ama neyse firma ödüyo :KK34: bize de güleee güle kullanmak düşüyo :KK52::KK52:
ayy sorma canım yaa :KK1: keşke su huggiesten de haberim olsaydı malüm bebiş geliyo :KK34:
herkese iyi akşamlar kızla:KK3:r uzun zamandır giremedim sayfamız yenilenmiş hayırlı olsun .ürünleri hediyeleri gelen arkadaşlar güle güle kullanın kampanya çekişiş yarışma haberleri veren arkadaşlar teşekkür edrim katıldım hadi bakalım bol şans:KK62::KK62: özlemişim burayı yaaa

tesekkürler canımm :KK71:

ayrıca pazartesi bana ptt cd yollamış çok güzel türküler ama cigerim delindiii zaten duygusallıgım üzerimde hamile olunca daha bi yogunlaşıyo duygular gurbetteyimm baktım fenalaşıcam kapadım artık :KK43: ama gercekten cok güzeldi türküler saolsunlar :KK71:

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/226619_199469356755134_123397317695672_430588_3251339_n.jpg

Düğün.com beğendiğiniz Gelinliği size hediye Ediyor!

-Kampanya 1 - 31 Mayıs tarihleri arasında geçerlidir.

-Kampanya sadece düğün.com üzerinden başvuru yapan kullanıcılar icin geçerlidir.

-Koşulları yerine getiren 100, 500 ve 1000. kullanıcılar gelinlik kazanacaklardır.

-Eksik / yanlış bilgilerle doldurulmuş formlar geçersiz sayılacaktır.

-Talihlinin gelinliğini kampanya süresi içinde satın almış olması durumunda , ürün bedeli, Oleg Cassini tarafından iade edilecektir.

evet yaaaa çokopres te nasıl kazanılıyordu hatırlamıyorum ama ben de bana kesin çıkar diyordum çıkmamış :KK50:

Gülaylar dan bana da 100tl indirim gelmiş ama ne alıcam ki 400 tl'lik :26:

400 liralık altın alırsın ertesi gün gider bozdurursun :KK66::KK66:

Kampanya olarak sitenizde paylaşıldımı bilmiyorum ama Profilonun ve Doğuş Çayın yaptığı oylamalı kampanyalara katılan arkadaşlar var mı ? Her 2sinde de insanların oyları bir anda 2000-3000 artıyor hele bugün Profiloda bu çok acaip. Bu tür yarışmalarda hep böyle hile yapanlar mı kazanıyor yoksa çok üzücü bir şey boş yere arkadaşlarımda bende katıldık ama nerde 60000 oy yani . Ben şikayet ettim sizde edin belki ilgilenenler olurda bu tür şeylere hile bulaştırmazlar.

Kampanya olarak sitenizde paylaşıldımı bilmiyorum ama Profilonun ve Doğuş Çayın yaptığı oylamalı kampanyalara katılan arkadaşlar var mı ? Her 2sinde de insanların oyları bir anda 2000-3000 artıyor hele bugün Profiloda bu çok acaip. Bu tür yarışmalarda hep böyle hile yapanlar mı kazanıyor yoksa çok üzücü bir şey boş yere arkadaşlarımda bende katıldık ama nerde 60000 oy yani . Ben şikayet ettim sizde edin belki ilgilenenler olurda bu tür şeylere hile bulaştırmazlar.

ben philips'in anneler günü yarısmasına katıldım birincilerin oyları 600-700 oluyo ben herkese söylediğim halde65 de kalıyorum. yani milletin kafasına silah dayayıpoy verdirsem yine 700 olmaz ben anlamadım :KK50:

X