- 18 Eylül 2009
- 1.475
- 2
doğru söylüyosun cnm biz de çok tartışıyoruz o face denilen meret yüzünden
aynı dert bizde de var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru söylüyosun cnm biz de çok tartışıyoruz o face denilen meret yüzünden
aynı dert bizde de var
cafe crowlarım geldiii
bi baktım paketi açılmış zaten 8 taneydi eşim gitmişş
işyerindekii 4 çalışanına hediye etmiş
neyse onlardaa tatsınlar bakalım afiyet olsun
zaten üzerinde %20 fazla kafeinli yazıyoo ben tadını merak ettim ama ben kafeinden kaçıyorum
hamilelikte nescafem bile haftada bir bardağa düştüü kii ne kalmış cafe croww bol kafeinliyee
:18:
sazanlık etmiş olmayayım ama :78: kafeinsiz kahvelerden içsene canım
ben öyle yapıyorum yaklaşık 1senedir:87:
ben hamıle kalmadan once denemıstım cafe crown serısını ama begenmemıstım
ne actionu ne de breakı begenmıstım
o yuzden katılmadım
bende artık kafeınsız ıcıyorum kı hamıle oldugumu ogrendıgımden berı 1 kere ıctım
nerede o bı yanda cıkolata bı yanda nescafe gunlerı
ay cok dertlı oldu bu ıletı
banada bugün molfix.ten bitane numune 3-6 bez geldiiii çok cimriler ama allhtan bu defa paketliydi
ayy sorma canım yaa keşke su huggiesten de haberim olsaydı malüm bebiş geliyogüle güle kullan bana da aynısından geldi bugün 1 tane şaka gibi kargo parasına değmez ama neyse firma ödüyo bize de güleee güle kullanmak düşüyo
herkese iyi akşamlar kızlar uzun zamandır giremedim sayfamız yenilenmiş hayırlı olsun .ürünleri hediyeleri gelen arkadaşlar güle güle kullanın kampanya çekişiş yarışma haberleri veren arkadaşlar teşekkür edrim katıldım hadi bakalım bol şans özlemişim burayı yaaa
evet yaaaa çokopres te nasıl kazanılıyordu hatırlamıyorum ama ben de bana kesin çıkar diyordum çıkmamış
Gülaylar dan bana da 100tl indirim gelmiş ama ne alıcam ki 400 tl'lik :26:
tşk ederim canım iyiyim ne olsun kampanya takip ediyoruz
yerin belli oluyor zaten canım :)
Kampanya olarak sitenizde paylaşıldımı bilmiyorum ama Profilonun ve Doğuş Çayın yaptığı oylamalı kampanyalara katılan arkadaşlar var mı ? Her 2sinde de insanların oyları bir anda 2000-3000 artıyor hele bugün Profiloda bu çok acaip. Bu tür yarışmalarda hep böyle hile yapanlar mı kazanıyor yoksa çok üzücü bir şey boş yere arkadaşlarımda bende katıldık ama nerde 60000 oy yani . Ben şikayet ettim sizde edin belki ilgilenenler olurda bu tür şeylere hile bulaştırmazlar.
ben artık sut ve cıkolotaya döndüm
cıkolatayı kessem ıyı olucak ama nedense ılk kez bu kadar cıkolata ıstıyor canım
oyle boyle degıl :)