Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaa papatya resmi olan birden fazla sarı papatya var :44:

sen beni ekle istersen ismim qbrha kadınlar kulübü

zizigo ayakkabı alışveriş sitesinde kullanılmak üzere %10 indirim kuponum var.kullanmak isteyene kodu verebilirim.9 mayısa kadar geçerli.

Son düzenleme:
kızlar fm den paketim geldi, kocamannn:KK53: çok şaşırdım, bebeğin sepeti çok güzelmiş :emir_bebek:

ALLAHIM YA RABBIMMMMMMM :KK1::KK1::KK1: FİKRI MUHIMDEN BEBEK GELDI:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: SANIRSAM GERCEK BEBEK SEPETI:KK34::KK34::KK34: PAKET KOCAMAN:KK9::KK9::KK9: BEBEK KÜCÜK :KK54:AMA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARIKAAAAAAA:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

kızlar face adreslerinizi nicklerinizi lütfen özelden bildirin birbirinize...gene sayfalar dolup taşıcak gene uyarı alıcaz yapmayın lütfen !!!

katılann herkese mi verdiler ..bende katıldımmı acaba ..hatırlamıyorumm ya....:KK19:

Canım fikri mühimden projeyle ilgili mail geldi.Fm sayfasında giriş yaptıktan sonra sağ tarafta önemli notlar var onun altında katıldığınız kampanyalar diye yazıyor.Katılıp katılmadığını ordan öğrenebilirsin :KK34:Projenin adı senin hayatın senin kontrolün :KK61:

Canım fikri mühimden projeyle ilgili mail geldi.Fm sayfasında giriş yaptıktan sonra sağ tarafta önemli notlar var onun altında katıldığınız kampanyalar diye yazıyor.Katılıp katılmadığını ordan öğrenebilirsin :KK34:Projenin adı senin hayatın senin kontrolün :KK61:

tuana sen katıldınmı:26::26:

X