Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Canım fikri mühimden projeyle ilgili mail geldi.Fm sayfasında giriş yaptıktan sonra sağ tarafta önemli notlar var onun altında katıldığınız kampanyalar diye yazıyor.Katılıp katılmadığını ordan öğrenebilirsin :KK34:Projenin adı senin hayatın senin kontrolün :KK61:
saol canım katılmamışım baktım şimdi off nasıl kaçırdım ya :KK52:

selam kızlar
ay kızlaaaarrr:KK52::KK52: az önce zil çaldı ve kargo geldi ödüm patladı.babam evdeydi.hiç istemiyordum onun görmesini.fikrimühimden doğum kontrol hapları hakkında broşür ,kocaman bir paket:KK53::KK53: okadar büyükki.içinde sepet ve bebek var.pek sevimli:KK69:
ama gül gül ölüyorum babamdan ödü koptu kargocunun yazık.babam bu satte kargo mu olur dedi.töbe töbeee:KK9::KK53::KK53:

selam kızlar
ay kızlaaaarrr:KK52::KK52: az önce zil çaldı ve kargo geldi ödüm patladı.babam evdeydi.hiç istemiyordum onun görmesini.fikrimühimden doğum kontrol hapları hakkında broşür ,kocaman bir paket:KK53::KK53: okadar büyükki.içinde sepet ve bebek var.pek sevimli:KK69:
ama gül gül ölüyorum babamdan ödü koptu kargocunun yazık.babam bu satte kargo mu olur dedi.töbe töbeee:KK9::KK53::KK53:

benım de kızlar broşürleri soruyo:KK23::KK23::KK23: anneeeeeeee o neeeeee :KK33::KK33::KK33: dogum kontrol hedıyesı olarak bebek geldı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ama cok tatlı insanın bebek dogurası gelıyooooooooo:KK1::KK1::KK1::KK1:

oohh ne güzel bebişlerinizz
banada mail gelmişti ama ben katılmamıştm sanırım.
fikrimühime uzun zamandır üyeyım hıc bısey gelmedı. böyle mail gelınce katılmak mı gerekıyor.?
---
2 gün önce mng kargo gelmiş evde değildim.kağıt bırakmışlar.gidemedim . dün aradılar. bende bebeğim var çıkamam dedım ozaman iade ediyorum dedı bende tamam dedim. neydı acaba :KK43::2:

bende istiyorumm :KK14:

şu bebeği çok merak ettim resmini çekinde göriyim ya içimde kaldııı :122::122:

selam kızlar

hakkaten yaaa ne kargosu bu saatte

merhaba kızlar card finansın anneler günü için çiçek sulayan 1000 kişiye gül hediye kampanyasından şanslı talihliler arasına ben de girmişim :KK52::KK52::KK52::KK52:
kızlar umarım herşey gönlünüzce olur bol şanslı bir gün diliyorum canlar:KK16:

Bende kaznamışım annem uzkta iyi oldu saolsun haber veren arkaaş bende facede açıcam ekleyecem sizi..

benim anacığımada çiçek gelecek .çok sevinecek.ben şimdiden mutlu oldum :KK16: ayrıca bebek müthiş,bayılırım böyle şeylere,inşallah banada gelir :97: bu arada f.. de beni eklemek isterseniz nickimden sonra kadinlarkulubu.org yazmanız yeterli :)

X