aklıma geldi benimde canım ama elime geçmediği için bişey diyemedimmm
peki belki bi bebişin daha olur belli mi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aklıma geldi benimde canım ama elime geçmediği için bişey diyemedimmm
peki belki bi bebişin daha olur belli mi olur
kızlar ebru hamile giyimden mail gelmiş hamile tişörtü kazanmışım adresimi istediler bakalım nasılmış?
ay bana verin bana 1 tane doğurdum 9 aylık ettim daha 6 tane daha var sırada
kızlar ebru hamile giyimden mail gelmiş hamile tişörtü kazanmışım adresimi istediler bakalım nasılmış?
tebrikler güle güle kullan
canım bende geçen ay kazanmıştım çok hoş ve kaliteliydi bana gelen umarım sanada öyle gelir
lacoste ayakkabı kazananlar açıklanmış ben yokum tabiLacoste Ayakkabı - Formu Dolduran Her 50. Kişiye Ayakkabı Hediye
estee lauder açıklanmış mı gören var mı ?
inş canım teşekkürler hangi renk geldi sana?
Tebrikler,
Arkadaş sayınla enerjiye ne kadar ihtiyacın olduğunu gösterdin.
Hemen aşağıdaki formu tamamla, 8 günlük Cafe Crown Action
enerji takviyesi adresine gelsin.
Cafe Crown Action’la enerjin tavan yapsın!
haber veren arkadaşım,teşekkür ederim
organik memoya çok güldüm yaa cafe crownu haber veren arkadaşa çok teşekkür adres aldılar gönderiolarmış :))
cola turka yarışması buyrun.. Cola Turka - Şampiyon Kim Olacak? | Facebook
kızlar çözdüm ben buldum hepsini kodlar sırayla
P20229
P26033
P21764
P26361
kızlar ya canım sıkıldı iyice kühneden sosum gelmedi 2 kere mail attım cevap bile vermiyolar ya çanakkalede oturupta sosu gelmeyen varmı bitek banamı gelmedi ya
bide huggieste hem eşim adına hem kendi adıma istemiştim bitek eşiminki geldi benimki yok hem eşine hem kendine gelen varmı yoksa burdaki kargocularmı bişey yapıyo bunları ya günahlarını almıyımda sinir oldum artık yoksa benimmi şansım yok ya
slm canım nerelerdesin :80: